Без цензура!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: /анкета/Без цензура!
Турците са ги наказали доста сурово в съотношение фенове-пари, общо с 2000лв......горе-долу по 500лв на човек
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !
- damyanov1963
eddie написа:Я, малко да разпуснете..![]()
Каква марка и е часовника?
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
шивача написа:Турците са ги наказали доста сурово в съотношение фенове-пари, общо с 2000лв......горе-долу по 500лв на човек
Много се радвам, че в Столипиново имате интернет. Все така да ни радваш с присъствието си!
miro_rz написа:шивача написа:Турците са ги наказали доста сурово в съотношение фенове-пари, общо с 2000лв......горе-долу по 500лв на човек
Много се радвам, че в Столипиново имате интернет. Все така да ни радваш с присъствието си!
Чак пък да те радвам:) И ток имаме и кенефа не ни е на 50м от къщата:)
miro_rz написа:Живеел съм в заблуда, кога дръпнахте толкова напред не съм разбрал!
брато, мани майтапа....имате ли канализация в Разград?
шивача написа:miro_rz написа:Живеел съм в заблуда, кога дръпнахте толкова напред не съм разбрал!
Кво е туй?
miro_rz написа:шивача написа:miro_rz написа:Живеел съм в заблуда, кога дръпнахте толкова напред не съм разбрал!
Кво е туй?
Ако идваш към Пловдив, вгледай се в Римските разкопки-вижда се канализацията им, която на места е запазена от векове.
Иначе най-просто казано, като си измиеш пърдялника с бидето и ексктрементите по едни канали пътуват към близката река.
Недей така, че от обща култура трябва да си чувал за Абритус, римско селище и крепост. Та тук е убит Траян Деций, римски император!
Подуенци в техния форум още не могат да намерят входа за пирамидата...
Все си мисля , че когато най - накрая влязат в нея , вместо йероглифи по стените ще видят само едно КЗЛ (с червена боя).
:-D
Все си мисля , че когато най - накрая влязат в нея , вместо йероглифи по стените ще видят само едно КЗЛ (с червена боя).
:-D
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?