https://www.vbox7.com/play:78654e6d05
Алелеблю - Компилация
Без цензура!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: /анкета/Без цензура!
Шокиращо е на Илиан Илиев да му дават акъл хора, които не са се събличали по физическо (любителя на мургави мъже и оня, дето прилича на председател на ТКЗС). Съвсем нормално е хората да не харесват циганския зелен отбор от Делиормана, колкото и да се опитваха да го пробутват преди един зализан господин и компания.
Леевски, оле

1914.1902 написа:peliforewer написа:......
Илиан Илиев мрънка, защото изпусна премията от човекът, който пусна клипче в инстаграм малко след мача между Лудогорец и Черно море. Интересното е защо не мрънкаше след двата си мача срещу ЦСКА-София, в които стигна до общо 0 гола. Изобщо в последните си шест мача срещу ''червените'' неговите футболисти са отбелязали цял 1 гол, което си е чудо. След мача за Купата отново ще гледаме как ще е доволен след поредната им загуба от ЦСКА-София и няма да каже нищо за съдийството.
Колко сте жалки,до оня ден ревахте и вие от зелените,но сега понеже мача касае пряко ЦСКА и Илиан Илиев говорел глупости.Дребни душички сте вие,прокобата няма да изчезне още дълго време.Вместо да премествате фокуса от скандалите на Герена и да се правите ,че всичко е наред ,си гледайте отборчето ,че голям пожар назрява там.А и много ни натяквахте за нашите легенди ,но като гледам как се отнасяте с Илиян Илиев.
Eminem написа:
Срам е този евроидиот ФК Левски! Време е да ни закриват или да ни забранят да играем в ЕКТ
Срам е този евроидиот ФК Левски! Време е да ни закриват или да ни забранят да играем в ЕКТ
honda написа:kolokolo написа:honda написа:- Някой знае ли каква е статистиката от мачовете между АС-23 и Левски -
За сметка на това има документирано решение за закриване на Левски и създаване на ДСО Динамо .
Статистиката ни с Левски си остава в историята . Вие сте Динамо .
Всъщност с автентичния Левски сме играли юбилеен мач по случай 20 годишнината си през 1933 г. :)
Между другото кога е създаден ЦСКА?
Кой е шампион за 1948г ЦСКА или Септември?
Между другото какво значи ЦСКА-София ? Това ЦСКА абревиатура ли е ? и ако е какво значи?- за един приятел питам :)
Спри шльокавица ще услепееш.
Eminem написа:
kamilata3 написа:1914.1902 написа:peliforewer написа:......
Илиан Илиев мрънка, защото изпусна премията от човекът, който пусна клипче в инстаграм малко след мача между Лудогорец и Черно море. Интересното е защо не мрънкаше след двата си мача срещу ЦСКА-София, в които стигна до общо 0 гола. Изобщо в последните си шест мача срещу ''червените'' неговите футболисти са отбелязали цял 1 гол, което си е чудо. След мача за Купата отново ще гледаме как ще е доволен след поредната им загуба от ЦСКА-София и няма да каже нищо за съдийството.
Колко сте жалки,до оня ден ревахте и вие от зелените,но сега понеже мача касае пряко ЦСКА и Илиан Илиев говорел глупости.Дребни душички сте вие,прокобата няма да изчезне още дълго време.Вместо да премествате фокуса от скандалите на Герена и да се правите ,че всичко е наред ,си гледайте отборчето ,че голям пожар назрява там.А и много ни натяквахте за нашите легенди ,но като гледам как се отнасяте с Илиян Илиев.
Какъв фокус премествам? Нещата, които се случват в Левски ги казах преди 2/3 месеца, но тогава определени фенове на Левски започнаха да ми спамят под всеки пост, че създавам излишно напрежение и да ме обиждат, а накрая какво стана? Ако си го пропуснал - твой проблем, но не ме цитирай, след като не си запознат със ситуацията. За Илиан Илиев съм споделил защо не го харесвам още след мачовете между Левски и Верея през 2017-а година, не мисли, че е нещо лично срещу ЦСКА-София, защото няколко пъти през този сезон му цитирам абсурдните мнения, но ти тогава изглежда не си ги видял или не ти се е коментирало. Напълно излишно цитиране, другият път се подготви.
-
- Контакти:
Повече от ясно е, че идва момента в който ще трябва да напиша.
" Ех да еб*, усетиха се"
" Ех да еб*, усетиха се"
Do Something Different!
-
- Контакти:
1914.1902 написа:https://www.vbox7.com/play:78654e6d05
Алелеблю - Компилация
Послушал си ме, вдигнал си нивото.......
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
peliforewer написа:1914.1902 написа:https://www.vbox7.com/play:78654e6d05
Алелеблю - Компилация
Какво ниво? За ЦСКА-София, Ил. Илиев и Черно море ли съм сбъркал? :D Убеди ме, че съм сбъркал и ще се съглася, но не можеш. Прочети нещо от Желю, Жаклин, Ачко и остави останалите неща, които не са ти ясни.
-
- Контакти:
1914.1902 написа:peliforewer написа:1914.1902 написа:https://www.vbox7.com/play:78654e6d05
Алелеблю - Компилация
Какво ниво? За ЦСКА-София, Ил. Илиев и Черно море ли съм сбъркал? :D Убеди ме, че съм сбъркал и ще се съглася, но не можеш. Прочети нещо от Желю, Жаклин, Ачко и остави останалите неща, които не са ти ясни.
Не знам защо левскарите не харесвате Илиан Илиев, като треньор Ви остави на 2 точки от Лудогорец.Омръзна ми да слушам как Берое лягали на ЦСКА, нищо че 3 години ЦСКА нямаше победа в Стара Загора.Сега напоително се обяснява как Илиан Илиев и Черно море не играели срещу ЦСКА, глупости на търкалета.В Черно море събрани само бивши левскари и много обичат да падат от ЦСКА.Следваща опорка, Гриша Ганчев плаща на други отбори да скачат на Лудогорец , Ганчев отдавна е заявил, че с глупости не се занимава.Ние също имаме съмнения, че от Лудогорец плащат на съдии и отбори.А защо Черно море скочи срещу Лудогорец питай хондата, той ще ти каже какви са отношенията между ТИМ и Домусчиев, това е негово мнение, моето е друго. Според мен няма лошо да се дават премии на отбори за да играят здраво срещу лидерите, лошото е когато се плаща на съдии и отбори да не играят.
W84me ( Блатер) ..
Баси скуката..
Дано подуенци да избухнат по някое време...
Дано подуенци да избухнат по някое време...
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?