Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот fcb_bg » 13 мар 2023 22:56

Тоя малоумен филм ли вземал Оскар?
Ебавате ли се?
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 13 мар 2023 23:17

И аз сега го гледам. Единствената причина този филм да донесе оскар за главна женска роля е тъпата политкоректност! Няма никаква причина да спечели и какъвто и да е друг оскар!

Холивуд е тотално дъно!

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 13 мар 2023 23:39

Eminem написа:И аз сега го гледам. Единствената причина този филм да донесе оскар за главна женска роля е тъпата политкоректност! Няма никаква причина да спечели и какъвто и да е друг оскар!

Холивуд е тотално дъно!

Everything Everywhere All at Once ли? Филмът е крачка напред като за Холивуд. Имало е къде къде по-големи простотии с оскари. Темата за паралелните вселени е дълбока, но човечеството още не е узряла за нея. Може би след 100-тина години, като се поразвият технологиите. Иначе това, което гледах от трейлъра не ми хареса особено как е развита самата тема. Но ще го гледам някой път целия. Все пак 100 пъти повече предпочитам изразено азиатски актьорски състав, в сравнение с филми като Уаканда, където играят само черни маймуни. Последният разбира се съм го виждал само на снимки и така и ще си остане.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 13 мар 2023 23:42

Да, той. Аз лично много харесвам темата за паралелните вселени, но този филм чак за оскар... Не знам, всеки си има мнение.

За последната част от мнението ти съм напълно съгласен.

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 13 мар 2023 23:48

bubka написа:
Eminem написа:И аз сега го гледам. Единствената причина този филм да донесе оскар за главна женска роля е тъпата политкоректност! Няма никаква причина да спечели и какъвто и да е друг оскар!

Холивуд е тотално дъно!

Everything Everywhere All at Once ли? Филмът е крачка напред като за Холивуд. Имало е къде къде по-големи простотии с оскари. Темата за паралелните вселени е дълбока, но човечеството още не е узряла за нея. Може би след 100-тина години, като се поразвият технологиите. Иначе това, което гледах от трейлъра не ми хареса особено как е развита самата тема. Но ще го гледам някой път целия. Все пак 100 пъти повече предпочитам изразено азиатски актьорски състав, в сравнение с филми като Уаканда, където играят само черни маймуни. Последният разбира се съм го виждал само на снимки и така и ще си остане.

Вървеше по телевизора, жената го беше пуснала. Мятах по поглед, много ме впечатли сцена как главната героиня се биеше с гол мъж за едно анално дилдо.
А тази жена какви роли е изиграла...
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 13 мар 2023 23:54

Мислех да го гледам, но нещо ме разубеждавате. 2 часа и половина...

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 13 мар 2023 23:59

Е, всеки си има вкус, може и да ти хареса. Аз лично не съжалявам, че го гледах, но бих го гледал само веднъж. Просто критериите в главата ми, когато става въпрос за оскар са други.

Но както каза "бубка", по-добре да гледам азиатски филм, отколкото чернокожа помия.

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 14 мар 2023 00:38

bubka написа:Абе, още една банка в САЩ сдала багажа. Този път по-малка. Санкциите наистина работят!

Май изобщо не сте в час какви са тези банки и какво значение са за САЩ т.е. минимално.
Първата банка е в сферата на startup сделките т.е. рискови инвестиции, което изобщо не е нещо нечувано или шокиращо, когато даваш пари за започване на нови компании и нещата не тръгнат както трябва или впоследствие въпросната компания фалира и не може да погаси дълговете. Не за друго носи името и на Силиконовата долина, а предполагам, че поне с това сте наясно какви бизнеси има там.

Втората банка е/беше кранчето на Тръмп за инвестиции и сделки на тъмно и нещата като не тръгнаха добре за Тръмп банката побърза да се разграничи от него. Иванка дори беше в борда на директорите им доста години преди да стане ясно, че Тръмп ще се кандидатира за президент и самата Иванка ще играе роля в неговият кабинет. Като цяло щетите вече бяха нанесени там, но нещата се затихнаха за кратко време понеже банката започна да се ориентира към инвестиции в криптовалутата точно в големият пик на криптото преди 2-3-4 години. Именно заради това нещата се позакърпиха до някъде, но сега пазара на криптото като спадна и държи някакво нормално ниво нещата станаха неуправляеми и се пуснаха по пързалката. Голям процент от парите идваха от именно от криптото като почнаха с 30% и след затишието на пазара се опитаха да вдигнат с още някой процент с различни крипто валути, които или бяха пирамиди в стил Ружа или просто са много малки от големите.

Тези неща не са от онзи ден и да не се клатеше системата на тези две банки, но сега се опитват да направят от мухата слон особено големите компании на Уолстрийт, за да печелят дивиденти от цялата работа и да се купуват и продават акции на пазара.

Хубаво е преди да се изказвате така ехидно поне малко да се запознаете с нещата. :) Отделно не знам каква е тази радост при вас при положение, че при една голяма криза това ще застигне целият свят, а най-много ще се усети именно в бедни държави като България. Така, че не е много хубаво да се радвате на такива неща, но нали трябва да сте анти-запада и не се мисли въобще за какво и на какво точно се радвате. Може би си спомняте какво "хубаво" беше с финансовата криза преди 15 години, така че като сте решили да се подигравате на нещо само и само, за да защитите един вид Русия е хубаво да се замислите глобално на нещата и до какво може да доведе това за разлика например от една финансова криза дошла от Русия. При едното обхваща целият свят, а от другото предимно самата страна и близките до нея съюзници, с които търгува т.е. България и ЕС няма да бъде засегната чак толкова ако настъпи финансова криза в Русия. И не, не става дума за фалит на Русия, а за криза да не вземете да ги бъркате тези неща. ;)

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 14 мар 2023 00:52

Сръбският министър на икономиката призова властите да се присъединят към санкциите срещу Русия

Сърбия трябва незабавно да наложи санкции срещу Русия, каза министърът на икономиката Раде Баста. Според него републиката "вече плаща висока цена" за отказа си да се присъедини към международните санкции срещу Русия.

Баста отбеляза, че натискът върху Сърбия "става непоносим" и може да доведе до сериозни негативни икономически последици.

„Като министър на икономиката виждам натиска върху президента Вучич и не мога да приема, че мълчим. Поради тази причина съм за налагането на санкции срещу Русия, подкрепям президента Вучич в защитата на държавните и национални интереси и Вярвам му напълно“, подчерта той и призова колегите си министри да се изкажат по въпроса.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 14 мар 2023 01:53

Голяма грешка от страна на консервите:
https://www.newsweek.com/white-house-ba ... st-1787088

Върни се в “Свободна зона”