Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ugly bug
Контакти:

Re: /анкета/Без цензура!

Мнениеот ugly bug » 13 мар 2023 19:54

dedko2022 написа:Сигурно ли е, че утрешната пресконференция на Гъза и Мрънли се отменя?

Надявам се , че Гъза ще изскочи от втора линия и ще изравни резултата.
В противен случай ще е скука и ще трябва да спя на работа през целия ден.
:-)
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 13 мар 2023 19:54

kolokolo написа:
honda написа:- Някой знае ли каква е статистиката от мачовете между АС-23 и Левски -

За сметка на това има документирано решение за закриване на Левски и създаване на ДСО Динамо .
Статистиката ни с Левски си остава в историята . Вие сте Динамо .
Всъщност с автентичния Левски сме играли юбилеен мач по случай 20 годишнината си през 1933 г. :)

Между другото кога е създаден ЦСКА?
Кой е шампион за 1948г ЦСКА или Септември?
Между другото какво значи ЦСКА-София ? Това ЦСКА абревиатура ли е ? и ако е какво значи?- за един приятел питам :)
Последна промяна от honda на 13 мар 2023 19:56, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 13 мар 2023 19:54

Dust написа:От фен до симпатизант разликата е голяма, а толкова ви мрази, че кумува на цесекаря Христо Стоичков.

хахха, ква логика изкара? Аз като имам приятели от лефски значи, че нямам против отбора им, а? )))) и му кумува, щото се познават от преди Ицо да дойде на Армията, да го знаеш....
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
kolokolo
Контакти:

Мнениеот kolokolo » 13 мар 2023 20:30

honda написа:Между другото кога е създаден ЦСКА?

Като всяко историческо събитие касаещо голяма група хора , то подлежи на тълкувания и дебати . Легитимни варианти са 1913 , 1919 или 1923 година .
Това трява да се обсъди и реши от червената общност съгласно историческата логика .
realno написа:
ЦСКА се шегуват на една наша нормална загуба...

Евроидиот Подуене - Хамрун Спартанс(Малта) 2:6
Нормално .

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 13 мар 2023 20:42

шивача написа:
damyanov1963 написа:
шивача написа:А палавата бенка от село Кюмюрджии, дето го играе "властелина на пръстените", и взима по 50 хилки на месец, къв завой направи. Вероятно ще говори за ИСТИНАТА след 30-то число, за да направи пълен месец за заплата?! Трагикомедия в лилаво!

Комедия от грешки(Шекспир, ако името ти говори нещо).
https://m.youtube.com/watch?v=_mB4_MDes3I

здравей,стар припознавачо! Ти от кое ново лефски ще си? На голия гъз, на наркосите или на пелето?

Я покажи декларацията, в която се кълнете, че няма да припознаете друг отбор.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 13 мар 2023 20:47

https://m.youtube.com/watch?v=sQeI6AI3G5M
Това е първата Гавра на Левски с "евробоеца".
Някои от останалите ги показах преди малко.
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
ugly bug
Контакти:

Мнениеот ugly bug » 13 мар 2023 20:56

damyanov1963 написа:https://m.youtube.com/watch?v=sQeI6AI3G5M
Това е първата Гавра на Левски с "евробоеца".
Някои от останалите ги показах преди малко.

Аз нищо не съм видял...!
Пусни ги още веднъж , ако обичаш.!
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 13 мар 2023 21:00

kolokolo написа:
honda написа:Между другото кога е създаден ЦСКА?

Като всяко историческо събитие касаещо голяма група хора , то подлежи на тълкувания и дебати . Легитимни варианти са 1913 , 1919 или 1923 година .
Това трява да се обсъди и реши от червената общност съгласно историческата логика .

Най-вероятно съм доста по-добре запознат с историята на АС-23 от теб.
Споменатия ген. Вл.Стойчев ( този които подписва обединението на АС-23 с ...) го познавам откакто се помня.
Вземете червената общност и решете на кого сте наследници на АС-23( между другото с какви цветове са играли?)на ген.Айранов и ген Томаш или ЦСКА(ЦДНА) на Д.Джуров и Здр.Георгиев?
Защото е малко гадно да бъдете едновременно наследници и на жертвите и палачите. Защото тези вторите са осъдили на смърт първите.

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 13 мар 2023 21:11

https://m.youtube.com/watch?v=frc5O13Tkug
Още една Гавра на Левски над "евробоеца"(9-та подред).
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 13 мар 2023 21:13

1914.1902 написа:От Лудогорец скочиха на Илиан Илиев: Ясно е, че е лидер на мрънкачите в българския футбол

Ето какво написаха от Разград:

"Днес чудото се случи. Коментаторът в студиото на Диема спорт Данчо Господинов позвъни на ръководството на ПФК „Лудогорец“, за да се извини за некоректния си коментар по повод втория жълт картон на Васил Панайотов от ПФК „Черно море“. На всички е ясно, че това разпали ентусиазма на противниковата пропаганда. Подобно действие на коментатора ние можем да определим само като доблестно, защото е модерно да се плюе по Лудогорец, дори и да се търси под вола теле. А да си признаеш грешката се иска доблест и смелост.

Обаждането на Данчо Господинов обаче ни накара да си зададем въпроса: А дали треньорът на „Черно море“ Илиан Илиев ще се извини за думите си, които за пореден път сипе по „Лудогорец“. Ясно е, че Илиев е лидер на мрънкачите в българския футбол, но очаквахме да надскочи ръста си и преди да плюе, първо да погледне статистиката от мача. Ние знаем, че той е част от старата коалиция антиЛудогорец и не напада така яростно наши опоненти, дори и когато е явно ощетен.

Няма проблем. Нека треньорът на „моряците“ си живее в белите облаци и в зоната на комфорт. Пожелаваме му най-искрено някога да води отбор с шампионски амбиции."

Това което са написали от Лудогорец едва ли е толкова важно, писали са го Петричев или Манджуков, все футболни хора.За тях е голямо задоволство, че някой им се извинил защото имал мнение за мача, дали не им целувнал и ръка.Колко ли е закъсал извиняващият се, че да падне толкова ниско. Утре ако този мъжага коментира друг мач, няма да му вярвам защото на другият ден коментарът му може да е друг.Важното е какво е написал Илиан Илиев, той е футболният човек
Ето какво заяви Илиан Илиев:

„Изненадан съм от това, което прочетох, тъй като вместо в Лудогорец да се радват на трите точки и да търсят проблемите в себе си за моментното си състояние, те ги търсят там, където не съществуват.

Няма как да се извиня за нещо, в което съм абсолютно убеден, че съм прав. Днес, след като отново изгледах мача и най-вече второто полувреме, съм на 100 процента убеден, че съдията повлия на резултата и ние ще подадем жалба срещу него. Приготвяме видео със спорните моменти и ще ги изпратим до съдийската комисия. Малко примери, имаше фал срещу Виктор Попов, а той показа жълт картон на нашия играч след избиване на топката от Мазир Сула, той показа несъществуващ картон и на Сула, а при втория жълт картон на Васко Панайотов говорих с доста съдии и според тях това не е директна атака към вратата и няма основания да се вдигне жълт картон на Панайотов, който за него беше втори. Второто полувреме не ни беше позволено да играем, но всичко ще го има в жалбата. Ние ще настояваме със сигурност пред БФС и Съдийската комисия такива съдии да няма в професионалния ни футбол и изобщо в българския футбол, защото накърняват имиджа на БФС и Съдийската комисия.

Не знам защо коментаторът по телевизията Данчо Господинов се е обадил да се извини на Лудогорец, след като преди това абсолютно правилно е коментирал, че след дузпата не трябва да се показва картон на Панайотов. Но може някой да го е посъветвал да се извини.

Тези хора, които са писали декларацията, за мое най голямо удивление, ме вкарват в някакви анти Лудогорец коалиции. И от това разбирам, че те не знаят какво означава чест, достойнство и чиста съвест. Аз, където и да съм бил треньор, съм защитавал честта на отбора си и съм влизал във война с всеки, който се е опитал да тръгне срещу интересите на отбора ми. Бил съм не лош футболист, играл съм на Световно първенство за България, и всичко съм постигнал с труд, хъс и спортна злоба и нищо не съм получил даром. Това, което искам да предам и на моите играчи. И заспивам всяка вечер с чиста съвест, защото никога не съм предал хората, които са ми гласували доверието си.

Да, сигурно никога в живота си може да не водя отбор, който има шампионски амбиции (от Левски си тръгнах, когато бях на 2 точки от Лудогорец), но в една треньорска кариера не всички могат да водят такива отбори.

За мен е чест, че в отборите, в които съм бил, Черно море, Берое, Локомотив Пловдив и Верея, съм дал път на много млади български таланти и отборите ми винаги са играли футбол и не са прекланяли глава пред никой.

Със сигурност няма да падам на нивото на написалите декларацията, в това да определям, кой е нисък, висок, рус, мургав. Това показва нивото на тези хора за съжаление.

Благодаря Ви за вниманието“.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Върни се в “Левски”