Без цензура!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: /анкета/Без цензура!
Иначе Тирето определено изненадва, че има шанс за титлата с тази аутсайдерска постановка. Половината мачове на късмет, другата половина с уговорки.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
W84me написа:Иначе Тирето определено изненадва, че има шанс за титлата с тази аутсайдерска постановка. Половината мачове на късмет, другата половина с уговорки.
tака е, имаме пари-угаждаме си:)
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !
шивача написа:W84me написа:Иначе Тирето определено изненадва, че има шанс за титлата с тази аутсайдерска постановка. Половината мачове на късмет, другата половина с уговорки.
Добре, че има 4 мача, дето не можете да уредите и там си падате с лекота. Иначе само победи не върви.
- delqnski47
- Контакти:
sinqkrepost1914 написа:Селски отбор, селски фенове, с една дума - прасета.
Жалки, жалки припоци, голема гняс сте..
https://www.facebook.com/watch?v=223148403580636
Е, не са обирали бензиностанции....
Покатерили са малко отгоре децата, голяма работа братче
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
delqnski47 написа:sinqkrepost1914 написа:Селски отбор, селски фенове, с една дума - прасета.
Жалки, жалки припоци, голема гняс сте..
https://www.facebook.com/watch?v=223148403580636
Е, не са обирали бензиностанции....
Покатерили са малко отгоре децата, голяма работа братче
Така е по агитките братче, понякой път те нас, по-често ние тях.
W84me написа:Така е по агитките братче, понякой път те нас, по-често ние тях.
Когато сме повече - ние ги разбиваме, а когато те са повече - някой път те, някой път ние.
Класика. :D
W84me написа:шивача написа:W84me написа:Иначе Тирето определено изненадва, че има шанс за титлата с тази аутсайдерска постановка. Половината мачове на късмет, другата половина с уговорки.
Добре, че има 4 мача, дето не можете да уредите и там си падате с лекота. Иначе само победи не върви.
трябва да е по-прикрито, ама ти ги усещаш. Слаби актьори сме...
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !
-
Като неутрален в шопския спор кой е по-по-най. Всички проучвания през годините и преди 2016та показват леко предимство за Левски откъм фенова база общо за България. Смисъл отговори към респондентите и на тези, които след местния си отбор кой им е втория между двата. Горе долу съотношение от 55%-45% до към 60%-40% в полза на Левски. Това са обективните факти, без пристрастия и субективизъм.
Барса и Лудогорец, але, алеее...
Стига с този, пуснете мацки от инстаграма.