ogrizko написа:не знам дали разбрахте, но верно махнаха Шимунджа и сложиха Петев ....тоя мач не виждам как ще вземем нещо от него :) първо, че ще има промени от страна на домакините чисто тактически вероятно ..второ при нов треньор са по-мотивирани ..трето загубиха вече 1 домакинство и ме съмнява да допуснат подобно нещо втори мач поред ...лично аз се надявах заради нас да сменят треньора, а не преди това :)
Още преди да стане врътката и докато гледах мача им с Пирин още в 10 минута ми стана ясно каква ще е работа. И го написах тук веднага след последния сигнал - Лудогорец нарочно падна, нарочно ритаха в аут, за да сменят треньора и, че срещу нас ще са с друг треньор....и дупе да ни е яко. Вероятно и самия Домуз Ага е залагал на тото - такива неща зад гърба на Домуза са невъзможни, няма как една постановка да не мине през неговия офис и да бъде осребрена. Неслучайно му курдиса Дяков за помощник и неслучайно с Петев си гледаха мачове заедно преди това. Нещата бяха ясни. Горе-долу са ясни и за мача. Виж, че неслучайно апрелирах за предпазване на основните сили на нашия отбор и мисъл за 1/4 финала. Както и да играем в този мач срещу нас ще има 14 човека плюс ВАР, пък и Лудогорец няма да рита нарочно в аут, както с Пирин. Като цяло ситуацията около 1 и 2 място изключително ни облагодателства, особено и ако Числата на Цеката направят равен или бият ЦСКА тире. При разлика от 2 или 1 точка да иде мача ЦСКА - Лудогорец, решаващ за титлата, който е точно 3 дни след нашия 1/4 финал. Е, няма как да не ни се вдигат шансовете.