Без цензура!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: /анкета/Без цензура!
Хонда, бля,бля само това , че по този начин коментира Магнитски казва всичко и за Пеевски, това, че пак не си разбрал не ме изненадва.Защо остави ДПС да вземе над 100 дка от Борисовата градина, еколог.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
- damyanov1963
peliforewer написа:damyanov1963 написа:luchoni написа:"Свободен и независим Левски, комарът е порок!" Сектор Б за Palmsbet
Абе припок, ти къде се беше скрил като мишок та имаш само 173 мнения, от 2011 до сега никъв те немаше.
Ти пък като написа 12 хил.+ коментара какво ли ни каза....
Провери колко пъти си ми отговарял и ще видиш какво съм казал.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
honda написа:peliforewer написа:honda написа:Между другото колко от тези граждани на други градове ,които коментират градоустройствените въпроси на София и по-специално на Борисовата градина, им е известно ,че и момента над 100дка от Борисовата градина вече са частна собственост на лицата Делян Пеевски , Румен Гайтански-Вълка и Гриша Ганчев( интересно дали и тези тримцата в същия ред не са посочени от осман Октай като поставени лица на Ахмед Доган).
Като гледам как храбро защитаваш в Борисовата градина да не се строи нов стадион се чудя как си пропуснал разни депесарчета да вземат 100 дка от Борисовата градина, защо не направихте жива верига.Само да ти вметна, че зет ми е трето поколение софиянец и внуците ми не са столичани в повече, така че по-внимателно с квалификациите.
В момента не споря със зет ти , а с теб :) . Много обичаш да променяш думите на опонентите си в спора ( обикновено така бягаш като си хванат на тясно). Изрично съм споменал ,че не влагам нищо негативно в израза "софиянци в повече" . Никъде не твърдя, че хората живеещи в провинцията , или тези които са се преместили в София са по-малко достойни от тези ,които са "кореняци" софиянци.
Просто проблемите на градоустройството на един град (за София такива не са малко) , са проблем на хората които ЖИВЕЯТ ПОСТОЯННО И ПЛАЩАТ ДАНЪЦИТЕ СИ във въпросния град. За мен е доста не уместно хора ,които прекарват под 50% от времето и не са плащат данъци във въпросния град да се произнасят по въпроси свързани с градоустройството.
Не знам за кой път ти казвам ,че за теб Борисовата градина е мястото ,където е разположен стадиона на любимия ти отбор. Но стадиона се използва не повече от 100 часа в една календарна година , а останалите близо 9000 часа? За мен не е много приятно да виждам поредната стоманобетонна конструкция и стърчащи осветителни пилони в парка. Тук не коментирам за наличие на допълнителни търговски площи , паркинги и т.н....
Разбери ,че тези които влизат в парка за да посетят стадиона на любимия ти клуб са най-вероятно много по-малко от 1% от хората посещаващи парка. Приблизително същия е резултата от проведена анкета във ФБ. Все пак демокрацията е диктатура на мнозинството.
Аз не виждам никакъв проблем да бъде направен референдум сред софиянци дали да има нови строежи в парка или не.
Ти не се ли усещаш вече какви глупости само ръсиш.Тоя стадион го е имало много преди теб и ще го има и след теб.Като си такъв природозащитник разходи се и по другите паркове и премахни всичко което е поставено ,че ти искаш природа,природа има на село.Софиянци сме израснали с къпалнята ,стадионите,кортовете,колодрума,кой си ти да ми обясняваш ,че стадиона пречи ,толкова и ти си ходил в парка ,щом го свързваш само със стадиона,парка е толкова голям ,че като не ти се гледа бетон,въпреки ,че сега е насип покрит с дървета и растителност и бетона е само в твоята глава,можеш да се разходиш и в другият му край където няма бетон.Прави са част от хората във форума,че май прекаляваш с огнената вода.То бива българска завист и омраза,когато се опитва да се направи нещо хубаво,но с това плюене за стадиона се минават всякакви граници.
Eminem написа:
Срам е този евроидиот ФК Левски! Време е да ни закриват или да ни забранят да играем в ЕКТ
Срам е този евроидиот ФК Левски! Време е да ни закриват или да ни забранят да играем в ЕКТ
Днес сините са се наредили да гледат цирк. За съжалени най вероятно ще им го предоставим.
eddie написа:
Ха, .... !!!
Що така ?
8-○
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?
1914.1902 написа:Ти вчера го написа. Иначе е по-добре да напишеш нещо за Георги Николов Кабаков, който има скандални отсъждания във ваша полза и очаквам днес отново да бъде така.
https://sportal.bg/news-2020060918083592158
Абсолютно съм сигурен, че Кабаков днес ще бъде като швейцарски часовник, лошото е, че след мача отново съдията ще е виновен.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
peliforewer написа:Днес Мафията в българският футбол е решила да покаже на ЦСКА, че не трябва да мисли за титла, с всички възможни средства се пречи на нормалното протичане на една оспорвана дерби среща между първият и третият в класирането.Няма да изброявам провокациите които предхождаха този мач от страна на домакините, всички ги видяха, само ще кажа, че днес в Бистрица всички здрави сили са впрегнати за да спрат ЦСКА от първото място, БФС със основен спонсор ефбет, полицията призова феновете на ЦСКА въобще да не припарват около Бистрица без билети въпреки, че такива на практика не се продават.Полицията открито заплашва всеки който иска да подкрепи ЦСКА извън стадиона защото един малоумник е решил да не ги допусне на стадиона.Да напомня ли как БФС позволи на Левски да играят в Търново за да не загубят пари, как ден преди мача промени часа на мача защото сините фенове ги заплашиха с декларация, а сега са глухи за исканията на червените фенове, дори не отидоха на среща с МВР които на няколко пъти заявиха, че срещата днес в Бистрица е рискова, кметовете на селото и общината също пратиха писма до БФС с молба за преместване на мача.Ако Цеката беше постъпил нормално и беше дал примерно хиляда билета, половината стадион или беше пуснал свободна продажба едва ли щеше да има това напрежение и никой нямаше да пита защо да се играе този мач в Бистрица.А това е специално за тези органи които днес ще се опитат да възпрепятстват движението на хора в Бистрица.В политически план всеки, навършил 18 години, има пасивно и активно избирателно право, да се сдружава – синдикално и политически, да манифестира и демонстрира, право на труд и свободно придвижване
По думите на адв. Стефанов хората най-пламенно защитават правото на лична неприкосновеност, на придвижване, на манифестации. Хората често не обичат да бъдат снимани без тяхно съгласие – а това често се нарушава.
До сега все си мислех, че в повечето случай се бъзикаш, но определено не е така.
Това да търсиш конспирации във всяко вдишване не е добре работата.
Явно малкия град (Ловеч) е оказал съществено влияние върху психиката.
Който и да е отбор си има стадион заявен и лицензиран от БФС, и играе домакинските си мачове на него.
Всичко останало насочено срещу това нещо е комплекс и идиотия.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
-
- Контакти:
След като стана 1-2 в Разград съдията Георги Гинчев показва чудеса от храброст за да обърне резултата.
W84me ( Блатер) ..
Какво е подминал съдията, защото сега пускам телевизора?