Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

honda
Контакти:

Re: /анкета/Без цензура!

Мнениеот honda » 11 мар 2023 21:31

шивача написа:Хонда, едно въпросче към теб-как предпочиташ да изглежда парка-със сегашния стадион, или на негово място нов, отговарящ на съвремените изисквания?

Нов съвременен стадион отговарящ на всички изисквания няма как да бъде построен на територията на парка без да бъде нарушен нито един закон- мнението не е мое ,а на двамата считани за най-добри архитекти в България.
Вече написах ,че този нов съвременен стадион ще бъде такъв максимум 20-30 години ,а след това. Парка трябва да остане парк докато София съществува. Все пак не забравяй ,че Борисовата градина е и паметник на културата.
Много пъти съм писал, че за мен решението на въпроса със стадионите са :
- първи вариант - на двата отбора с най-много привърженици им се дава възможност да закупят на символични цени( безплатно закона не позволява) парцел в покрайнините близо до околовръстното ,по възможност в близост до метростанция около 150 дка и там да си правят стадион , академия , тренировъчна база , със съответното количество търговски обекти или жилищни сгради( като се задължават да построят стадион на въпросния парцел).
- Държавата съвместно със Софийска община построява два стадиона в София - единия голям за 40-45 000 ,който да се ползва от Левски , ЦСКА-София и националния отбор . Отново близо до околовръстното и метростанция . И втори малък стадион 10-12 000 зрители на който да играят Славия и Локомотив(СФ).

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 11 мар 2023 21:37

honda написа:
шивача написа:Хонда, едно въпросче към теб-как предпочиташ да изглежда парка-със сегашния стадион, или на негово място нов, отговарящ на съвремените изисквания?

Нов съвременен стадион отговарящ на всички изисквания няма как да бъде построен на територията на парка без да бъде нарушен нито един закон- мнението не е мое ,а на двамата считани за най-добри архитекти в България.

Ако трябва да сме честни към себе си, то това с всичките изисквания е силно преекспонирано.
Изискванията за категория 4 са адски скопени и реално единственото нещо, което е в тежест е паркинга, който трябва да е за 150 автомобила.
Друг е въпроса дали червените фенове толкова силно желаят скопен от към екстри и функционалност/удобств към зрителите стадион. Защото ако преглътнат това нещо, както споделяш, тоя стадион ще е там и за напред, а тези неща се менят постоянно и в един момент отново може да се окаже, че не може да покрие дадена категория.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 11 мар 2023 21:40

honda написа:

Вече написах ,че този нов съвременен стадион ще бъде такъв максимум 20-30 години ,а след това. Парка трябва да остане парк докато София съществува. Все пак не забравяй ,че Борисовата градина е и паметник на културата.
Много пъти съм писал, че за мен решението на въпроса със стадионите са :
- първи вариант - на двата отбора с най-много привърженици им се дава възможност да закупят на символични цени( безплатно закона не позволява) парцел в покрайнините близо до околовръстното ,по възможност в близост до метростанция около 150 дка и там да си правят стадион , академия , тренировъчна база , със съответното количество търговски обекти или жилищни сгради( като се задължават да построят стадион на въпросния парцел).
- Държавата съвместно със Софийска община построява два стадиона в София - единия голям за 40-45 000 ,който да се ползва от Левски , ЦСКА-София и националния отбор . Отново близо до околовръстното и метростанция . И втори малък стадион 10-12 000 зрители на който да играят Славия и Локомотив(СФ).

А сегашния стадион да се бутне, извози и засади с дървета, предполагам?
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 11 мар 2023 21:41

Dust написа:
honda написа:Ако това в 87-та минута не е дузпа ,аз не знам какво е дузпа. Като по-добра видимост от тази дето има твоя приятел не мисля ,че е възможна.

Дузпа не е, но е 100% непряксвободен удар за опасна игра.
Факт, че и такъв не е отсъден в тази ситуация

За мен си е дузпа- не го удря с бутоните в главата , но има контакт на крака на Албентоса и с рамото и с главата на Кешеру ( ясно се вижда как тялото поема импулса от удара(не е много силен))

dedko2022
Контакти:

Мнениеот dedko2022 » 11 мар 2023 21:42

honda написа:
Dust написа:
honda написа:Ако това в 87-та минута не е дузпа ,аз не знам какво е дузпа. Като по-добра видимост от тази дето има твоя приятел не мисля ,че е възможна.

Дузпа не е, но е 100% непряксвободен удар за опасна игра.
Факт, че и такъв не е отсъден в тази ситуация

За мен си е дузпа- не го удря с бутоните в главата , но има контакт на крака на Албентоса и с рамото и с главата на Кешеру ( ясно се вижда как тялото поема импулса от удара(не е много силен))

:) Хонда, в цирка пробвал ли си се
М/у другото честита победа след 5 месеца на Виваком арена!
Последна промяна от dedko2022 на 11 мар 2023 21:44, променено общо 1 път.

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 11 мар 2023 21:43

honda написа:
peliforewer написа:Този Драгомир Драганов няма нищо общо с оня дето беше миналият кръг на Армията, един внимателен, наблюдателен, всяко положение около наказателното поле на Враца се гледа под лупа.От петте мача през пролетта на Левски Драганов вече свири втори и в двата случая до 3 мин. Левски получават дузпа, а кажи, че не стават чудеса в българският футбол.

Какво ще кажеш за съдийството на твоя голям приятел Др.Драганов в този мач:
https://www.youtube.com/watch?v=-bm2uT3c6lE&t=211s
Ако това в 87-та минута не е дузпа ,аз не знам какво е дузпа. Като по-добра видимост от тази дето има твоя приятел не мисля ,че е възможна.
Между другото колко дузпи има свирени срещу любимия ти отбор?
И все още очаквам да ми посочиш някой съдия отстранен от съдийството заради Левски или Домусчиеви.
Докато аз мога да ти покажа доста и то топ съдии отстранени от съдийството от ГГ. Примерно Г.Йорданов, Цв.Георгиев , А.Ахмед ( за мен беше доста бутан съдия) , А.Генов( той не беше отстранен , но имаше един период от близо 5 години не свири нито един мач на Литекс) , докато съдии като Н.Йорданов, Ст.Тодоров, Н.Попов , Ив.Стоянов, Г.Кабаков ( т.н. талибаните на ГГ)- някой от тях свиреше през мач на отбора на ГГ.

Ти сериозно ли повдигаш въпрос за съдийски аванти в мачовете между ЦСКА и Лудогорец, издъшаш хонда, издъшаш.Ако тогава е имало ВАР мислиш ли, че слугите на Домусчиев щяха да го пропуснат.Трябва ли да ти припомням как същият този Драго изгони Каранга и подмина след това стопроцентова дузпа срещу Меркадо.Много те моля за Антон Генов не ми напомняй защото по-паметливите помним в първите години на кариерата си как отсъждаше в мачове на Левски.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 11 мар 2023 21:48

damyanov1963 написа:
luchoni написа:"Свободен и независим Левски, комарът е порок!" Сектор Б за Palmsbet

Абе припок, ти къде се беше скрил като мишок та имаш само 173 мнения, от 2011 до сега никъв те немаше.

Ти пък като написа 12 хил.+ коментара какво ли ни каза....
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 11 мар 2023 21:48

Между другото колко от тези граждани на други градове ,които коментират градоустройствените въпроси на София и по-специално на Борисовата градина, им е известно ,че и момента над 100дка от Борисовата градина вече са частна собственост на лицата Делян Пеевски , Румен Гайтански-Вълка и Гриша Ганчев( интересно дали и тези тримцата в същия ред не са посочени от Осман Октай като поставени лица на Ахмед Доган).
Последна промяна от honda на 11 мар 2023 22:06, променено общо 1 път.

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 11 мар 2023 22:05

peliforewer написа:
honda написа:
peliforewer написа:Този Драгомир Драганов няма нищо общо с оня дето беше миналият кръг на Армията, един внимателен, наблюдателен, всяко положение около наказателното поле на Враца се гледа под лупа.От петте мача през пролетта на Левски Драганов вече свири втори и в двата случая до 3 мин. Левски получават дузпа, а кажи, че не стават чудеса в българският футбол.

Какво ще кажеш за съдийството на твоя голям приятел Др.Драганов в този мач:
https://www.youtube.com/watch?v=-bm2uT3c6lE&t=211s
Ако това в 87-та минута не е дузпа ,аз не знам какво е дузпа. Като по-добра видимост от тази дето има твоя приятел не мисля ,че е възможна.
Между другото колко дузпи има свирени срещу любимия ти отбор?
И все още очаквам да ми посочиш някой съдия отстранен от съдийството заради Левски или Домусчиеви.
Докато аз мога да ти покажа доста и то топ съдии отстранени от съдийството от ГГ. Примерно Г.Йорданов, Цв.Георгиев , А.Ахмед ( за мен беше доста бутан съдия) , А.Генов( той не беше отстранен , но имаше един период от близо 5 години не свири нито един мач на Литекс) , докато съдии като Н.Йорданов, Ст.Тодоров, Н.Попов , Ив.Стоянов, Г.Кабаков ( т.н. талибаните на ГГ)- някой от тях свиреше през мач на отбора на ГГ.

Ти сериозно ли повдигаш въпрос за съдийски аванти в мачовете между ЦСКА и Лудогорец, издъшаш хонда, издъшаш.Ако тогава е имало ВАР мислиш ли, че слугите на Домусчиев щяха да го пропуснат.Трябва ли да ти припомням как същият този Драго изгони Каранга и подмина след това стопроцентова дузпа срещу Меркадо.Много те моля за Антон Генов не ми напомняй защото по-паметливите помним в първите години на кариерата си как отсъждаше в мачове на Левски.

За ситуацията ,която съм ти постнал аз не виждам никаква нужда от ВАР - съдията е на 7-8 метра от ситуацията и има идеална видимост.
Да ти напомням ли в решителния мач за титлата през 2019г каква дузпа свири Кабаков?
Да ти напомням ли ,че в същия този Кабаков беше наказан ,защото закла Лудогорец точно в мач срещу вас и после го върнаха и веднага ви го пратиха да ви свири мач , в който ви призна нередовен гол - очевадно вкаран с ръка, а после Чорбаджийски нокаутира играч на Дунав в наказателното поле и Кабаков му извади жълт картон и продължи играта с ...тъч.
Все още очаквам да ми посочиш един съдия ,който е отстранен от съдийството от Домусчиеви?
Както и все още очаквам да ми посочиш "филипика" на ГА насочена срещу фирма на ДП? Нали твърдеше ,че ДП е собственик на Левски как ще обясниш ,че неговия говорител(ГА) да плюе срещу началника си? - Това преди да изтупкате някоя глупост мислите ли?
Все пак когато фактите говорят и Боговете ...

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 11 мар 2023 22:10

honda написа:Между другото колко от тези граждани на други градове ,които коментират градоустройствените въпроси на София и по-специално на Борисовата градина, им е известно ,че и момента над 100дка от Борисовата градина вече са частна собственост на лицата Делян Пеевски , Румен Гайтански-Вълка и Гриша Ганчев( интересно дали и тези тримцата в същия ред не са посочени от осман Октай като поставени лица на Ахмед Доган).

Като гледам как храбро защитаваш в Борисовата градина да не се строи нов стадион се чудя как си пропуснал разни депесарчета да вземат 100 дка от Борисовата градина, защо не направихте жива верига.Само да ти вметна, че зет ми е трето поколение софиянец и внуците ми не са столичани в повече, така че по-внимателно с квалификациите.
W84me ( Блатер) ..

Върни се в “Левски”