Мнениеот Veso1913 » 19 фев 2010 07:26
На левскарите им се вижда вече страшно преди мачове с морето и започнаха да размахват статистиката.Само че статистиката няма да играе на терена.Значи за да затворим устите на левскарите е редно от сега нататък да ги пердашим редовно.Друг е въпроса че техните усти по принцип затваряне нямат.Някой пише молба до медиите,левскарите-тук.Тема за нов играч на морето-те отново тук.Сега ще пусна една тема за бруленето на орехи в условията на силен снеговалеж и ползата и вредата от такава дейност.Гаранция че левскарите отново ще са в темата и ще са най-наясно как се извършва такъв вид дейност и че статистически те са събрали най-много орехи по времето на такива метео условия.И след това ще започнат да дават акъл как да си берем собствените орехи,защото ние не сме наясно с методиката писана в Подуене.И ако ние случайно не сме съгласни с тяхното мнение,ще сменят шефа на горското,лесничея,метеоролога и ще сложат нова група пъдари,че да ни вкарат в пътя.Ако и тогава не се вразумим,ще опитат да изкоренят ореховата градина.Ето такива мисли ме налягат,след като отворя поредната тема за морето и вътре нацвъкано с левскарски гениални изкази.
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!