alexdb написа:vlong написа:БАССИ,заприлича на криминален трилър.
Кой лъже,защо лъже,какви са му мотивите?
Накрая ще има жертва или жертви,дано да се разберат двете страни.
Сираков го каза много сериозно.
Другите пък имали документи и факти.
Много се разсмърдя.Все ми се струва ,че Мъри и Ивков казват истината,ама каква му е играта на Сираков?
Играта на Сирака е ясна - за кинти. Просто пичът се пробва да осребри позицията на която случайно попадна.
Ако подарява акциите на инвеститор, който да се ангажира да стабилизира клуба едва ли ще е голям проблем такъв да се намери. Дълговете не са малки, но трансформирани в цена на Левски, която отгоре на всичко ще се плаща в годините не са и толкова големи. В края на крайщата говорим за едни 15 млн. евро, които са цената на играч от средно качество в неводещ отбор в елитно първенство. Ако искаш да правиш бизнес предвид потенциала, който дава Левски сумата не е голяма.
Друго става обаче ако ти искат и едни кинти извън дълговете. И най-вероятно точно това се случва.
А кой не знае как се прави голям бизнес в Бг?Ами то си е ясно ,че трябва да кихаш някъде,че то и по света е така ,само че го водят консултантски услуги,лобиране,комисионни.
Аз ще съм сериозен бизнесмен ,готов да инвестира 30-40 млн. и още един милион ще ме спре?Като приказките на журжето за стадиона,Макака му искал пари затова не го строил 3 години,пък сега били скочили цените и трябвало да плаща повече?
Врели,некипели,щото досега е работил честно.
Сираков нищо под масата няма да вземе,най-много да иска да си остане на позиция.
Фактическият собственик е някой друг и от там идват проблемите.