Без цензура!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: /анкета/Без цензура!
“Във вторник най-вероятно няма да присъствам на пресконференцията”, заяви Стоилов само 24 часа след казаното от Сираков
Какво общо имат динамовци на Цола със София, камо ли с центъра на града?
Да не се обаждат изобщо! Когато е направен Герена, там са били пасищата около София, където е имало стада овце и телета. И до ден днешен там бизнеса се изразява в това местния чорбаджия да стриже овцете и да дои кравите, които си отглежда.
Там футбол няма, а пародия на такъв и основния поминак е животновъдство и земеделие. Бетонните жк, построени от Тодор Живков са просто грозно петно.
Да не се обаждат изобщо! Когато е направен Герена, там са били пасищата около София, където е имало стада овце и телета. И до ден днешен там бизнеса се изразява в това местния чорбаджия да стриже овцете и да дои кравите, които си отглежда.
Там футбол няма, а пародия на такъв и основния поминак е животновъдство и земеделие. Бетонните жк, построени от Тодор Живков са просто грозно петно.
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!
Ко стана ся !?
Мъки и Гъзо разпърдяха гърнето.
Мъки и Гъзо разпърдяха гърнето.
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?
Има оферта за 6М, няма оферта за 6М ... и говедата се лутат и не могат да намерят пътя към обора.
ЗАКРИВАЙ!!!
ЗАКРИВАЙ!!!
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?
-
- Контакти:
honda написа:peliforewer написа:Хонда, отдавна отпадна жителството, аз не живея в София, но децата и внуците ми живеят там. София е столица и всички българи имаме право на мнение какво да става там.Искам внуците ми като отидат в Борисовата градина да видят един модерен стадион с голям феншоп.Започвам наистина да мисля, че винаги пишеш замотан.
Точно това е проблема, че за теб и огромната част от т.н. "столичани в повече"( тук не влагам нищо негативно) Борисовата градина е мястото където е стадиона на ЦСКА-София(бивш Литекс), но за софиянци Борисовата градина е парка в ,който като деца са играли, после са се учили да карат колело, където майки се разхождат с малки деца , където възрастни софиянци се разхождат и си разказват спомени и всичкото това става в покой и тишина далеч от шума и бетона на града. Почти пълно е единодушието ,че никой не иска още бетон в парка. То вече в центъра на София не може да се диша от коли и бетон . Нека поне парка да си остане парк.
Това че София е столица е вярно , но градоустройството е проблем на софиянци. Както никой софиянец не коментира дали в родния ти град парка да бъде направен на стадион. Защо не предложиш в родния ти град на мястото на парка да бъде построен "един модерен стадион с голям феншоп" ?
Проблемите на Борисовата градина са проблем на софиянци . Ще имаш право на мнение ,когато започнеш да живееш и плащаш данъци в София.
Защо са тези писания като въпросът опира до това дали в Борисовата градина да има разрушаващ се стадион или нов, красив такъв.Другите лирични отклонения са излишни, на този терен винаги е имало стадион, това, че на хондата не му харесва ще го преживеем.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...
ivo55 написа:Какво общо имат динамовци на Цола със София, камо ли с центъра на града?
Когато си тъп, е за цял живот:
Указ № 82/обн. 02.02.1895 г. – заличава с. Подуяне (Подуене) и го присъединява като квартал на гр. София;
Ето ти една карта на София от 1935 - http://stara-sofia.com/mapsofia1935.jpg - не виждам игрище нито ЦСКА-София (София), нито на Литекс, нито на Етрополе. Но пък виждам едно игрище Левски на мястото на националния стадион...
Поглеждане същата карта от 1947 - http://stara-sofia.com/sofiamap1947.jpg - ми игрището на Левски пак си е там, но отново нито ЦСКА-София (София), нито на Литекс, нито на Етрополе.
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
В подуене проблема е "кой ми сра в гащите"?Насо, ти ли беше?
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !
Мани го закрития истински ФК Левски.
Говорим за Динамото на Цола, което преименуват няколко пъти, еключително заимстват единия път името на закрития оригинален клуб, който не съществува вече близо век. Апропо, който също има толкова общо с Апостола, колкото и лявата ми джапанка - нищо.
А на ЦСКА стадиона се появява естествено, когато се създава клуба. Всъщност, за да го намираш за естествено и лесно разбираемо, предполагам трябва да си поне малко умен. Може и да има такива, които се затрудняват.
Говорим за Динамото на Цола, което преименуват няколко пъти, еключително заимстват единия път името на закрития оригинален клуб, който не съществува вече близо век. Апропо, който също има толкова общо с Апостола, колкото и лявата ми джапанка - нищо.
А на ЦСКА стадиона се появява естествено, когато се създава клуба. Всъщност, за да го намираш за естествено и лесно разбираемо, предполагам трябва да си поне малко умен. Може и да има такива, които се затрудняват.
Моля модератор да пусне анкета, за да гласуваме:
Кой лъже:
А: Наркоманите от Бе и технети подлоги Мъро и Ивков;
Б: Хазартаджиите от палмите и техното прокси Насо Комара;
Очевидно едните лъжат мазно.
Хващам се на бас, че е този, който иска сега да остриже ... феновете им с ... 15 милки.
Кой лъже:
А: Наркоманите от Бе и технети подлоги Мъро и Ивков;
Б: Хазартаджиите от палмите и техното прокси Насо Комара;
Очевидно едните лъжат мазно.
Хващам се на бас, че е този, който иска сега да остриже ... феновете им с ... 15 милки.
Минавам да напомня на фетишистите към ловешкото менте на, че ЛЕВСКИ е на 108, почти 109 години, докато комунистическото четирибуквие и днес е умрело;)
И един бонус въпрос - Лупи ли уби четирибуквието или дружно собствените му уж фенове?;) Мерси.
И един бонус въпрос - Лупи ли уби четирибуквието или дружно собствените му уж фенове?;) Мерси.
Ние сме славния ЛЕВСКИ Вековен
Чавдар (Етрополе) + Литекс (Ловеч) = ЦСКА-София
Чавдар (Етрополе) + Литекс (Ловеч) = ЦСКА-София