1914.1902 написа:BRF написа:1914.1902 написа:peliforewer написа:Феновете на ЦСКА отново преподават https://dsport.bg/fenovete-na-cska-vlaz ... 11830.html
Според мен са начело в класациите:
- презаверки на билети и организиране на цирк около финалите за Купата на България (само вижте какви декларации се пускаха от тях в последните им три финала)
- смяна на мнението - не искат обединение с Литекс или Локо София, а какво стана : )) ; бойкота е същата работа, в която тези фенове не успяха да си запазят позицията и я промениха рязко ; протестчето с палатките пред БФС нямаше ли да е докато Боби и компания не напуснат?
-Трябваше да ви оставят да вземете 4-500 билета за А сектор и да ви надуят каските там!Да знаеш ,че това беше за сигурността на хората от вашите,които щяха да се пробват да направят нещо такова,което ме съмнява!Питай съратниците ви от Бургас,Ямбол,Сливен,Хаскова как им беше пътуването за мача,това щеше да се случи и на някои говеда ако бяха решили да влизат в А!
-Бойкотът си свърши работа и отборът се запази и се гони титла в момент-вместо да се продават зимата футболисти даже купихме качествен човек!За бфс как не ти е неудобно въобще да го споменаваш,ние поне се пробваме да направим нещо и това трябваше да е подкрепено от всички,дори и от 40-годишните приятели,но пък после лиценз йок!Видяхме заплахата за 20 декември!
Пичага, преди финала написах, че съм помолил някои хора, които са от Левски да влезнат в секторите В и Б с билетите за А или просто да ги продадат на някои фенове на ЦСКА-София (и даже получих обвинения от фенове на Левски). Циркът с билетите беше с презаверките (виж това оплакване от ваш фен: https://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=1 ... 9#p8127759).
Не знам обаче защо ме намесваш в някакви боеве, които определена група хора е нападнала други. Това просто не трябва да се дава за пример, че някой нападнал някакви автобуси, в които освен мъже е имало жени и деца.
Презаверката на билетите беше точно заради това,да се избегнат засичане на хора от двата отбора в един сектор!100% правилно решение на ръководството за да се избегнат ексцесии!Затова няма нужда да го казваш като нещо лошо!Давам пример с това,защото точно същото щеше да се случи!