Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Re: /анкета/Без цензура!

Мнениеот BRF » 10 мар 2023 12:21

1914.1902 написа:
BRF написа:
1914.1902 написа:
peliforewer написа:Феновете на ЦСКА отново преподават https://dsport.bg/fenovete-na-cska-vlaz ... 11830.html

Според мен са начело в класациите:

- презаверки на билети и организиране на цирк около финалите за Купата на България (само вижте какви декларации се пускаха от тях в последните им три финала)

- смяна на мнението - не искат обединение с Литекс или Локо София, а какво стана : )) ; бойкота е същата работа, в която тези фенове не успяха да си запазят позицията и я промениха рязко ; протестчето с палатките пред БФС нямаше ли да е докато Боби и компания не напуснат?

-Трябваше да ви оставят да вземете 4-500 билета за А сектор и да ви надуят каските там!Да знаеш ,че това беше за сигурността на хората от вашите,които щяха да се пробват да направят нещо такова,което ме съмнява!Питай съратниците ви от Бургас,Ямбол,Сливен,Хаскова как им беше пътуването за мача,това щеше да се случи и на някои говеда ако бяха решили да влизат в А!
-Бойкотът си свърши работа и отборът се запази и се гони титла в момент-вместо да се продават зимата футболисти даже купихме качествен човек!За бфс как не ти е неудобно въобще да го споменаваш,ние поне се пробваме да направим нещо и това трябваше да е подкрепено от всички,дори и от 40-годишните приятели,но пък после лиценз йок!Видяхме заплахата за 20 декември!

Пичага, преди финала написах, че съм помолил някои хора, които са от Левски да влезнат в секторите В и Б с билетите за А или просто да ги продадат на някои фенове на ЦСКА-София (и даже получих обвинения от фенове на Левски). Циркът с билетите беше с презаверките (виж това оплакване от ваш фен: https://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=1 ... 9#p8127759).

Не знам обаче защо ме намесваш в някакви боеве, които определена група хора е нападнала други. Това просто не трябва да се дава за пример, че някой нападнал някакви автобуси, в които освен мъже е имало жени и деца.

Презаверката на билетите беше точно заради това,да се избегнат засичане на хора от двата отбора в един сектор!100% правилно решение на ръководството за да се избегнат ексцесии!Затова няма нужда да го казваш като нещо лошо!Давам пример с това,защото точно същото щеше да се случи!

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 10 мар 2023 12:24

Оплакването за презаверките беше от ваши фенове, а не от тези на Левски. Те така или иначе нямаше да се появят в сектор А, защото можеше въобще да няма мач.

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 10 мар 2023 12:25

Aronaks написа:
BRF написа:
1914.1902 написа:
peliforewer написа:Феновете на ЦСКА отново преподават https://dsport.bg/fenovete-na-cska-vlaz ... 11830.html

- презаверки на билети и организиране на цирк около финалите за Купата на България (само вижте какви декларации се пускаха от тях в последните им три финала)

- смяна на мнението - не искат обединение с Литекс или Локо София, а какво стана : )) ; бойкота е същата работа, в която тези фенове не успяха да си запазят позицията и я промениха рязко ; протестчето с палатките пред БФС нямаше ли да е докато Боби и компания не напуснат?

-Трябваше да ви оставят да вземете 4-500 билета за А сектор и да ви надуят каските там!Да знаеш ,че това беше за сигурността на хората от вашите,които щяха да се пробват да направят нещо такова,което ме съмнява!Питай съратниците ви от Бургас,Ямбол,Сливен,Хаскова как им беше пътуването за мача,това щеше да се случи и на някои говеда ако бяха решили да влизат в А!
-Бойкотът си свърши работа и отборът се запази и се гони титла в момент-вместо да се продават зимата футболисти даже купихме качествен човек!За бфс как не ти е неудобно въобще да го споменаваш,ние поне се пробваме да направим нещо и това трябваше да е подкрепено от всички,дори и от 40-годишните приятели,но пък после лиценз йок!Видяхме заплахата за 20 декември!

Какво се е случило бе шумкар? Вие сте си такива, долни, гадни и подли шумкари. Нападате от засада, когато сте повече, хвърляте камъни и бягате. Нещастни шумкари. При вас никога няма чест, затова си и убихте отбора и припознахте чужд.

https://www.facebook.com/perspectiva194 ... 3229744058
Като стана дума за шумкари,атаки и бягане та се сетих за това!

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 10 мар 2023 12:30

1914.1902 написа:Оплакването за презаверките беше от ваши фенове, а не от тези на Левски. Те така или иначе нямаше да се появят в сектор А, защото можеше въобще да няма мач.

Еми да ще се оплакват!Купуваш билет и се налага да ходиш да заверяваш,не е приятно!Все пак като става дума за сигурност ,трябваше да се направи!

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 10 мар 2023 12:38

Хонда, отдавна отпадна жителството, аз не живея в София, но децата и внуците ми живеят там. София е столица и всички българи имаме право на мнение какво да става там.Искам внуците ми като отидат в Борисовата градина да видят един модерен стадион с голям феншоп.Започвам наистина да мисля, че винаги пишеш замотан.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
luchoni
Контакти:

Мнениеот luchoni » 10 мар 2023 12:39

BRF написа:
Aronaks написа:
BRF написа:
1914.1902 написа:

Какво се е случило бе шумкар? Вие сте си такива, долни, гадни и подли шумкари. Нападате от засада, когато сте повече, хвърляте камъни и бягате. Нещастни шумкари. При вас никога няма чест, затова си и убихте отбора и припознахте чужд.

https://www.facebook.com/perspectiva194 ... 3229744058
Като стана дума за шумкари,атаки и бягане та се сетих за това!

Гледам и не мога да повярвам, че може да има такива страхливци.

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 10 мар 2023 13:13

Венци Стефанов за горещата тема "Бистрица": Стига глупости!

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов коментира горещата тема около домакинството на ЦСКА 1948 на ЦСКА - София. Според шефа на най-стария столичен отбор е редно двубоят да се играе в Бистрица.

"Стига глупости! Има си наредба, има си домакин на мача, който има лицензиран стадион. По правилник домакинът дава определен процент от общата бройка билети на госта - в Бистрица бройката е толкова. По тази логика феновете на Барселона могат да поискат да не гостуват на стадиона на Осасуна например, защото е с малък капацитет, а ще са 20 000, и да преместят мача в Каталуния. Това не е сериозно, навсякъде по света има големи стадиони, има по-малки и т.н.

На СДВР каква им е функцията, ако не могат да се справят с един футболен мач? Отцепва се определен периметър около стадиона, допускат се нататък само хората с билети, а другите - дотам. Феновете нямат работа да правят простотии пред къщите на хората. Полицията не може да се справи с това ли?

Не намирам за редно ЦСКА 1948 да плаща наем на Националния стадион "Васил Левски", след като с тези пари могат да платят на полицаите за охраната в Бистрица. Ако се случат ексцесии, полицията за какво е тогава?! Трябва да се спазват законите, ние сме правова държава. Моите уважения към всички, уважавам феновете на ЦСКА, но в случая е редно да има равнопоставеност и да се спазва правилника", каза Стефанов пред Sportal.bg.

Потребителски аватар
luchoni
Контакти:

Мнениеот luchoni » 10 мар 2023 13:18

1914.1902 написа:Венци Стефанов за горещата тема "Бистрица": Стига глупости!

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов коментира горещата тема около домакинството на ЦСКА 1948 на ЦСКА - София. Според шефа на най-стария столичен отбор е редно двубоят да се играе в Бистрица.

"Стига глупости! Има си наредба, има си домакин на мача, който има лицензиран стадион. По правилник домакинът дава определен процент от общата бройка билети на госта - в Бистрица бройката е толкова. По тази логика феновете на Барселона могат да поискат да не гостуват на стадиона на Осасуна например, защото е с малък капацитет, а ще са 20 000, и да преместят мача в Каталуния. Това не е сериозно, навсякъде по света има големи стадиони, има по-малки и т.н.

На СДВР каква им е функцията, ако не могат да се справят с един футболен мач? Отцепва се определен периметър около стадиона, допускат се нататък само хората с билети, а другите - дотам. Феновете нямат работа да правят простотии пред къщите на хората. Полицията не може да се справи с това ли?

Не намирам за редно ЦСКА 1948 да плаща наем на Националния стадион "Васил Левски", след като с тези пари могат да платят на полицаите за охраната в Бистрица. Ако се случат ексцесии, полицията за какво е тогава?! Трябва да се спазват законите, ние сме правова държава. Моите уважения към всички, уважавам феновете на ЦСКА, но в случая е редно да има равнопоставеност и да се спазва правилника", каза Стефанов пред Sportal.bg.

Е щом свинята е дал мнение значи няма какво повече да се коментира

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Мнениеот ivo55 » 10 мар 2023 13:54

Забавно е как феновете на Динамо цитират дебелата свиня, дето сигурно най-много ги е гаврил и им се е подигравал през годините.
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 10 мар 2023 14:25

peliforewer написа:Хонда, отдавна отпадна жителството, аз не живея в София, но децата и внуците ми живеят там. София е столица и всички българи имаме право на мнение какво да става там.Искам внуците ми като отидат в Борисовата градина да видят един модерен стадион с голям феншоп.Започвам наистина да мисля, че винаги пишеш замотан.

Точно това е проблема, че за теб и огромната част от т.н. "столичани в повече"( тук не влагам нищо негативно) Борисовата градина е мястото където е стадиона на ЦСКА-София(бивш Литекс), но за софиянци Борисовата градина е парка в ,който като деца са играли, после са се учили да карат колело, където майки се разхождат с малки деца , където възрастни софиянци се разхождат и си разказват спомени и всичкото това става в покой и тишина далеч от шума и бетона на града. Почти пълно е единодушието ,че никой не иска още бетон в парка. То вече в центъра на София не може да се диша от коли и бетон . Нека поне парка да си остане парк.
Това че София е столица е вярно , но градоустройството е проблем на софиянци. Както никой софиянец не коментира дали в родния ти град парка да бъде направен на стадион. Защо не предложиш в родния ти град на мястото на парка да бъде построен "един модерен стадион с голям феншоп" ?
Проблемите на Борисовата градина са проблем на софиянци . Ще имаш право на мнение ,когато започнеш да живееш и плащаш данъци в София.

Върни се в “Левски”