Заседание

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, delqnski47, гарфилд, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Re: Заседание !

Мнениеот slavia_forever » 19 фев 2010 00:48

stenly написа:
slavia_forever написа:След сагата с unist_gp, след наложените му банове, след като нарече модовете на ЦСКА комплексари, след като ги псува и ги кълня по брутален начин, след като заобиколи БАН с имена standby и mc_standby, днес заобиколи бана и с ник Адмирал Акбар. Като го питах на скайп защо, той обясни, че има динамично IP и нищо не може да се направи, като по-добре да се направя, че не съм видял.

Той се свърза и с мен и се кълне, че няма повече да псува и да обижда. Обясних му, че няма да се търпи подобно поведение, така че трябва да си изтърпи наказанието. Надявам се да е разбрал, защото е глупаво от негова страна да влиза едва ли не във война с модовете.

Как да изтърпи наказание завинаги?!
Значи, случаят е следния, първо му беше наложен бан за един ден от Димо:
cska_90 77.70.77.136 15 Фев 2010 14:11 Бан: потребител причина "Данчо трябва много да го уважават чорбарите, щото жена му омилостиви боби мих да не закрива ЦСКАто"
» unist_gp

На следващия ден, като му изтече бана, незабавно не остана длъжен и Мартин го банна за още един ден (за мен непонятно, защо само за 1 ден) за следното:
Casper 77.76.144.102 16 Фев 2010 15:45 Бан: потребител причина "абе пак не е такъв комплексар като модераторите на цска във форума"
» unist_gp

След това същият заобиколи бана и написа долното KATO TEMA, след което вече го баннах и аз:
slavia_forever 78.142.36.138 16 Фев 2010 16:46 Бан: потребител причина "Няма по голям манаф от този модератор на цесека, който два дни избива комплексите си за да ме баннва. досега не бях писал искрени обиди, но се налага да напиша, защото просто измежду модераторите има неповторим главоч. Който и да си ти, еби си майката и с" (тук имаше клетва, но няма толкова място в причини) » Standby
След това премахнах бана на Марти за 1 ден, като го направих постоянен + по ай питата.
slavia_forever 78.142.36.138 16 Фев 2010 17:26 Бан: потребител причина "Заобикаляне на бан с ник standby, псуване на модератор и откриване на тема за това"
» unist_gp
Днес вече беше с друг ник:
slavia_forever 78.142.36.138 18 Фев 2010 18:29 Бан: потребител причина "заобикаляне на бан unist_gr; standby, mc_standby, unist_xp и т.н., и т.н."
Едно допълнение:
Standby написа:до смотания манаф, който два дена избива комплексите си като ме баннва
Един ден когато няй малко очакваш ще те хвана стадиона и ще ти вкарам топките в гъза червено мекотело! Еби си майката

» Адмирал Акбар (като между другото засекох и още един ник unist_xp)
И този се кълне, че няма повече?!
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 19 фев 2010 00:48

[offtopic]А , той да посмее , тогава аз ще му издъня един в главата :evil:[/offtopic]

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 19 фев 2010 20:51

Пичове,трийте бе майна.Банването е ефикасно срещу определени потребители.Такива като Юнист и Зигфрид само се забавляват,като ги баннете.Такъв тип хора много повече ги боли,когато им изтриеш мнението или темата.И не им се обяснявайте по скайпа - така придобиват чувството,че едва ли не са някакви фактори във форума.А между другото,като споменах Зигфрид...темите,начинът по който пише,удивително съвпада с "профила" на един наш общ стар познат.Още по- удивително е съвпадението в "местоположението" на скайпа му - "поле,Русское поле"...Сигурен съм,че на някои колеги ще им прозвучи познато. ;)
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 19 фев 2010 22:31

Модератор ЛокоПД написа:Още по- удивително е съвпадението в "местоположението" на скайпа му - "поле,Русское поле"...Сигурен съм,че на някои колеги ще им прозвучи познато. ;)

;)
Този, който визираш вероятно, във форума вече е с друг skype местонахождение:
mike28
:lol:
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 19 фев 2010 22:46

Модератор ЛокоПД написа:.А между другото,като споменах Зигфрид...темите,начинът по който пише,удивително съвпада с "профила" на един наш общ стар познат.Още по- удивително е съвпадението в "местоположението" на скайпа му - "поле,Русское поле"...Сигурен съм,че на някои колеги ще им прозвучи познато. ;)

Аз предположих нещо такова преди време май.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
stenly
Модератор
Контакти:

Мнениеот stenly » 19 фев 2010 23:22

slavia_forever написа:
Модератор ЛокоПД написа:Още по- удивително е съвпадението в "местоположението" на скайпа му - "поле,Русское поле"...Сигурен съм,че на някои колеги ще им прозвучи познато. ;)

;)
mike28

Това и на мен ми беше направило впечатление, дори в началото си мислех, че умишлено слага спейс между запетайки и думите и често пише не много грамотно... но после ми омръзна да следя... защото може да е само съвпадение. Ама каквото и да е, по-добре наистина да му се трият мненията и темите, както предложи Мод Локо Пд. Съгласна съм с него :)
Модераторите не са ви враг!

Потребителски аватар
stenly
Модератор
Контакти:

Мнениеот stenly » 19 фев 2010 23:25

Доживотното наказание на unist_gp само ще го стимулира да прави нови никове и да се регва отново и отново. Поне аз така мисля. С това свое мнение не казвам да му се махне банът, както прецените. Просто смятам, че може да си спестим главоболия с него, ако действително е сериозен и получи последно предупреждение. След като изтъпри примерно 1-месечно наказание...

Само споделям мнение, не ме разбирайте погрешно. Самият той наистина е сгафил много.
Модераторите не са ви враг!

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 20 фев 2010 01:21

slavia_forever написа:

;)
mike28

Е да де...сменил го е,защото много добре си спомням старото местонахождение.Както и да е.Аз пак казвам,а виждам ,че и Стенли споделя това мнение,триене и тва е.И без обяснения на ЛС или скайп, кой го е изтрил,какви са причините и т.н.Пробвал съм - работи ;) Вярно,това не е по правилата,но не виждам защо трябва ние да спазваме правилата спрямо някой,който ги нарушава,при положение,че е предупреден.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 20 фев 2010 15:18

stenly написа:Доживотното наказание на unist_gp само ще го стимулира да прави нови никове и да се регва отново и отново. Поне аз така мисля. С това свое мнение не казвам да му се махне банът, както прецените. Просто смятам, че може да си спестим главоболия с него, ако действително е сериозен и получи последно предупреждение. След като изтъпри примерно 1-месечно наказание...

Само споделям мнение, не ме разбирайте погрешно. Самият той наистина е сгафил много.

Обикновенно във форума пишат "+1", съгласен съм с тебе, чак завинаги ми се струва много крайно! Да му се обясни, да си изчака 1-ия месец и да започва "нов живот", но с последно предупреждение за вечен БАН!

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 20 фев 2010 16:46

Модератор ЛокоПД написа:
slavia_forever написа:

;)
mike28

Е да де...сменил го е,защото много добре си спомням старото местонахождение.Както и да е.Аз пак казвам,а виждам ,че и Стенли споделя това мнение,триене и тва е.И без обяснения на ЛС или скайп, кой го е изтрил,какви са причините и т.н.Пробвал съм - работи ;) Вярно,това не е по правилата,но не виждам защо трябва ние да спазваме правилата спрямо някой,който ги нарушава,при положение,че е предупреден.

Хахаха. сега като се замисля може и да сте прави и ще ви кажа още едно нещо- не знам дали е така, но Зиг също като Майк е интелигентен и начетен, но в душевен план поне от форумните му изяви ми прави впчеатление, че не приема друго мнение, удивително прилича на Майки и не искам да се изказвам, но ми идва една асоциация за характера и поведението му....

Върни се в “Модератори”