stenly написа:slavia_forever написа:След сагата с unist_gp, след наложените му банове, след като нарече модовете на ЦСКА комплексари, след като ги псува и ги кълня по брутален начин, след като заобиколи БАН с имена standby и mc_standby, днес заобиколи бана и с ник Адмирал Акбар. Като го питах на скайп защо, той обясни, че има динамично IP и нищо не може да се направи, като по-добре да се направя, че не съм видял.
Той се свърза и с мен и се кълне, че няма повече да псува и да обижда. Обясних му, че няма да се търпи подобно поведение, така че трябва да си изтърпи наказанието. Надявам се да е разбрал, защото е глупаво от негова страна да влиза едва ли не във война с модовете.
Как да изтърпи наказание завинаги?!
Значи, случаят е следния, първо му беше наложен бан за един ден от Димо:
cska_90 77.70.77.136 15 Фев 2010 14:11 Бан: потребител причина "Данчо трябва много да го уважават чорбарите, щото жена му омилостиви боби мих да не закрива ЦСКАто"
» unist_gp
На следващия ден, като му изтече бана, незабавно не остана длъжен и Мартин го банна за още един ден (за мен непонятно, защо само за 1 ден) за следното:
Casper 77.76.144.102 16 Фев 2010 15:45 Бан: потребител причина "абе пак не е такъв комплексар като модераторите на цска във форума"
» unist_gp
След това същият заобиколи бана и написа долното KATO TEMA, след което вече го баннах и аз:
slavia_forever 78.142.36.138 16 Фев 2010 16:46 Бан: потребител причина "Няма по голям манаф от този модератор на цесека, който два дни избива комплексите си за да ме баннва. досега не бях писал искрени обиди, но се налага да напиша, защото просто измежду модераторите има неповторим главоч. Който и да си ти, еби си майката и с" (тук имаше клетва, но няма толкова място в причини) » Standby
След това премахнах бана на Марти за 1 ден, като го направих постоянен + по ай питата.
slavia_forever 78.142.36.138 16 Фев 2010 17:26 Бан: потребител причина "Заобикаляне на бан с ник standby, псуване на модератор и откриване на тема за това"
» unist_gp
Днес вече беше с друг ник:
slavia_forever 78.142.36.138 18 Фев 2010 18:29 Бан: потребител причина "заобикаляне на бан unist_gr; standby, mc_standby, unist_xp и т.н., и т.н."
Едно допълнение:
Standby написа:до смотания манаф, който два дена избива комплексите си като ме баннва
Един ден когато няй малко очакваш ще те хвана стадиона и ще ти вкарам топките в гъза червено мекотело! Еби си майката
» Адмирал Акбар (като между другото засекох и още един ник unist_xp)
И този се кълне, че няма повече?!