Поклон пред светлата памет на Апостола !
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Георги Иванов- Гонзо
- Контакти:
Re: Поклон, пред светлата памет на Апостола !
Поклон пред най-великия българин!
Васил Левски е безпрецедентно явление в цялата човешка история !!! Няма втори като него !!!
За нас , българите , той е най-големият ни герой . Но аз лично го слагам под общ знаменател с всички останали патриоти , дали живота си за свободата като Георги Раковски , Христо Ботев , Георги Бенковски . Те също са се борили и дали живота си за свободата .
А какво да кажем за българските царе , превърнали България в една от най-силните държави не само в Европа , но и изобщо в целия тогавашен свят .
Ами хановете - ако не беше хан Аспарух , нямаше да има Първо българско царство !
Нека добавя и всички славни културни деятели на българското слово , прославили българската литература в целия свят .
Разбирам ви , но ние имаме много герои и не е редно да ги сравняваме по величие и тн . По-правилно е да кажем , че Васил Левски е един от най-великите българи , дали живота си за отечеството .
Поклон пред Апостола на Свободата !!!
За нас , българите , той е най-големият ни герой . Но аз лично го слагам под общ знаменател с всички останали патриоти , дали живота си за свободата като Георги Раковски , Христо Ботев , Георги Бенковски . Те също са се борили и дали живота си за свободата .
А какво да кажем за българските царе , превърнали България в една от най-силните държави не само в Европа , но и изобщо в целия тогавашен свят .
Ами хановете - ако не беше хан Аспарух , нямаше да има Първо българско царство !
Нека добавя и всички славни културни деятели на българското слово , прославили българската литература в целия свят .
Разбирам ви , но ние имаме много герои и не е редно да ги сравняваме по величие и тн . По-правилно е да кажем , че Васил Левски е един от най-великите българи , дали живота си за отечеството .
Поклон пред Апостола на Свободата !!!
[center][wrapimg=]http://www.fm-base.co.uk/forum/attachments/football-manager-2013-manager-stories/294163d1356366440-my-chelsea-fc-reign-banner-chelsea_1.png[/wrapimg][/center]
-
- Контакти:
В днешно време пък си имаме Андреа, Преслава, Глория, АЗИС, Митьо Пищова, Маргините и още куп звезди...кой е пък този Васил Левски..такава България искам аз, като днешната.. пълна с глупаци, идиоти и псевдозвезди...дотук я докарахме.. мъкааааа...
Роди се и поведе ни в борба !
Обесен бе, но нивга не умря !
За героя свой, скачам аз във бой,
в сърцето ми завинаги е ТОЙ !
Роди се и поведе ни в борба !
Обесен бе, но нивга не умря !
За героя свой, скачам аз във бой,
в сърцето ми завинаги е ТОЙ !

[center]

[center][wrapimg=]http://www.fm-base.co.uk/forum/attachments/football-manager-2013-manager-stories/294163d1356366440-my-chelsea-fc-reign-banner-chelsea_1.png[/wrapimg][/center]
- Странджата
- Контакти:
Махнете запетайката заради светлата памет.
Колкото до думите - не знам дали е лесно да се намерят подходящи. И пак се питам - защо Левски смятаме за най-велик, а Ботев честваме далеч по-тържествено?
Колкото до думите - не знам дали е лесно да се намерят подходящи. И пак се питам - защо Левски смятаме за най-велик, а Ботев честваме далеч по-тържествено?
- ss_lazio1900
- Контакти:
''Ако е за Българско,то времето е в нас и ний сме във времето,то нас обръща и ний него обръщаме''. - 137г. ние помним святото дело !!!
[center]АЗ ЕДИН ОТ НАРОДА,СИН КАТО НЕБОСВОДА !!![/center]
fearbless написа:Велик българин дал живота си за България!ПОКЛОН!![]()
Защо не пишеш БЪЛГАРИЯ с Главни букви ( четОх коментарите на всички....българия или БЪЛГАРИЯ ) Жив и Здрав!
Ultra Blue !!!
- plamen etov
- Контакти:
Поклон Апостоле!!
ЛОКО Е В МОЕТО СЪРЦЕ КОТКОВ И НАЧКО ВОДЯТ КЪМ ПОБЕДИ САМО ЛОКО!!!:drunk: :bg:
модератор Локо Сф.
модератор Локо Сф.
- rocknrolla
- Контакти:
Поклон Апостоле!
Попитали Радио Ереван след мача на ЦСКА с "Черноморец":
- Има ли нещо положително в ЦСКА?
Радиото отговорило:
- Да, допингпробите!!!
- Има ли нещо положително в ЦСКА?
Радиото отговорило:
- Да, допингпробите!!!