Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Re: /анкета/Без цензура!

Мнениеот ivo55 » 09 мар 2023 14:14

Объркал си профила, от който да пишеш. :))))
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 09 мар 2023 14:21

ivo55 написа:Объркал си профила, от който да пишеш. :))))

Щом само това можа да измислиш, ясно.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 09 мар 2023 14:22

ivo55 написа:Ей го и тоя, ама няма ли един грамотен сред тия.

Има специален закон.
Има създадена междуведомствена комисия.
Има си ред и процедура.
В рамките на тази процедура от МВР са излезнали със съотетното становище какъв риск установяват за тази футболна среща.

Какво си бръщовели и****, фен на клуб еврои****, е ирелевантно, а и откровено безинтересно.

Би ли ми посочил кой е този закон?
Би ли посочил въпросното писмо - някой виждал ли го е?
Правиш разлика между "рисков" мач и "полицията дава мнение срещата да не се провежда в Бистрица от опасения, че не могат да се гарантират редът и сигурността на посетителите и жителите на района."
Явно идея си нямаш какво пишеш . От МВР се натискат да има такива мачове - това значи извънредни приходи за тях. Особено ако те охраняват и на територията на стадиона.
Ако питаш МВР - всеки мач е рисков , само и само да бъдат ангажирани повече техни служители.
С какво мач между ЦСКА 1948 и ЦСКА-София е по-рисков от примерно Ботев-Локо(Пд) или Черно море- Спартак(Вн)? Или дори ЦСКА-София и Локо(Пд) аз не си спомням преди 1 седмица да имаше някаква драма въпреки ,че сте били няколко пъти с агитката на Локо.

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 09 мар 2023 14:23

ivo55 написа:
bubka написа:
tmanolov написа:....и ще припознаем Лудогорец, примерно..

То и в момента двата клуба горе-долу сте се припознали един друг.

Тяхното е по-скоро брак и е ясно кой е булката :)

Това го казва някой, дето така го е поел от ниския господин, че даже и един бойкот не могат да направят "винаги верните" :)
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 09 мар 2023 14:24

Хонда, това е официално изявление на ПФК ЦСКА, мислиш ли, че ако няма такова становище от полицията някой ще посмее да го твърди.Много интересна разработка за "авантажа" след неотсъдената дузпа срещу Де Нойер, как ти ражда главата такива щуротии не знам.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
ugly bug
Контакти:

Мнениеот ugly bug » 09 мар 2023 14:25

Подуене разтягат локуми и следят за правописа а часовника тиктака...
Разкош !!!
:-))
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 09 мар 2023 14:25

damyanov1963 написа:
ivo55 написа:
Aronaks написа:
ivo55 написа:
tmanolov написа:
damyanov1963 написа:И да искате не можете да се сравнявате в ЦСКА, защото сте Литекс.

буахаха, направи ги уби :)

А бе, гении, 1 изречение, а и то е грамитически абсурд. Няма проблеми, досещаме се какво сте се опитали да напишете, но не сте успели, макар с общи усилия. И е все същата тъпотия, отричаща решенията на ФИФА и КАС, което демонстрира отново дефицита на интелектуален капацитет, за да проумеете, че ФИФА е висшия орган в света на футбола и "мненията" на феновете на клуб - евроидиот няма как да се нещо различно от ... иди**ски. :))))

Ивке, вече съм сигурен, че освен прост*тука на ГГ си и учителка по образование. Ставаш все по-добра в изказа си. Поздравления. Наистина не може да се сравнявате с никой, защото сте Литекс. И това го знаят всички.

Не знам как успяваш да ме накараш, когато комуникирам с теб, Астронавтче, да се чувствам сякаш се разхождам в парка и съм настъпил нещо с неприятна консистенция :) Такова ти е нивото и на мисъл, и на изказ.

Би ли ми посочил граматическите грешки, за да се види(открои) твоето интелектуално ниво?

Не го мъчи, нали виждаш, че е припок - достатъчно е само да видиш как пише гениИ, когато се обръща към някого в единствено число. Титан на мисълта :)
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 09 мар 2023 14:26

ivo55 написа:
tmanolov написа:
damyanov1963 написа:
ivo55 написа:В ЦСКА не се сравняваме с евроидиота по никакъв показател. Обидно ни е някак си.

И да искате не можете да се сравнявате в ЦСКА, защото сте Литекс.

буахаха, направи ги уби :)

А бе, гении, 1 изречение, а и то е грамитически абсурд. Няма проблеми, досещаме се какво сте се опитали да напишете, но не сте успели, макар с общи усилия. И е все същата тъпотия, отричаща решенията на ФИФА и КАС, което демонстрира отново дефицита на интелектуален капацитет, за да проумеете, че ФИФА е висшия орган в света на футбола и "мненията" на феновете на клуб - евроидиот няма как да се нещо различно от ... иди**ски. :))))

Би ли посочил къде точно ФИФА ви обявява за ЦСКА? - научили какво е арбитраж и каква е разликата между арбитраж и съд?
Наскоро имахме с теб спор кое е с приоритет местните закони или нормативната уредба на УЕФА/ФИФА ? - прочете ли какво е написано по темата :)?

eddie
Контакти:

Мнениеот eddie » 09 мар 2023 14:26

Манолов, ше си купиш ли акции по 5 лв. парчето?

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 09 мар 2023 14:26

ugly bug написа:Подуене разтягат локуми и следят за правописа, а часовникЪТ тиктака...
Разкош !!!
:-))

Разкош :)
Непринуден написа:

Върни се в “Левски”