Soulen написа:Drunken_Master написа:Тя подкрепата не е малка, огромна е... но от всякъде изплува лицемерието. Не мога, да разбера, как не си ги сваляте тия розови очила!? Много искам Бобо Николов да ми отговори на въпроса, тая помощ от САЩ дали ВПК-то ще я дава безвъзмездно на изкуственията? Понеже момчето от сутрин до вечер ни се врича във вечна вярност в американската държава. Преди няколко месеца Граучо му лепна етикета "Велик Бобо", понеже според "мислителя" "великия българин не искал да дава оръжия на Украйна". Снощи пък нарекъл Радев "руска подлога" заради Ф16-ките, дето даже още не са и дошли. Няма и да дойдат май... Баси д... (както наричам Помияра редовно)
Нали знаеш, защо братята Кенеди бяха думнати?
И така и не разбрах защо не трябва да сме в НАТО като ти изтъкнах ползите и логично няма как да бъдат оборени. Другото са локуми. САЩ ще си прибере всичко с лихвите от Украйна. Всяко спасение или Освобождение си има цена. Както на 3-ти март се изтъква помощта на руснаците, а не че всичко сме си го платили в злато после нали. Безплатен обяд няма сигурно за н-ти път го повтарям.
Няма никакво значение лицемерно ли е, долно ли е и т.н. просто бизнес и интереси. Нашата държава е на правилното място и всеки, който смята по друг начин, е идиот който не притежава никаква политическа мисъл. Буквално няма почти никакви негативи за НАТО спрямо позитивите и сигурността, която получаваме в замяна.
Точно затова и Тръмп мрънкаше, че САЩ издържа цяла Европа, а ние се скатаваме тук.
Аз не разбирам защо изобщо му отговаряш на това момче.
Поредните му лъжи на тоя айде да не го наричам какъв, че ще си изпрося бан. Не напразно съм го блокирал. Къде съм казвал, че нещо ще се дава безвъзмездно да отговори това човече? Самите САЩ си казват, че след края на войната ще се тегли чертата и Украйна ще плати това, което е унищожено като техника а останалото, което може да се върне ще се върне обратно в САЩ. И ако може да покаже един мой цитат къде съм се клел във вярност на САЩ, че пък било то и от сутрин до вечер? Това момче е за психиатрия честно. Да живея тук. Да поддръжник съм на свободата и демокрацията. Да съвсем на ясно съм, че САЩ не са перфектна държава и имат много трески за дялане. Особено в политиката. И винаги когато съм искал съм изказвал критика. Защото това мое право е записано в американската конституция.И да никога няма да призная руския терор за “освобождение” защото не съм глупак като него. И няма да се притеснявам да наричам всеки един, който защитава тоя руски режим “руска подлога” пък било то и президента, най малкото защото точно това прави- подлага се на руснаците. Както и копейката и един ку други политици в България.Това момче има такива сериозни дефицити, че е направо притеснително.
Само малоумник не би разбрал, че точно НАТО ни спасява задника в момента от руската армия ама какво да му обясняваш на такъв човек….