peliforewer написа:1914.1902 написа:Черно море: Чии интереси защитават и на кои отбори слугуват Тодоров и ВАР?
Черно море излезе с позиция срещу съдийството на Станислав Тодоров, който бе на ВАР при загубата с 1:2 от Ботев Пловдив на „Тича“ в мач от 22-ия кръг на efbet Лига. „Моряците“ сравниха ситуация, при която главният съдия Васимир Ел Хатиб отсъжда дузпа, но решението е отменено от видеопомощниците му, със сходно положение от осминафиналния мач-реванш в Шампионска лига между Челси и Борусия Дортмунд, където „сините“ от Лондон получават 11-метров наказателен удар.
Ето какво написаха от Черно море:
„За пореден път се видя, че някои родни съдии вземат решенията за една или друга ситуация в дадена среща извън правилата на футболната игра. Или по-точно водени от това “как трябва да свърши определена среща”. В мача между Челси и Борусия Дортмунд, ВАР сигнализира, че има игра с ръка в наказателното поле, и след разглеждане главният съдия, отсъжда дузпа.
При абсолютно същата ситуация обаче на мача между Черно море и Ботев Пловдив, главният съдия отсъжда дузпа, но ВАР, за който отговаря Станислав Тодоров, ОТМЕНЯ решението на рефера! Първата ситуация е в двубой от Шампионската лига, а другата в родния ни шампионат.
По този начин се фаворизират определени отбори за сметка на други в борбата за Европа. Тук е моментът да зададем въпроса - чии интереси защитава и на кои отбори слугува Тодоров и ВАР?
Очакваме Виктор Кашай и Съдийската комисия да си кажат мнението по случая!“
Сещаш ли се Кой отбор визират от Черно море..
Пак ли трябва да ти напомням ,че преди време собственик на ФК нарече Станислав Тодоров( заедно с Н.Йорданов, Ив.Стоянов, Г.Кабаков и Н.Попов) "талибани на Гриша Ганчев" .
Колкото и да ти е странно СК е под контрола на ГГ. Справка как се свири за отбора на ГГ и как се свири на мачове на конкурентите му. Справка в мача със Септември има 4 грешки на съдията , като 2 са в ситуации разглеждани от ВАР , едната е прекъсване на голова атака на Септември заради фаул за ... Септември ( твой любим съдия, който много обичаш да цитираш нарече ситуацията "черешка на тортата" на слабото представяне на съдията). Колкото и да ревете ,ако съдията искаше да ви реже щеше да прекъсне "головата ви атака" заради неправилно изпълнение на тъча- не е изпълнен от мястото на което топката излиза от терена... В последната минута има фаул срещу М.Петков в момент ,който остава сам срещу вратаря.
За мача ви с Локо - ами всеки непредубеден видя несвирена безспорна дузпа за Локо( тук едва ли има някой ,който да оспори ситуацията) . За ситуацията с де Нойер ,ако аз бях съдия щях да дам дузпа ,но тук има още нещо Д.Назон -продължи играта и отправи удар към вратата, но вратаря спаси ( браво на момчето - спаси 2 удара един след друг). Аз ако бях съдия нямаше да дам авантаж при ситуация за дузпа ,но Др.Драганов даде.. За ситуацията при която ви дадоха дузпа - честно казано вида ли такава?
За гола на Локо - от това ,което аз видях има засада, но аз нямам DGPS в окото да мога да преценя. Между другото дали има засада или не ,не се решава от прокараните линии ,които се виждат на екрана( те са само визуализация), малко аналитична геометрия , а геометрията е точна наука, само дето 3-та точка се посочва от ВАР-а.
На мача на Лудогорец - спестен чк на вратаря на Пирин. Дай Боже да има повече такива дузпи като тази дето свиреха срещу Лудогорец , но можеш ли да покажеш подобна свирена някога срещу любимия ти тим откакто ГГ му е собственик.