Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Aronaks
Контакти:

Re: /анкета/Без цензура!

Мнениеот Aronaks » 08 мар 2023 13:27

ivo55 написа:Астронавтче, това към мен ли е, да знам дали да ми стане особено трогателно и да се впечатля за пореден път от изключителните ти начетеност и възпитание?

Ти ли ще ми говориш за възпитание? ххахахха

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 08 мар 2023 13:43

1914.1902 написа:Най-добрият български съдия Георги Кабаков ще свири дербито на кръга между отборите на ЦСКА 1948 и ЦСКА-София, което на този етап ще се играе в Бистрица. Помощници на Кабаков са Мартин Маргаритов и Деян Вълков.

Главен съдия на срещата Левски-Ботев Враца ще бъде Драгомир Драганов, този елитен български съдия май Ви свири през кръг.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 08 мар 2023 13:56

peliforewer написа:
1914.1902 написа:Най-добрият български съдия Георги Кабаков ще свири дербито на кръга между отборите на ЦСКА 1948 и ЦСКА-София, което на този етап ще се играе в Бистрица. Помощници на Кабаков са Мартин Маргаритов и Деян Вълков.

Главен съдия на срещата Левски-Ботев Враца ще бъде Драгомир Драганов, този елитен български съдия май Ви свири през кръг.

Само 3 от 22 мача.

LoveAndPeace2
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace2 » 08 мар 2023 14:03

peliforewer написа:
LoveAndPeace2 написа:
peliforewer написа:Да попитам по-интелигентните братя, защо ръководството на ПФК Левски Ви мисли за не дотам умни.На всички левскари са ясни проблемите в клуба, всеки от тях помага както може и е грозно някакси след като са събрали феновете 170 хил лв от ръководството да им викат, време е за кота 200 хил.Вчера разбрахме, че в петък щяло да се навършват 60 години от първия игран мач на Герена, да напълним стадиона в събота, да посетим феншопа, ще има ядене и напитки...., на всички ни е ясно защо са тези напъни.Нямам спомен да се е празнувала друг път подобна годишнина. Лично мен би ме подразнило такова отношение, имам глава на раменете си и когато реша да дам определена сума за някаква идея ще ги дам без някой да ми измисля разни пошли сценарии.

Твърдиш , че имаш глава на раменете , то сигурно е така , но е и важно какво има в нея :) а имайки предвич , че на Литекс викаш ЦСКА .......може би празна ??

Щом се радваш , че определени индивиди барабар с твоя любимец Ви имат за стадо и се чудят само как да Ви доят, ок, значи си с пълна глава.

Ще ти го напиша още веднъж - Два цвята , два различни свята!
Ти му викаш доене , аз му викам спасение.

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Мнениеот ivo55 » 08 мар 2023 14:15

Под спасение имаш предвид Боко, Пеевски, адвоката му Ангелов, Черепа и най-вече НАП и БФС начело с вашия опиянчен ветеран? Защото с тези десетки милиони дългове последните близо 10 години само заради тия хора не сте обявени официално в несъстоятелност. Не че ви го пожелавам, мен така ми харесвате.
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 08 мар 2023 14:20

1914.1902 написа:
peliforewer написа:

Само 3 от 22 мача.

Стига бе, разби му опорките на човека, сега трябва да звъни в Ловеч за нови.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

LoveAndPeace2
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace2 » 08 мар 2023 14:20

ivo55 написа:Под спасение имаш предвид Боко, Пеевски, адвоката му Ангелов, Черепа и най-вече НАП и БФС начело с вашия опиянчен ветеран? Защото с тези десетки милиони дългове последните близо 10 години само заради тия хора не сте обявени официално в несъстоятелност. Не че ви го пожелавам, мен така ми харесвате.

Под спасение , имам предвид спасение. Няма да ни докарат друг отбор на Георги Аспарухов , а ние да му викаме Левски.
А какво ти харесва ми е през ..........

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 08 мар 2023 14:20

1914.1902 написа:
peliforewer написа:

Само 3 от 22 мача.

Пролетта 2 от 5 , какъв ли ще му критерият за дузпите.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

На линия
tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 08 мар 2023 14:21

шивача написа:
ugly bug написа:Честит празник на всички дами във форума !

Честито и на тея, дето имат пишк*, но се имат за дами. Да са живи и здрави припоците във форума!

Поправих го малко, за да звучи по-достоверно :)
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Мнениеот ivo55 » 08 мар 2023 14:22

LoveAndPeace2 написа:
ivo55 написа:Под спасение имаш предвид Боко, Пеевски, адвоката му Ангелов, Черепа и най-вече НАП и БФС начело с вашия опиянчен ветеран? Защото с тези десетки милиони дългове последните близо 10 години само заради тия хора не сте обявени официално в несъстоятелност. Не че ви го пожелавам, мен така ми харесвате.

Под спасение , имам предвид спасение. Няма да ни докарат друг отбор на Георги Аспарухов , а ние да му викаме Левски.
А какво ти харесва ми е през ..........

Е, добре, значи сме на едно мнение. Ей тия изброентите са ви спасението и все така да се справят им пожелавам. В това състояние сте най-яки.
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!

Върни се в “Левски”