къде пише, че Дробаров се връща? :) аз досега видях само колегите да говорят, че е свободен агент ...в гоогле написах "черно море дробаров 2023" и единствено видях, че е станал баща наскоро ...за което честито му, но като е станал баща сигурно ще мисли за по-голяма заплата да подсигури по-голямото семейство и не знам дали ще ни огрее?
иначе за бошанчич не съм твърдял, че всички голове са заради него.. но определено изглеждаше разсеян и играеше пролетта различно отколкото през есента и според мен главата му е била в Рига и затова го пуснахме в последния момент да си ходи, иначе ме съмнява да е била подобна идеята на Илиан... т.е. при ситуацията в която на Бошанчич не му се играе достатъчно за нас по-добре да си ходи, а как Росен евентуално ще го замени ще разберем :) или дали ще дойде Дробаров
23 кръг /Лудогорец - Черно море/ 12.03 неделя 14.15
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: 23 кръг /Лудогорец - Черно море/ 12.03 неделя 14.15
ShooterMan написа:Аз не знам какво ревете за Босанчич все едно не сте гледали и 4 мача до тук. Босанчич няма НИЩО ОБЩО с играча, който беше през есента.
Съгласявам се с мнението ти, но веднага си задаваме и въпроса... дали не съществува пряка връзка между кондицията и влагането на Бошанчич в последните четири мача... и новината от вчера, че напуска отбора ...?!!
Както и самият ти казваш през целия есенен полусезон бе стабилен в играта си и изведнъж в последните четри мача се е получил тотален срив при него. Дано няма връзка с напускането му. В противен случай би било жалко, че ни напуска един футболист с качества и способности.
А колкото до т.н. реване... Няма такова нещо. Имали сме и много по-тежки периоди. Помним ги всички.
Фактът обаче, че ни напуска футболист, който още с идването си е заслужил неизменно титулярното място във всичките 22 кръга от началото на първенството (в допълнение, разбира се и в мачовете за купата), без да бъде заменян през всичките 90 мин. на всеки един от тези двубои.
Няма реване. Просто е разочароващо.
Това е разбира се само мое лично мнение. Всеки е прав да има собствено виждане по конкретния въпрос колко ще липсва Бошанчич. Аз лично не се израдвах...
Пожелавам си обаче да не съм прав... и Росен Стефанов да го замести в пълноценно. Може и ще се радвам да ме опровергае още в неделя с игарата си... и заедно с Живко да бъдат добра централна двойка до края на първенството.
ogrizko написа:къде пише, че Дробаров се връща? :) аз досега видях само колегите да говорят, че е свободен агент ...в гоогле написах "черно море дробаров 2023" и единствено видях, че е станал баща наскоро ...за което честито му, но като е станал баща сигурно ще мисли за по-голяма заплата да подсигури по-голямото семейство и не знам дали ще ни огрее?
иначе за бошанчич не съм твърдял, че всички голове са заради него.. но определено изглеждаше разсеян и играеше пролетта различно отколкото през есента и според мен главата му е била в Рига и затова го пуснахме в последния момент да си ходи, иначе ме съмнява да е била подобна идеята на Илиан... т.е. при ситуацията в която на Бошанчич не му се играе достатъчно за нас по-добре да си ходи, а как Росен евентуално ще го замени ще разберем :) или дали ще дойде Дробаров
https://vsport.bg/cherno-more-si-vrasth ... n-branitel
За вас моряци ний живеем...
супер, това би следвало да е отлична новина :) само да видим дали е във форма... но като цяло знаем качествата му!! за Лудогорец може и да почне като се замисля ако го картотекираме..

ogrizko написа:супер, това би следвало да е отлична новина :) само да видим дали е във форма... но като цяло знаем качествата му!! за Лудогорец може и да почне като се замисля ако го картотекираме..
Това с картотекирането при нас не е особено бърз процес :))
За вас моряци ний живеем...
Ще ме прощавате ако засегна нечии чувства ! Има един каменарски отбор където и треньор има и цели и прочие и можете да подкрепяте него . Илиан от връщането си в Черно море работи в негова полза и тези продажби на играчи се случват заради негово настояване в договорите на играчите да има откупни клаузи,че като ще прави нов отбор всеки трансферен прозорец поне да влизат пари в клуба . Тези" платени" фенове пък са причината да се стигне до идването на нов директор работещ за Черно море,а вие вечното недоволство с кво допринасяте ?
-
ShooterMan
- Контакти:
От какво се получи срива при Босанчич за мене е без значение. Факт е, че беше толкова слаб, че даже и безобразен не можем да го наречем. Грешките му бяха брутално груби - всяка с гол в нашата врата, греда или 100% голово положение. И това беше всеки мач, без изключение. Да, и Виктор сбърка, и? И Наско сбърка там, или по-точно не се разбраха с Дюлгера - но това са ИНЦИДЕНТНИ моменти, да не би Виктор да греши така всеки мач? При хърватина беше нон-стоп и след като е бил в Рига - да си ходи и физически в Рига. Хайде стига, получихме гол от тъч, такова нещо не бяхме виждали!!! А, че се сработи с Живко есента - вярно е. Че даже и сработени нямаха нищо общо с Дробаров - Живко - и това е вярно! С макето имахме НАЙ-СТАБИЛНАТА защита в елита, повтарям - НАЙ! Най-малко получени голове. Нивото в защита при нас беше съвсем друго. Тогава от двойката ни Дробаров беше водещия, вдъхващия спокойствие, днес е Живко, което показва отстъплението в тази зона. С 2 ръце се моля за Влатко да идва и не смятам, че ще има нужда от никаква адаптация, познава се с всички играчи, с вратар, треньор, защитници. Еденици са непознатите за него, например Сашо Василев. Също и вярвам в Росен. За мен игра добре в Пловдив с Ботев, добре беше и със Славия. Разбира се, има доста да учи още, но аз на него големи надежди възлагам. Абе каквото и да е, ще е по-добре от превърналия се в крайпътно дърво Босанчич, той просто беше безполезен статист.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
Хайде, хайде поспри се малко, Стрелец. Момчето си влезе много добре в отбора, още от първия мач титуляр и така във всеки мач. Нито сме му чакали някакви работни визи или да се аклиматизира, влезе директно в боя. За това време какви ли не се изредиха при нас, така че най-малкото уважение за това. На мен ми беше симпатичен, изглеждаха добра двойка с Живко. Сега, последните мачове се получиха много пробойни и пукнатини в защита, както и допуснахме меко казано детински голове, но вината не беше само негова. Мен лично ме сърбят пръстите да започна да нареждам Дюлгера, имам много претенции за гола на Берое и втория на Ботев към него.
не знам дали разбрахте, но верно махнаха Шимунджа и сложиха Петев ....тоя мач не виждам как ще вземем нещо от него :) първо, че ще има промени от страна на домакините чисто тактически вероятно ..второ при нов треньор са по-мотивирани ..трето загубиха вече 1 домакинство и ме съмнява да допуснат подобно нещо втори мач поред ...лично аз се надявах заради нас да сменят треньора, а не преди това :)

-
ShooterMan
- Контакти:
Ти май не четеш добре или нарочно интерпретираш нещата по свое му. Изрично съм подчертал разликата между Босанчич от есента и Босанчич след Нова година. Прочети добре. Моите претенции са към Босанчич СЛЕД Нова година, който няма нищо общо с този от есента. Но и този от есента беше далече от нивото на Дробаров.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.