Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски: Всичко около клуба
Звездата Краев не са го викнали в националния.
България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
-
mikata написа:Звездата Краев не са го викнали в националния.
Но Петрис са го извикали да играе за Мартиника:)
Черепа не може (назначения от него за управител пък хептен) да опрости каквото и да е, защото тези фирми са "обезпечение" по хипотетечния му дълг от 700 милиона укрити данъци към НАП - както казах, са част от масата на несъстоятелността на тези фирми. На теория могат да се случат някои неща, но за тях трябва много хора да си затворят очите, а Черепа вече не е на ти с държавата. Колкото до концесията - ние сами се отказахме от "безвъзмездно и безсрочно" и сега сме просто наемател, който чака да му дадат нещо на концесия, ерго дължи данъци - благодарим ти, КазиНаско! Няма такъв идиот като тоя, честно - и не, не считам, че го е направил нарочно, просто си е идиот, точно както (заедно с Ивков) заявиха само Герена за ЕКТ и вместо по 35-40 000 на мачовете с маляките и харпуните, бяхме по 15 000, та едни към 700-800 000 не влязоха в отбора от билети.
Въобще този клуб се ръководи само от аматьори и е на ура и ний сме Левски, баааа. Единственият светъл лъч и професионалист е Мъри, а някои искат да го уволняват - кво да ти кажа, манталитет...
П.С. И за финал - никой не обърна внимание, че ние сме със запорирани на 100% сметки от НАП. 100%, а не 30%, както един лъжльо рече, т.е. сме на крачка от фалита, щото сме много велики. И това за НАП го говоря от поне 6 месеца, но янкои хорица са много велики ръководители...
Въобще този клуб се ръководи само от аматьори и е на ура и ний сме Левски, баааа. Единственият светъл лъч и професионалист е Мъри, а някои искат да го уволняват - кво да ти кажа, манталитет...
П.С. И за финал - никой не обърна внимание, че ние сме със запорирани на 100% сметки от НАП. 100%, а не 30%, както един лъжльо рече, т.е. сме на крачка от фалита, щото сме много велики. И това за НАП го говоря от поне 6 месеца, но янкои хорица са много велики ръководители...
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
https://topsport.bg/levski/levski-vdiga-kapitala-si-i-privlicha-aktsioneri.html?fbclid=IwAR3l2weVfVWJcRDgxVJMhtNCIabYzvWsrQykePk5ZseyHgcfRz0Dk7Fbcao
леко открехване на завесата за две неща, които подозирах - първо, палмите ще се опитват лека полека да избутват Наско С. и да получават собственост в клуба и второ, ще се върви по ръба на закона като се търсят вратички и за някакво по широко участие на привърженици - т.е. чрез трето новосъздадено лице и други подобни врътки.
Макар че след цялото това интервю ми изникват повече въпроси, отколкото получавам отговори.
А, и едно нещо откровено не ми харесва - този тип говори за споразумение с НАП като за някакъв вече факт, а не съм изобщо убеден, че това е така към настоящия момент. А и от гледна точка на лиценза имат май време само до края на месеца да финализират нещо си.
леко открехване на завесата за две неща, които подозирах - първо, палмите ще се опитват лека полека да избутват Наско С. и да получават собственост в клуба и второ, ще се върви по ръба на закона като се търсят вратички и за някакво по широко участие на привърженици - т.е. чрез трето новосъздадено лице и други подобни врътки.
Макар че след цялото това интервю ми изникват повече въпроси, отколкото получавам отговори.
А, и едно нещо откровено не ми харесва - този тип говори за споразумение с НАП като за някакъв вече факт, а не съм изобщо убеден, че това е така към настоящия момент. А и от гледна точка на лиценза имат май време само до края на месеца да финализират нещо си.
ето това, го отделям от интервюто като може би най-същественото в него
или в прав текст разбирай - Наско С. ще се раздели с част от акциите си, като ги прехвърли на трети лица, за да могат те да участват в увеличението на капитала.............................
Това поне е моя прочит
Към днешна дата обаче е възможно акционерите до деня на Общото събрание да прехвърлят част от акциите си на трети лица, (но не повече от 150 физически или юридически лица) и така да разширят кръга от лица, които да се включат в увеличаването на капитала на клуба.
или в прав текст разбирай - Наско С. ще се раздели с част от акциите си, като ги прехвърли на трети лица, за да могат те да участват в увеличението на капитала.............................
Това поне е моя прочит
helic написа:ето това, го отделям от интервюто като може би най-същественото в негоКъм днешна дата обаче е възможно акционерите до деня на Общото събрание да прехвърлят част от акциите си на трети лица, (но не повече от 150 физически или юридически лица) и така да разширят кръга от лица, които да се включат в увеличаването на капитала на клуба.
Това поне е моя прочит
В крайна сметка това не е ли добре?
Реално Пармите да си ни станах собственик, а Сирака да им приглася, надали ще пусне акциите току така.
Често казано знаех, тоест ми казаха, че ще се увеличава капитала на клуба но това беше като дойдоха палмите... знаех, че онези ще вкарах подобна сума и на практика ще ни станат собственици, а дяла на ТСБ става доста малък, те и затова онези реват така срещу палмите, ама това е друга тема.
tmanolov, какво е дал Сираков на дрогите?
Няма ли да дава охраната на онзи Краус?
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!
tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

tochavos написа:

Kotooshu написа:helic написа:ето това, го отделям от интервюто като може би най-същественото в негоКъм днешна дата обаче е възможно акционерите до деня на Общото събрание да прехвърлят част от акциите си на трети лица, (но не повече от 150 физически или юридически лица) и така да разширят кръга от лица, които да се включат в увеличаването на капитала на клуба.
Това поне е моя прочит
В крайна сметка това не е ли добре?
Реално Пармите да си ни станах собственик, а Сирака да им приглася, надали ще пусне акциите току така.
Често казано знаех, тоест ми казаха, че ще се увеличава капитала на клуба но това беше като дойдоха палмите... знаех, че онези ще вкарах подобна сума и на практика ще ни станат собственици, а дяла на ТСБ става доста малък, те и затова онези реват така срещу палмите, ама това е друга тема.
tmanolov, какво е дал Сираков на дрогите?
Няма ли да дава охраната на онзи Краус?
не знам дали е добре.
Мечтата ми е - добре управляван клуб, собственост на привържениците му. Но ми изглежда почти толкова невъзможно, колкото и бляна на Левски за чиста и свята република по времето, в което е живял.
Но определено, ако трябва да избирам между собственик Наско С. и собственик Мило Борисов, везните накланят сякаш в полза на втория.
Големия недостатък, който виждам - собственик на футболен клуб, макар и косвено, да е хазартен бос - нито е ок законово (ок, ще го заобиколят по някакъв начин), нито ми изглежда особено добре от спортна и морална гледна точка (някак си се набива на очи конфликт на интереси)
helic написа:Мечтата ми е - добре управляван клуб, собственост на привържениците му. Но ми изглежда почти толкова невъзможно, колкото и бляна на Левски за чиста и свята република по времето, в което е живял.
Но определено, ако трябва да избирам между собственик Наско С. и собственик Мило Борисов, везните накланят сякаш в полза на втория.
Големия недостатък, който виждам - собственик на футболен клуб, макар и косвено, да е хазартен бос - нито е ок законово (ок, ще го заобиколят по някакъв начин), нито ми изглежда особено добре от спортна и морална гледна точка (някак си се набива на очи конфликт на интереси)
И на мен, хубаво го каза, но реалностите са други.
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!
tochavos написа:

tochavos написа:

„Синя“ България продължава да крачи уверено към поредната цел!
Целевите дарения по банковата сметка за намаляване задълженията на клуба към НАП продължават да се трупат, а сумата вече върви към кота 200 000! Колко бързо ще я достигнем?
Заедно в името на „Левски“
Целеви дарения към НАП:
Първа Инвестиционна Банка
IBAN BG81FINV91501017360470
BIC FINVBGSF
ПФК ЛЕВСКИ АД

Целевите дарения по банковата сметка за намаляване задълженията на клуба към НАП продължават да се трупат, а сумата вече върви към кота 200 000! Колко бързо ще я достигнем?
Заедно в името на „Левски“
Целеви дарения към НАП:
Първа Инвестиционна Банка
IBAN BG81FINV91501017360470
BIC FINVBGSF
ПФК ЛЕВСКИ АД

R: Левски: Всичко около клуба
Фондациите са явно модерни в Бг.Фондация ще вземе новите акции.Щом държавата не освобождава от данъци инвестициите в спорта ,явно това е начина.
САМО ЛЕВСКИ!