Dust написа:Абсолютно съм сигурен, че от тук до края на сезона Лудогорец няма да загубят нито една точка.
Оф, дано, че днес беше кофти
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Dust написа:Абсолютно съм сигурен, че от тук до края на сезона Лудогорец няма да загубят нито една точка.
CSKA 78 написа:Аре, стига, ве! Динамовци вчера пишеха, че имало Господ, щото сме загубили точки от Локо ПД! А днес са като насрани - след загубата на делиорманци от Пирин! Ха-ха-ха!
Обаче какъв мач в долината на широките гащи, цели 100 минути! Ха-ха!
Dust написа:Шимунджа само със загуба от подобен съперник могат да го уволнят по-лесно, отколкото след победа.
Абсолютно съм сигурен, че от тук до края на сезона Лудогорец няма да загубят нито една точка.
Кой ще им е треньор не зная.
Re: efbet Лига: Хебър - Левски, Неделя от 14:15
Мнениеот vlong » 05 мар 2023 18:32
Тея нещастници от разград ша ги направят шампиони другите от северна България
peliforewer написа:Не мога да се сдържаRe: efbet Лига: Хебър - Левски, Неделя от 14:15
Мнениеот vlong » 05 мар 2023 18:32
Тея нещастници от разград ша ги направят шампиони другите от северна България
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?
peliforewer написа:Dust написа:Шимунджа само със загуба от подобен съперник могат да го уволнят по-лесно, отколкото след победа.
Абсолютно съм сигурен, че от тук до края на сезона Лудогорец няма да загубят нито една точка.
Защо да не загубят точка, защото играха много добре срещу Спартак Вн,Славия и Пирин Бл или защото ще се вземат мерки от Киро и БФС.Питам защото знам, че си неутрален.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
Dust написа:peliforewer написа:Dust написа:Шимунджа само със загуба от подобен съперник могат да го уволнят по-лесно, отколкото след победа.
Защо да не загубят точка, защото играха много добре срещу Спартак Вн,Славия и Пирин Бл или защото ще се вземат мерки от Киро и БФС.Питам защото знам, че си неутрален.
За сценарист си идеален.
Днес Лудогорец в моите очи бяха излезнали за равен мач. Стана белята с дузпата в никакво време и след това вече беше късно. Да, неиграят изобщо добре през пролетта, но те не играят добре като цяло под ръководството на този треньор.
Той Киро ще плаща на съдии в друг мач, а няма си уреди съдията в неговия.
Определено има много болни мозъци.
Потребители, разглеждащи този форум: ananas, ElCochino и 16 госта