Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Re: /анкета/Без цензура!

Мнениеот delqnski47 » 05 мар 2023 20:22

Dust написа:Абсолютно съм сигурен, че от тук до края на сезона Лудогорец няма да загубят нито една точка.

Оф, дано, че днес беше кофти
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

dedko2022
Контакти:

Мнениеот dedko2022 » 05 мар 2023 20:30

CSKA 78 написа:Аре, стига, ве! Динамовци вчера пишеха, че имало Господ, щото сме загубили точки от Локо ПД! А днес са като насрани - след загубата на делиорманци от Пирин! Ха-ха-ха!
Обаче какъв мач в долината на широките гащи, цели 100 минути! Ха-ха!

По-забавното е, че динамовци повече се вайкат, че Лудогорец загубили и ЦСКА щели да станат шампиони, отколкото да се радват, че днес прекъснаха срамана серия и успяха да надвият Хебър!
Последна промяна от dedko2022 на 05 мар 2023 20:33, променено общо 1 път.

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 05 мар 2023 20:31

Dust написа:Шимунджа само със загуба от подобен съперник могат да го уволнят по-лесно, отколкото след победа.
Абсолютно съм сигурен, че от тук до края на сезона Лудогорец няма да загубят нито една точка.
Кой ще им е треньор не зная.

Защо да не загубят точка, защото играха много добре срещу Спартак Вн,Славия и Пирин Бл или защото ще се вземат мерки от Киро и БФС.Питам защото знам, че си неутрален.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 05 мар 2023 20:45

Не мога да се сдържа
Re: efbet Лига: Хебър - Левски, Неделя от 14:15
Мнениеот vlong » 05 мар 2023 18:32

Тея нещастници от разград ша ги направят шампиони другите от северна България
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 05 мар 2023 20:49

Браво на Пирин ! И огромно БЛАГОДАРЯ! +4 !
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
ugly bug
Контакти:

Мнениеот ugly bug » 05 мар 2023 20:53

peliforewer написа:Не мога да се сдържа
Re: efbet Лига: Хебър - Левски, Неделя от 14:15
Мнениеот vlong » 05 мар 2023 18:32

Тея нещастници от разград ша ги направят шампиони другите от северна България

Изображение
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?

Потребителски аватар
obi4am_pirin
Контакти:

Мнениеот obi4am_pirin » 05 мар 2023 21:04

Замислям се... Мога ли да кажа, че Лудогорци са ни абонати!Колко отбора могат да се похвалят с победИ срещу тях в последно време?
damyanov1963:

Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 05 мар 2023 21:06

peliforewer написа:
Dust написа:Шимунджа само със загуба от подобен съперник могат да го уволнят по-лесно, отколкото след победа.
Абсолютно съм сигурен, че от тук до края на сезона Лудогорец няма да загубят нито една точка.

Защо да не загубят точка, защото играха много добре срещу Спартак Вн,Славия и Пирин Бл или защото ще се вземат мерки от Киро и БФС.Питам защото знам, че си неутрален.

За сценарист си идеален.
Днес Лудогорец в моите очи бяха излезнали за равен мач. Стана белята с дузпата в никакво време и след това вече беше късно. Да, неиграят изобщо добре през пролетта, но те не играят добре като цяло под ръководството на този треньор.
Той Киро ще плаща на съдии в друг мач, а няма си уреди съдията в неговия.
Определено има много болни мозъци.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 05 мар 2023 21:09

Dust написа:
peliforewer написа:

За сценарист си идеален.
Днес Лудогорец в моите очи бяха излезнали за равен мач. Стана белята с дузпата в никакво време и след това вече беше късно. Да, неиграят изобщо добре през пролетта, но те не играят добре като цяло под ръководството на този треньор.
Той Киро ще плаща на съдии в друг мач, а няма си уреди съдията в неговия.
Определено има много болни мозъци.

а защо им да губят точки от Пирин, като ще махат треньора? Нали след мача пак ще му платят неустойка, проста са три точки -.
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Върни се в “Левски”