Висша лига (сезон 2022/2023)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Re: Висша лига (сезон 2022/2023)

Мнениеот kingofpop » 05 мар 2023 01:35

drvasko98 написа:Арсенал са най-рязания въпреки ВАР отбор от началото на сезона, което е абсурдно за лидер в класирането, но е пълен факт. И въпреки това държат преднината. Този отбор се завръща на сцената с големи победи на терените на конкурентите и аз лично очаквам да бият Сити като гост и кой откъдето е.

Не е е точно така. Сити ги заклаха на Олда с оня скандален гол, после ги порязаха и с Тотнъм. Арсенал не се сещам някъде да са ги ощетили, но може и да бъркам. Днес за мен нямаше нито една дузпа, дори нямаше и ситуация, дето да е близо до дузпа. Ето на мача на Светците е друго, там ръката беше в супер неестествено положение и си я дадоха. Направо не знам какво беше това реване. Малко ми напомниха на отбора ни по времето на Шави и Иниеста, когато ние така на 5 минути ревехме към съдията :D Доста гадно отстрани, направо нетърпимо на моменти поведение. Да не говорим, че при 6 минути продължение, корнерът беше точно в 97.35 и тоя все още не свиреше ? не видях да има забаване след 90-тата минута и не разбрах защо толкова много време се игра. Не че ми пречи Арсенал да са шампиони, просто се шокирах, че тоя даде толкова много добавено време :D
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

На линия
CSKA69
Контакти:

Мнениеот CSKA69 » 05 мар 2023 09:00

Между другото искам да спомена и името на един друг бивш играч, който има потенциала да се превърне в добър мениджър - Майкъл Карик. Интелигентен футболист, работил под ръководството на Алекс Фъргюсън, Луис Ван Гаал и Жозе Моуриньо. Още холандецът беше споменал, че го вижда като треньор, по времето на Моуриньо той се отказа и стана част от екипа му, такъв беше и при Солскяер. В момента е начело на Мидълзбро, а футболът, който играят е много приятен за гледане. Изгледах второто полувреме на мача им с Рединг 5-0 и съм впечатлен.
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 05 мар 2023 12:12

Сега гледам стоп кадър, на който се вижда, че авторът и асистентът за първия гол на Борнемут са навлезли предварително в нашата половина при изпълнението на центъра. Английските ВАР-аджии са рядко безполезно племе...
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 05 мар 2023 12:18

kingofpop написа:Да не говорим, че при 6 минути продължение, корнерът беше точно в 97.35 и тоя все още не свиреше ? не видях да има забаване след 90-тата минута и не разбрах защо толкова много време се игра. Не че ми пречи Арсенал да са шампиони, просто се шокирах, че тоя даде толкова много добавено време :D

Ти сериозен ли си?! Още в началото на добавеното време играч на Борнемут легна на терена и стоя там около минута. И не знам как го измисли това 97:35 - сега гледам пак повторение на корнера и топката вече е в мрежата на 96:59. Продължението е напълно оправдано, като вземеш предвид Нето колко бавеше играта през целия мач. И да, определено бъркаш, че не са ни рязали. :D Можеш да ми видиш горния коментар точно над този, а за ситуациите в предходни срещи няма да говоря.

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 05 мар 2023 12:30

Udoji90 написа:Сега гледам стоп кадър, на който се вижда, че авторът и асистентът за първия гол на Борнемут са навлезли предварително в нашата половина при изпълнението на центъра. Английските ВАР-аджии са рядко безполезно племе...

И аз това видях вчера, но ми стана навик да гледам внимателно изпълнението на центъра след 11 август. :D

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 05 мар 2023 12:37

Ще чакаме помощ от Палас, но пък ще е зор срещу Фулъм!
Изображение

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 05 мар 2023 12:42

И двата ни следващи мача ще са тегави - подходим ли пак по вчерашния кретенски начин, ще ядем дървото.
Последна промяна от Udoji90 на 05 мар 2023 23:31, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 05 мар 2023 12:45

1914.1902 написа:
Udoji90 написа:Сега гледам стоп кадър, на който се вижда, че авторът и асистентът за първия гол на Борнемут са навлезли предварително в нашата половина при изпълнението на центъра. Английските ВАР-аджии са рядко безполезно племе...

И аз това видях вчера, но ми стана навик да гледам внимателно изпълнението на центъра след 11 август. :D

Аха, баш същата педе**стия като на Левски - Хамрун... И толкова да не се сети вчера някой да го погледне, а гледаха за някаква засада, дето беше ясно, че няма. Срещу Брентфорд пак гледаха за засада в началото на положението, а не в момента, в който очевидно имаше такава. Въобще, абсолютно бездарна пасмина са VAR-реферите в Англия и далеч не твърдя, че режат само нас или че не са ни подпирали.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 05 мар 2023 13:32

kingofpop написа:
drvasko98 написа:Арсенал са най-рязания въпреки ВАР отбор от началото на сезона, което е абсурдно за лидер в класирането, но е пълен факт. И въпреки това държат преднината. Този отбор се завръща на сцената с големи победи на терените на конкурентите и аз лично очаквам да бият Сити като гост и кой откъдето е.

Не е е точно така. Сити ги заклаха на Олда с оня скандален гол, после ги порязаха и с Тотнъм. Арсенал не се сещам някъде да са ги ощетили, но може и да бъркам. Днес за мен нямаше нито една дузпа, дори нямаше и ситуация, дето да е близо до дузпа. Ето на мача на Светците е друго, там ръката беше в супер неестествено положение и си я дадоха. Направо не знам какво беше това реване. Малко ми напомниха на отбора ни по времето на Шави и Иниеста, когато ние така на 5 минути ревехме към съдията :D Доста гадно отстрани, направо нетърпимо на моменти поведение. Да не говорим, че при 6 минути продължение, корнерът беше точно в 97.35 и тоя все още не свиреше ? не видях да има забаване след 90-тата минута и не разбрах защо толкова много време се игра. Не че ми пречи Арсенал да са шампиони, просто се шокирах, че тоя даде толкова много добавено време :D

Това, че малко гледаш не оправдава подобни мнения ... Първо, едно от решенията на ВАР, което ФА призна за грешно е отменения ни гол на Олд Трафорд, второ - Лий Мейсън напусна съдийството, защото беше "забравил" да пусне линиите на гола от засада на Брентфорд, трето - с Нюкасъл имаше блокирано с лакът центриране в 90-тата минута ... В тоя мач Борнемут играха с ръка 3-4 пъти при защита на наказателното поле, колко пъти да е неволна, крива, строшена или каква ли не? И на последно място - първата минута на продължението не се игра, защото един техен лежеше в наказателното поле...
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 05 мар 2023 14:04

Борнемут май ги обръщат за четвърти или пети път този сезон, след като водят с 2:0.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

Върни се в “Архив”