Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Re: /анкета/Без цензура!

Мнениеот 1914.1902 » 04 мар 2023 17:25

Пак ли някой му пречи?

Илиан Илиев: Съдията на ВАР е близък до отбори от шестицата и реши, че днес не е нашият ден

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 04 мар 2023 17:30

honda написа:
peliforewer написа:Изнервен ми изглеждаш, опорката ти, че наследниците на Ершов съдят Държавата заради Ганчев не сработи.Цветан Василев може да говори срещу Ганчев, но това са тяхни бизнес отношения и не е ясно кой кого е прекарал.Останалите ти простотии няма да коментирам, ако мислиш, че като сипеш обиди по мен си по-убедителен много се лъжеш.Колкото Левски и Лудогорец играят честно, толкова и ти пишеш честно.

Къде точно съм писал ,че съдят България заради Ганчев? - писал съм заради "Петрол" . Ако не знаеш любимия ти клуб дължи пари не на ГГ ,а на "Петрол" . Ясно е ,че тези пари са дадени по заповед на собственика , безброй пъти съм питал КОЙ е собственика на "Петрол" ?
На мен не ми стана ясно как след като през 2013г "Петрол" става собственост на ДП , как става спонсор и кредитор на любимия ти клуб?
Кое според теб са простотии? - че ЦВ беше обявен за международно издирване( ами факт е)? че, самия ЦВ твърди ,че не е прехвърлял "Петрол"? ( има го в интернет може да го провериш) . Кое простотия ?- че една такава сделка задължително минава през КФН( оглавявана в онзи момент от марионетката на ДП -Ст.Мавродиев), през финансовото разузнаване( което част от ДАНС- доминирана от ДП) . че всички сделки с активи на КТБ минаваха през МВР ( ами минаваха по решение на НС и КС по НС) , че всичките и през Прокуратурата ( наблюдаващ прокурор беше ... Иван Гешев( сега Гл. Прокурор) и той подлога на ДП). Така че на всеки човек с повече от две гънки мозък е ясно,че едно такова "прехвърляне" може да мине само с благословията на ДП. В противен случай сделката щеше да бъде стопирана.
Или може би е простотия ,че "Петрол" дължи стотици милиони лева на държавата?
Знам ,че за теб фактите са простотии.
Ако Левски и Лудогорец не играеха феърплей как щяха да завършат мачовете помежду им? Дали нямаше да завършат с две победи на Лудогорец за шампионата и победа на Левски за Купата? Но и двата отбора играха честно и всички знаем как завършиха.
Как беше ? - "Когато фактите говорят и Боговете мълчат"

Много добре знаеш какво имам предвид, освен ако си пиян и не помниш какво си написал за мен преди два часа.Уж не си казал , че Ганчев е виновен заради това, че някой съди България, а за стотен път тук ни го навираш в очите.Ако във вашият форум демагогията ти минава, трябва да свикнеш с това, че другаде може и да не са съгласни с теб.Лудогорец и Левски играят много честно с мощната подкрепа на БФС, а Левски и с НАП.Минаха тези години дето ще кажеш на футболистите как да завърши мача, прави се хитро като Загорчич и бате Венци.На мача с Пирин Галин Иванов и Емил Стоев при решен мач 2-0 си изкарват в края на срещата жълти картони и те се оказват 5-ти и са наказани за мача с Лудогорец, Иван Минчев е възстановен от контузия но не пътува за Разград защото го съхранявали за мача с Хебър.Десетина минути преди края на мача в Разград Славия изравняват и тогава Загорчич вместо да пусне опитните дефанзивни футболисти Керчев и Попадиин вкарва две млади момчета дебютанти на 17 и 19 години и едното от тях бърка дълбоко в продължението и Лудогорец си взема трите точки.Във вторник Мъри беше опрян до стената, ако Левски не играеше добре щеше да загуби не само точки, но и финансова подкрепа от феновете.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 04 мар 2023 18:00

ugly bug написа:
damyanov1963 написа:
ugly bug написа:
damyanov1963 написа:
ugly bug написа:
damyanov1963 написа:За тоя, дето ви би два пъти подред и ви взе купата под носа ли става въпрос?

Ъхъ , същия .
Дай превод в ефир! ( може и жестомимичен ако не намираш правилните думи )

И пак не се научи на правопис(нормално за някой от гетата). Какво да ти обяснявам повече?

Там е въпроса , че нищо не си обяснил !
Скатаваш се като милиционер.
Ся' правописа ми е проблем ..
Ееей, Богууу ..!

[youtube]https://youtube.com/watch?v=KOsNF2iRwWE[/youtube]

А ти отговори ли, за кой става въпрос?

За този ..:
https://dsport.bg/stoilov-gubim-nenuzni-tochki-nai-vazno-e-da-zapochnem-da-pechelim~111192.html

Разбрах те, никой не може да бие освен вас.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 04 мар 2023 18:19

peliforewer написа:
honda написа:
peliforewer написа:Изнервен ми изглеждаш, опорката ти, че наследниците на Ершов съдят Държавата заради Ганчев не сработи.Цветан Василев може да говори срещу Ганчев, но това са тяхни бизнес отношения и не е ясно кой кого е прекарал.Останалите ти простотии няма да коментирам, ако мислиш, че като сипеш обиди по мен си по-убедителен много се лъжеш.Колкото Левски и Лудогорец играят честно, толкова и ти пишеш честно.

Къде точно съм писал ,че съдят България заради Ганчев? - писал съм заради "Петрол" . Ако не знаеш любимия ти клуб дължи пари не на ГГ ,а на "Петрол" . Ясно е ,че тези пари са дадени по заповед на собственика , безброй пъти съм питал КОЙ е собственика на "Петрол" ?
На мен не ми стана ясно как след като през 2013г "Петрол" става собственост на ДП , как става спонсор и кредитор на любимия ти клуб?
Кое според теб са простотии? - че ЦВ беше обявен за международно издирване( ами факт е)? че, самия ЦВ твърди ,че не е прехвърлял "Петрол"? ( има го в интернет може да го провериш) . Кое простотия ?- че една такава сделка задължително минава през КФН( оглавявана в онзи момент от марионетката на ДП -Ст.Мавродиев), през финансовото разузнаване( което част от ДАНС- доминирана от ДП) . че всички сделки с активи на КТБ минаваха през МВР ( ами минаваха по решение на НС и КС по НС) , че всичките и през Прокуратурата ( наблюдаващ прокурор беше ... Иван Гешев( сега Гл. Прокурор) и той подлога на ДП). Така че на всеки човек с повече от две гънки мозък е ясно,че едно такова "прехвърляне" може да мине само с благословията на ДП. В противен случай сделката щеше да бъде стопирана.
Или може би е простотия ,че "Петрол" дължи стотици милиони лева на държавата?
Знам ,че за теб фактите са простотии.
Ако Левски и Лудогорец не играеха феърплей как щяха да завършат мачовете помежду им? Дали нямаше да завършат с две победи на Лудогорец за шампионата и победа на Левски за Купата? Но и двата отбора играха честно и всички знаем как завършиха.
Как беше ? - "Когато фактите говорят и Боговете мълчат"

Много добре знаеш какво имам предвид, освен ако си пиян и не помниш какво си написал за мен преди два часа.Уж не си казал , че Ганчев е виновен заради това, че някой съди България, а за стотен път тук ни го навираш в очите.Ако във вашият форум демагогията ти минава, трябва да свикнеш с това, че другаде може и да не са съгласни с теб.Лудогорец и Левски играят много честно с мощната подкрепа на БФС, а Левски и с НАП.Минаха тези години дето ще кажеш на футболистите как да завърши мача, прави се хитро като Загорчич и бате Венци.На мача с Пирин Галин Иванов и Емил Стоев при решен мач 2-0 си изкарват в края на срещата жълти картони и те се оказват 5-ти и са наказани за мача с Лудогорец, Иван Минчев е възстановен от контузия но не пътува за Разград защото го съхранявали за мача с Хебър.Десетина минути преди края на мача в Разград Славия изравняват и тогава Загорчич вместо да пусне опитните дефанзивни футболисти Керчев и Попадиин вкарва две млади момчета дебютанти на 17 и 19 години и едното от тях бърка дълбоко в продължението и Лудогорец си взема трите точки.Във вторник Мъри беше опрян до стената, ако Левски не играеше добре щеше да загуби не само точки, но и финансова подкрепа от феновете.

Нещо май сме малко нервни:)
На няколко пъти съм писал ,че ГГ е лейтенант на ДП и реален собственик на "Петрол" е ДП . Това съм го писал безброй пъти.
Това че ти нямаш понятие от определени процедури , не аз съм ти виновен. Твоите тези може да минават в хоримага на вашето село ,но не и пред мен. Разбирам ,че съм ти причинил комплекс за малоценност , но сам си го търсиш.
Все още не виждам отговор на нито един от въпросите ,които съм ти задал.
Все още очаквам да ми покажеш някоя "филипика" на ГА насочена срещу ДП или негова фирма?:)
Сериозно ли си написал толкова глупости за един мач решен с гол в 94-та минута. Уговорените мачове не завършват с голове дълбоко в продължението..
Не си спомням да съм споменавал Славия - писах ти за Левски и Лудогорец. Колко пъти трябва да те питал как щяха да завършат 3-те мача помежду им ако се уговаряха? Поне мислиш като пишеш нещо мислиш ли?
Разбрахме че , като войник постоянно си бягал за да гледаш любимия си отбор , но май вече като по-опитен не обичаш да гледаш любимия си отбор на живо :).

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 04 мар 2023 18:30

1914.1902 написа:Пак ли някой му пречи?

Илиан Илиев: Съдията на ВАР е близък до отбори от шестицата и реши, че днес не е нашият ден

Известно е, че се прави всичко възможно да Ви добутат до четвъртото място. Блатера ще потвърди. Той е експерт.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 04 мар 2023 18:33

pomiqrat написа:

Известно е, че се прави всичко възможно да Ви добутат до четвъртото място. Блатера ще потвърди. Той е експерт.

Четвъртото място ще послужи само, ако някой от първите три тима спечели Купата. Иначе е безцелно и седмото е по-добрата опция.

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 04 мар 2023 18:37

pomiqrat написа:

То и Левски направи всичко възможно въпреки моментното си с-ние да да ви запази 1-то място.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 04 мар 2023 18:41

damyanov1963 написа:
pomiqrat написа:

То и Левски направи всичко възможно въпреки моментното си с-ние да да ви запази 1-то място.

Все пак май месец Ви дадохме купа, за да Ви спасим. Гришата си знае работата.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 04 мар 2023 18:57

1914.1902 написа:https://www.vbox7.com/play:cf1245a5e3

Пак късно им включвам мача и съм изтървал шоуто - по една недадена дузпа за двата отбора и изравнителен от засада. Тия съдии, тия съдии.

Върни се в “Левски”