Трансфери, спекулации, контроли и подготовка

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Vladislav
Контакти:

Re: Зима 22-23 - трансферни илюзии, снежни контроли и подготовка :)

Мнениеот Vladislav » 01 мар 2023 14:31

deadlock написа:Не знам, не стават ли много крилата в този отбор? Василев, Златев, Ангелов, двамата нови бразилци, това момче сега. Или се готви някаква продажба на някой измежду Василев/Златев, или има нещо друго. Надявам се това да не повлияе на минутите на Ангелов, на момчето просто му трябва да играе 10-тина мача и ще е пушка.

Точно защото са ни много крилата играхме само с Велислав в Благоевград. Двамата бразилци доколкото знам не са флангови футболисти, а и да са тях ги няма. Със Наско на върха на атаката ни трябват крила с добри центрирания. Продажби на никой- евентуално вече на лято. Така както имаме много крила, заради контузии, наказания и т.н. току виж Велев стартира на десния фланг. Този мач сме го гледали.

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 01 мар 2023 15:22

Не съм казал, че е ляво крило. Казах само, че е доста бърз, той няма много клипове, но на наличните 2 се вижда, че е доста бърз футболист. Според мен напомня доста на Леандро Андраде, който беше сигурно най-силното крило играл при нас и неслучайно сега играе на ниво дори в Лига Европа с Карабах.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 01 мар 2023 15:34

Аз не виждам много крила.
1. Василев - ДА
2. Златев - контузен
3. Бразилеца Мишел ли е там, какъв е - без виза. Незнайно до кога.
4. Ангелов - до тук е играл по 10 мин., понрави се, но не е ясно може ли да е титуляр. Нека не забравяме, че дори играещите доста по-често Василев и Златев не са се утвърдили като титуляри.

И на фона на това - 2 поредни мача стартираме с ляв бек за ляво крило, а в третия - плеймейкъра Сула игра там. Така, че според мен определено ни куца позицията, особено след като бразилеца е без виза, а Златев - контузен, това са 2 играча по-малко, логично е да се подсилим. Освен това ако този е по-добър от наличните - изобщо за какво спорим? Щом има по-добри играчи и могат да дойдат - трябва да ги взимаме.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 01 мар 2023 15:35

EDGAR PACHECO

https://forum.gong.bg/posting.php?mode= ... 8&t=209607

https://www.transfermarkt.com/edgar-pac ... ler/694926

Това момче е с пет гола и две асистенции този сезон за Белененсеш!
Ще го видим как ще се впише при нас.

deadlock
Контакти:

Мнениеот deadlock » 01 мар 2023 22:41

Vladislav написа:
deadlock написа:Не знам, не стават ли много крилата в този отбор? Василев, Златев, Ангелов, двамата нови бразилци, това момче сега. Или се готви някаква продажба на някой измежду Василев/Златев, или има нещо друго. Надявам се това да не повлияе на минутите на Ангелов, на момчето просто му трябва да играе 10-тина мача и ще е пушка.

Точно защото са ни много крилата играхме само с Велислав в Благоевград. Двамата бразилци доколкото знам не са флангови футболисти, а и да са тях ги няма. Със Наско на върха на атаката ни трябват крила с добри центрирания. Продажби на никой- евентуално вече на лято. Така както имаме много крила, заради контузии, наказания и т.н. току виж Велев стартира на десния фланг. Този мач сме го гледали.

За сегашната ситуация съм съгласен, но тя няма да продължи вечно. Златев ще се завърне, бразилците ще им разрешат документалните проблеми в следващите седмици. Реално май само единия е флангови футболист, но и с него имаме 4 крила плюс ако трябва да играе Василев там. За евентуално продажба на Златев/Василев визирах лятото и още от сега да готвим заместници. Но както и да е, дано Пачеко се окаже добро попълнение. Има доста прилична статистика и този сезон си е играл редовно.

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 02 мар 2023 09:45

Може и да имаме 5 крила,но за съжаление нямаме чисто ляво крило.Това момче е типично ляво крило и затова е привлечен/Илиан бе казал че ще търси ляв флангови футболист/.Предполагам е в много добро кондиционно състояние и в прилична форма.Възможно е да го видим срещу Ботев,дори и за малко. Стискам палци,че да успеят да го картотекират.
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 06 мар 2023 18:59

Изображение

Черно море направи изненадващ изходящ трансфер, след като хърватският защитник Петар Босанчич напусна клуба. Той премина в Рига. От латвийския клуб официално обявиха привличането на 26-годишния футболист в последния ден от трансферния прозорец в страната.

Хърватинът бе твърд титуляр в състава на Илиан Илиев и си партнираше в центъра на отбраната с Живко Атанасов. Сега вариантите пред треньора на Черно море за партньор на Атанасов се свеждат до Росен Стефанов и Даниел Димов.

През лятото на 2022 г. защитникът премина в Черно море. Този сезон Босанчич взе участие в 22 мача за „моряците“.

https://gong.bg/bg-football/efbet-liga/ ... ist-723857
Последна промяна от greenpeak на 06 мар 2023 21:42, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 06 мар 2023 19:10

Да връщат Влатко, свободен агент е.

https://www.transfermarkt.com/vlatko-dr ... ler/165468
Последна промяна от greenpeak на 08 мар 2023 11:35, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 06 мар 2023 19:10

дано Димов да може да издържи вече цял мач, иначе ще бъде интересно и ще има странни ротации предполагам ;) Росен Стефанов също дано покаже качества ама се сещам за мач дето се схвана в 70мин......
ИзображениеИзображениеИзображение

deadlock
Контакти:

Мнениеот deadlock » 06 мар 2023 19:44

С Димов трябва да се внимава много, а и е далеч по-полезен като халф. Може би ще се налага Стефанов, но лично аз очаквам да обявят Дробаров идните дни.

Върни се в “Черно море”