Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Re: /анкета/Без цензура!

Мнениеот ivo55 » 28 фев 2023 07:26

Никой не се връзва на номерата на ДеСе милиционерския отбор. Тежки лицемери.
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 28 фев 2023 07:40

През есента Левски победи ЦСКА във Вечното дерби с 2:0. "Червените" тогава поведоха с 1:0 в 17-ата минута. Първото решение беше редовна игра и гол. За да се намеси ВАР и да отмени попадението заради засада. Тънка та тънка. Познайте кой беше главен видео асистент рефер тогава? Да, същият Красен Георгиев.

Не е нужно някой рефер да отсъди дузпа срещу даден отбор или да покаже червен картон, за да го пореже. Често пъти се прави майсторски - оставяш съперника да рита футболистите на ЦСКА и да бави играта. Не отсъждаш очевидни нарушения, които стават пред погледа ти. В същото време аршинът е различен и се дават картони на "червените" за най-малкото. За неправилно дишане. По този начин караш отбора на ЦСКА да се изнерви, а това влияе на представянето на терена, естествено. Отделно, като нашариш повече от половината отбор в разгара на сезона, когато идват и дербитата, може да се чувстваш доволен от изпълнен дълг. Ако имаш такъв към трети отбор... Така ли е при Красен Георгиев? Той си знае, само той.

Не е от опитните рефери у нас. Има едва 10 мача в efbet Лига, два през миналия сезон и 8 през настоящия. Крайно любопитно е, че 4, половината от тези срещи, са с участието на Септември. При него пък Левски постигна една от малкото си победи тази кампания, но каква - разгром 4:0 срещу Хебър. В тази среща всичко вървеше по мед и масло, вчера - не!

При Георгиев Лудогорец победи Розова долина с 2:0 за Купата на България. Той често свири мачове на дубъла на разградчани и на ФК ЦСКА 1948. Това за статистиката.

Вече припомнихме как още през 2017-а година ЦСКА подава жалба срещу него. Заради мач на юношите на клуба до 19 години. Младите "армейци" завършват 1:1 с Дунав в Русе, а съдийството на Георгиев е безобразно. Още тогава Красен за ЦСКА не е никак прекрасен. Така и по време на Вечното дерби. Така и срещу Септември.

Случайност или не? Всеки сам да прецени за себе си...
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
ugly bug
Контакти:

Мнениеот ugly bug » 28 фев 2023 07:56

Добро утро !
Едно ми е празнично сутринта.
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 28 фев 2023 08:13

Някои "неутрални" тук се опитват да ни уверят, че главният съдия Красен Георгиев не бил видял задържането на Де Ноиер.Тъй като не бях гледал позицията на съдията не коментирах, но снощи в Пред стадиона имаше прекрасни кадри от ситуацията, Красен Георгиев е на прекрасна позиция и вижда всичко, а защо не го отсъжда само той си знае.Още една интересна подробност за съдията Красен Георгиев, той свири срещата Розова долина-Лудогорец за Купата, резултатът първото полувреме е 0-0, но в 40 минута съдията гони футболист на домакините за много спорен втори жълт картон и разваля празника на цял град.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 28 фев 2023 08:36

zieek91 написа:Изображение

Това ме подсети, че в края на седмицата почва "Дан Колов-Никола Петров" ...
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 28 фев 2023 08:41

boabbb написа:

И кво искате тука? Откровена борба за топката, това че играча на Литекс е 65 килограма...
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 28 фев 2023 08:44

W84me написа:
boabbb написа:

И кво искате тука? Откровена борба за топката, това че играча на Литекс е 65 килограма...

....:DDD
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
ugly bug
Контакти:

Мнениеот ugly bug » 28 фев 2023 08:55

Терен - перфектен
Температура - перфектна
Влажност на въздуха - идеална
Полени - в границите
Земетресения - не се очакват ( поне до края на мача, после сгъване на панаира)
Тревата - окосена

Напред , Лефски !
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 28 фев 2023 08:57

delqnski47 написа:
W84me написа:
boabbb написа:

....:DDD

Дето има една песен "Put your hand on my shoulder ... " :D
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 28 фев 2023 08:58

eddie написа:Още ли я дъвчете тая простотия..?
Защо не поговорим как подуенци не спряха игра при превиващ се от болка в средата на терена техен съперник със счупени ребра?

Как подуенци да спрат играта , като топката е във владение на другия отбор? - Ти поне видя ли я ситуацията?
Преди няколко дни ме обвини,че пиша неверни неща и форумен фолклор относно фирми на кредитори и спонсори на любимия ти куб. Изпратих ти линк ,където са описани част от задълженията на въпросните компании. Все още чакам твоя коментар?

Върни се в “Левски”