Без цензура!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: /анкета/Без цензура!
Направо се чудя как тези милиардери досега не са платили тези нищожни 11 млн лв или как 1 млн левскари не са събрали по 11 лв и да са приключили казуса.Циганите сигурно искат много да си плащат тока и водата, но засега плащат само тока защото не платиш ли една фактура и го спират автоматично, а водата по трудно се прекъсва и те използват това.Когато някога дойде време да им се спре водата и да отиват на съд идват и молят разсрочване.Като първата причина да не плащат е, че имало пандемия, нищо, че не е плащал от 10 години.Защо Ви ги пиша тези неща, защото ми напомнят за нещо познато.Нали се пише, Всички прилики с действителни хора и събития са случайни.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...
- darkblue67
- Контакти:
honda написа:BRF написа:ugly bug написа:kolokolo написа:BRF написа:Трябваше да върнем топката на Септември въпреки че я изкараха за да бавят време а не заради състоянието на техния играч!Той си беше извън полето и лекарите вече спринтираха към него!Трябваше да им позволим да вкарат гол в началото въпреки всичко,независимо от съдията който свиреше в наш ощърб!
Бацка , ти си мазохист . Купи си по-тежък камшик и вибратор с брадавици . :)
Бургаския пише с ирония..
Много народ се вързахте начело с тайния агент със скъпия коняк и личен шофер..
:-)))
Не приятелю,мисля това което написах с ясното съзнание,че никой в България не би направил такова нещо!
Аз ти посочих случай през 2004г ,когато Левски загуби титлата защото игра феърплей с Родопа. Ако се вярва на Т.Батков , на полувремето при резултат 2:1 са му звъняли и са го питали дали родопчани да лягат, а той им отговорил : "Как ще лягайте, играйте колкото можете" . Ами мача завърши 2:1 за Родопа. Между другото чистото игрално време второто полувреме беше много малко .
Щом в Англия могат да играят феърплей , защо в България да не можем?
Дали примерно за Арсенал Купата е с малко значение ? Дали не става дума за милиони и то много милиони паунди? Но Арсен Венгер е играл феърплей с риска ,че може да загуби тези милиони. Все пак футбола е игра, а не война и принципа " целта оправдава средствата ",не е приложим . Едно от най-важните предназначения на футбола и спорта е да възпитава подрастващите.
По-важно е да бъдеш честен отколкото да победиш.
Доколкото си спомням си баща на ученици ( аз съм дядо на тийнейджъри) - кажи честно какво би казал на сина си, ако те попита " Тате , Матей , Назон и ЦСКА-София правилно ли постъпиха" ?
Пропускаш, че по това време Т.Батков беше спонсор на Родопа и спокойно можеше да им каже лягайте инче ще ви спра парите, но не го направи за разлика от ГГ, който сам си призна, че през сезон 1997/98 е купувал съдии, пробивал играчи, отбори и треньори.
- LoveAndPeace
- Контакти:
Red_Neck написа:LoveAndPeace написа:Имате голям проблем с истината , а тя е - Септември не са бавили.
Веднага се съгласявам с теб, ако ми отговориш на един елементарен въпрос:
Коя (според теб) беше обективната причина играчът на Септември умишлено да извади топката в тъч?
Глупост , граничеща с идиотщина и то не само от този играч на Септември. Двама бяха около Назон и трябваше да им стане ясно какво ще последва след като централния бранител на ЦСКА-София пробяга 30 метра за да изпълни тъча.
LoveAndPeace написа:Red_Neck написа:LoveAndPeace написа:Имате голям проблем с истината , а тя е - Септември не са бавили.
Коя (според теб) беше обективната причина играчът на Септември умишлено да извади топката в тъч?
Глупост , граничеща с идиотщина и то не само от този играч на Септември. .....
... и след като според теб е било "глупост", а не необходимост или е имало обективна причина, защо си позволяваш да вменяваш вина?
Кой сега има "голям проблем с истината"?
Последна промяна от Red_Neck на 27 фев 2023 12:32, променено общо 1 път.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
ivan56 написа:Извинявам се, че ви се меся, ама като неутрален, който ви ненавижда и двата отбора все си мисля, че по навик играча на Септември изрита топката в тъч и естествено и да забави времето.
От там натък всичко е до интелекта на самият играч и вижданията му за феърплей.
Бай Иване, на всички "неутрални" ви е пределно ясно, че играчът на Септември се опита да се прави на тарикат в края на полувремето и поради това изкара топката в тъч. За какъв "феърплей" в този случай говорим изобщо?
По навик, ..... объркал се, .... не видял, .... не разбрал, .... па бил се притеснил за своя, ...... начетох се на дебилизми.
Аз още вчера казах, ситуацията е 50/50. Топката може да се върне, но може и да не се върне, просто защото нямаше абсолютно никаква обективна причина да се вади целенасочено в тъч! Толкоз!
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Подуенци, без грам сарказъм, ирония и идиотия, най - откровено ви заявявам , че опънете ли горските ще ви преведа 10 кинта по сметката в НАП !
Даже и снимка ще кача! (знам как става)
Даже и снимка ще кача! (знам как става)
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?
- LoveAndPeace
- Контакти:
Red_Neck написа:LoveAndPeace написа:Red_Neck написа:LoveAndPeace написа:Имате голям проблем с истината , а тя е - Септември не са бавили.
Глупост , граничеща с идиотщина и то не само от този играч на Септември. .....
... и след като според теб е било "глупост", а не необходимост или е имало обективна причина, защо си позволяваш да вменяваш вина?
Кой сега има "голям проблем с истината"?
Аз ? Да вменявам вина хах
Добре. Хайде ти сега отговори на елементарен въпрос. След като всичко е точно , защо следните хора са направили и казали следните неща:
Илич - "Има хора над мен, които решават някои неща, отново казвам, че не ми хареса как се разви мача. Никога не ми се е случвало в кариерата такова нещо, а съм и играл доста. Не ми е удобно да говоря сега за подобна ситуация.
Филипов - Не се гордеем от начина, по който спечелихме мача. Не че сме направили нещо нередно, но можехме наистина да върнем топката на Септември. Подчертавам, че решението да не върнем гола на Септември е мое. Треньорите и футболистите няма как да вземат решение дали да върнем попадението. Може би това не беше правилно, а беше плод на моментна емоция.
Матей - Капитанът на ЦСКА - Юрген Матай, се извини на футболистите на Септември след мача между двата отбора, който червените спечелиха с 1:0, като голът бе доста неспортсменски. Той явно е осъзнал, че не е спазил феърплея и поради тази причина и влезал в съблекалнята на символичните домакини.
- delqnski47
- Контакти:
Пичове, айде стига сте се излагали.
Какъв беше проблема играта да си продължи. Медиците бяха вече на пистата почти до играча, който се изправяше и който беше много извън терена. Оня на Септември просто си е младеж момчето, а и да не забравяме че играят за премия. Тва на ВСИЧКИ нас включително и на отбора ни е брутално ясно :D и Матейката просто реши да шатне главата на всичко... :D
А и като говорим за морал имаше едно очеизвадно нарушение срещу Де Нойер, който го видя и фаулиращия , и главния съдия, и четвъртия съдия и всички си замълчаха включително и оня от Семтември. Е, тук що оня не си призна? Тук морал има ли? Айде моля ви се..... И тая тесла става малко преди гола. Еми и аз ще реагирам така емоционално като Матей. Айде, ние не сме ли хора?
Какъв беше проблема играта да си продължи. Медиците бяха вече на пистата почти до играча, който се изправяше и който беше много извън терена. Оня на Септември просто си е младеж момчето, а и да не забравяме че играят за премия. Тва на ВСИЧКИ нас включително и на отбора ни е брутално ясно :D и Матейката просто реши да шатне главата на всичко... :D
А и като говорим за морал имаше едно очеизвадно нарушение срещу Де Нойер, който го видя и фаулиращия , и главния съдия, и четвъртия съдия и всички си замълчаха включително и оня от Семтември. Е, тук що оня не си призна? Тук морал има ли? Айде моля ви се..... И тая тесла става малко преди гола. Еми и аз ще реагирам така емоционално като Матей. Айде, ние не сме ли хора?
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
LoveAndPeace написа:Добре. Хайде ти сега отговори на елементарен въпрос. След като всичко е точно , защо следните хора са направили и казали следните неща:
....
Искаш от мен да ти кажа причината, защо някой е казал нещо си ли? Ти сериозно ли?
Колко пъти да повтарям, че ситуацията съвсем не е толкова черна, колкото я изкарвате, но и съвсем не е бяла.
Оревахте света за няма нищо.
- delqnski47
- Контакти:
https://www.facebook.com/watch/?v=5886914521344844
Е тва го поствам пак. Гледайте за ква брутална тесла става въпрос тук и как си замълчават всичките включително и защитника на Септември. И ние кво...е така като пълните глупаци ще си седим ли. Да бе...
Е тва го поствам пак. Гледайте за ква брутална тесла става въпрос тук и как си замълчават всичките включително и защитника на Септември. И ние кво...е така като пълните глупаци ще си седим ли. Да бе...
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
Sofia.
Sofia.