Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

honda
Контакти:

Re: /анкета/Без цензура!

Мнениеот honda » 27 фев 2023 11:18

BRF написа:
honda написа:
BRF написа:
honda написа:
BRF написа:Къде точно търсите морал в българския футбол?И то го търсят лефскари играещи незаконно в А група с многомилионни дългове или малкото на брои делиорманци с неетичното им влизане в А група и незаконното участие в ЕКТ!Че и ми давате примери с Англия,да се смееш ли да плачеш ли?

Можем доста да си говорим за феърплей в българският футбол с теб. Но бих ти споменал няколко случая:
2004г. Левски загуби борбата за титлата срещу собствения си сателит Родопа след загуба с 1:2 . 8 от играчите,които играха срещу Левски бяха собственост на Левски. Ако Левски беше спечелил този мач щеше да бъде шампион. Това не е ли феърплей?
2013г Преди последния мач Левски води с 1 точка пред Лудогорец , всички знаем как завърши мача и какво се случи . Само не ми казвай,че Левски не можеха да уредят мач със Славия. Това не е ли феърплей?
1999г. ЦСКА-Литекс 2:3 след като водеше с 2:0 публиката на ЦСКА призоваваше собствените си играчи да пускат голове и аплодираше головете на Литекс. Това ли е феърплей?
1999г ЦСКА-Литекс 1:0 4 дни след предходния мач. Титла за Купа- върхът на феъплея.
2002г ЦСКА и Литекс отново се нагъзваха един на друг за да прецакат Левски , но тук сметката им излезна крива - загубиха преките мачове с Левски и останаха с пръст в устата.
2014г Литекс-Левски 0:1 - последен кръг Левски не играе за нищо , при победа на Литекс стават втори , ЦСКА- трети. Левски победи и направи ЦСКА втори. Това не е ли феърплей?
2022г Лудогорец-Левски за 3 дни и двата отбора играят за шампионата и за купата. За Лудогорец по-важен е шампионат ,а за Левски -Купата . Но двата отбора играха честно и Левски взе точки от Лудогорец за шампионата, а Лудогорец елиминира Левски за Купата. Това не е ли феърплей?
Тук не посочвам мачове от 70-те, 80-те и 90-те години на миналия век, понеже се съмнявам ,че си им бил свидетел.

Нямам толкова време като теб да се ровя в такива неща!!Щом сте толкова морални отидете там където ви е мястото с тия дългове,които никога няма да можете да платите!Просто много добре знаеш какво ще стане когато се спазят не само морала,а и закона!Ще последвате нашата съдба!
Иначе на всички беше ясно какво се случва на вашите мачове в началото на периода мърльо!Тия куци коне ги направи непобедими след месец работа,за да има успехи и да се надъхва и точи публиката!Сега вече трябва да играете нормални мачове и виждаш резултата!

Може ли да ми посочиш кой закон е нарушил Левски? - не ми посочвай ДОПК . НАП(респективно МФ) имат право да правят допълнителни клаузи към съществуващо споразумение. От къде си толкова уверен,че няма да си платим дълговете.
Между другото защо ми се струва, че умишлен фалит е престъпление по смисъла на НПК?
И понеже си много вътре със законите би ли ми обяснил лицата ГГ,ЮИ , ХС имат ли право да са собственици в търговско дружество при положение, че са били вече такива на друго със същия предмет на дейност,което е фалирало. Това не е ли престъпление?
Между другото как ще коментираш вашич собственик ,който в прав текст си казва , ЦСКА-София е преименуван Литекс, може да попиташ колегата пели... откъде е информацията и дали е достоверна.

Не съм юрист,ама щом смяташ че не трябва да си плащате данъците ,не ми чети морал!Сигурен съм,че ако кажа на НАП "обещавам да платя някога и имам такова намерение,макар че отказвам да си продам активи за 6 милиона и ходих на почивка в Дубай" няма да ми отговорят "ами добре ще изчакаме още няколко години въпреки че постоянно лъжеш ,че ще платиш4!

Някой да е твърди ,че данъците няма да се платят? Трябва ли да ти напомням,че върху тези активи вече има поставен запор и при евентуална продажба НАП ще си вземе своето.Аз лично ,ако бях служител на НАП не бих приел ,че актива Кордоба и актива Краев струват 6млн лв., но не претендирам, че знам всичко. Примерно не ти ли минава,че може и да има някой ,който е гарантирал получаване на вземанията от Левски. Да ти напомням ли ,че бях първия ,който написа, кой е платил лагера в Дубай. За същия не е никакъв проблем да плати и задълженията на Левски към НАП - доста под 1% от състоянието му са.
Между другото ЦСКА плати ли си задълженията към НАП? и с колко ги измамихте?

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 27 фев 2023 11:20

honda написа:
BRF написа:
ugly bug написа:
kolokolo написа:
BRF написа:Трябваше да върнем топката на Септември въпреки че я изкараха за да бавят време а не заради състоянието на техния играч!Той си беше извън полето и лекарите вече спринтираха към него!Трябваше да им позволим да вкарат гол в началото въпреки всичко,независимо от съдията който свиреше в наш ощърб!

Бацка , ти си мазохист . Купи си по-тежък камшик и вибратор с брадавици . :)

Бургаския пише с ирония..
Много народ се вързахте начело с тайния агент със скъпия коняк и личен шофер..
:-)))

Не приятелю,мисля това което написах с ясното съзнание,че никой в България не би направил такова нещо!

Аз ти посочих случай през 2004г ,когато Левски загуби титлата защото игра феърплей с Родопа. Ако се вярва на Т.Батков , на полувремето при резултат 2:1 са му звъняли и са го питали дали родопчани да лягат, а той им отговорил : "Как ще лягайте, играйте колкото можете" . Ами мача завърши 2:1 за Родопа. Между другото чистото игрално време второто полувреме беше много малко .
Щом в Англия могат да играят феърплей , защо в България да не можем?
Дали примерно за Арсенал Купата е с малко значение ? Дали не става дума за милиони и то много милиони паунди? Но Арсен Венгер е играл феърплей с риска ,че може да загуби тези милиони. Все пак футбола е игра, а не война и принципа " целта оправдава средствата ",не е приложим . Едно от най-важните предназначения на футбола и спорта е да възпитава подрастващите.
По-важно е да бъдеш честен отколкото да победиш.
Доколкото си спомням си баща на ученици ( аз съм дядо на тийнейджъри) - кажи честно какво би казал на сина си, ако те попита " Тате , Матей , Назон и ЦСКА-София правилно ли постъпиха" ?

Един от флатманите на Арсен Венгер,огромния футболист Тиери Анри си поведе топката с ръка за да може Франция да се класира на СП или ЕП по време на бараж с Ирландия мисля беше!Симулации на огромни футболисти не да една и две!
Мисля,че казах какво мисля по въпроса с гола на ЦСКА!

Потребителски аватар
ugly bug
Контакти:

Мнениеот ugly bug » 27 фев 2023 11:21

Днес е в добро настроение...!
Занесете и кафенце, кроаснче и водичка ...!

Изображение
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?

Testa_di_Legno
Контакти:

Мнениеот Testa_di_Legno » 27 фев 2023 11:25

ugly bug написа:(...)

Не смятате ли, че има неща, с които точно пък вие е просто нелепо да се шегувате?
Само "Левски"!

Потребителски аватар
ugly bug
Контакти:

Мнениеот ugly bug » 27 фев 2023 11:25

В сряда - финална разпродажба !
Който евал - евал , кака си вдига гащите и заминава...
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 27 фев 2023 11:27

BRF написа:
LoveAndPeace написа:
BRF написа:
LoveAndPeace написа:
BRF написа:
LoveAndPeace написа:Припоци , тая мантра с бавенето я оставете по-добре. Септември ви надигра първото полувреме и в нито един момент не са бавили играта. Придържайте се към съдийската карта , там имате значително повече аргументи.

Великия мърльо ви е изпил мозАците с това надиграване!

Имате голям проблем с истината , а тя е - Септември не са бавили.

В конкретната ситуация дори го правеха!

Домакини са, респективно продавачите топките са от техния лагер. Смяташ ли , че ако искаше да бави нямаше да я прави поне зад рекламните пана ?

Обяснявам ти ,че нямаше нужда да се вади топката защото техниа "контузен" футболист беше извън терена!Подавачите на топки също трябва да са фейрплей и да подават топките независимо от развитието на нещата!Нали за честни и еднакви условия става въпрос!

Аз съм виждал поне 2-3 пъти как докато един играч изкарва топката заради някой за който си мисли , че е контузен. Не казвам , че не е дразнещо , не казвам че не изглежда съмнително. Същото е когато някой се строполи и играч на противника отива да го подканя да се изправи , а понякога и го поддърпва да стане.
Матей просто можеше да я хвърли в краката на близкия играя на Септември и "изгубеното" време щеше да е под 10 секунди.

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 27 фев 2023 11:28

honda написа:
BRF написа:
honda написа:
BRF написа:
honda написа:
BRF написа:Къде точно търсите морал в българския футбол?И то го търсят лефскари играещи незаконно в А група с многомилионни дългове или малкото на брои делиорманци с неетичното им влизане в А група и незаконното участие в ЕКТ!Че и ми давате примери с Англия,да се смееш ли да плачеш ли?

Можем доста да си говорим за феърплей в българският футбол с теб. Но бих ти споменал няколко случая:
2004г. Левски загуби борбата за титлата срещу собствения си сателит Родопа след загуба с 1:2 . 8 от играчите,които играха срещу Левски бяха собственост на Левски. Ако Левски беше спечелил този мач щеше да бъде шампион. Това не е ли феърплей?
2013г Преди последния мач Левски води с 1 точка пред Лудогорец , всички знаем как завърши мача и какво се случи . Само не ми казвай,че Левски не можеха да уредят мач със Славия. Това не е ли феърплей?
1999г. ЦСКА-Литекс 2:3 след като водеше с 2:0 публиката на ЦСКА призоваваше собствените си играчи да пускат голове и аплодираше головете на Литекс. Това ли е феърплей?
1999г ЦСКА-Литекс 1:0 4 дни след предходния мач. Титла за Купа- върхът на феъплея.
2002г ЦСКА и Литекс отново се нагъзваха един на друг за да прецакат Левски , но тук сметката им излезна крива - загубиха преките мачове с Левски и останаха с пръст в устата.
2014г Литекс-Левски 0:1 - последен кръг Левски не играе за нищо , при победа на Литекс стават втори , ЦСКА- трети. Левски победи и направи ЦСКА втори. Това не е ли феърплей?
2022г Лудогорец-Левски за 3 дни и двата отбора играят за шампионата и за купата. За Лудогорец по-важен е шампионат ,а за Левски -Купата . Но двата отбора играха честно и Левски взе точки от Лудогорец за шампионата, а Лудогорец елиминира Левски за Купата. Това не е ли феърплей?
Тук не посочвам мачове от 70-те, 80-те и 90-те години на миналия век, понеже се съмнявам ,че си им бил свидетел.

Нямам толкова време като теб да се ровя в такива неща!!Щом сте толкова морални отидете там където ви е мястото с тия дългове,които никога няма да можете да платите!Просто много добре знаеш какво ще стане когато се спазят не само морала,а и закона!Ще последвате нашата съдба!
Иначе на всички беше ясно какво се случва на вашите мачове в началото на периода мърльо!Тия куци коне ги направи непобедими след месец работа,за да има успехи и да се надъхва и точи публиката!Сега вече трябва да играете нормални мачове и виждаш резултата!

Може ли да ми посочиш кой закон е нарушил Левски? - не ми посочвай ДОПК . НАП(респективно МФ) имат право да правят допълнителни клаузи към съществуващо споразумение. От къде си толкова уверен,че няма да си платим дълговете.
Между другото защо ми се струва, че умишлен фалит е престъпление по смисъла на НПК?
И понеже си много вътре със законите би ли ми обяснил лицата ГГ,ЮИ , ХС имат ли право да са собственици в търговско дружество при положение, че са били вече такива на друго със същия предмет на дейност,което е фалирало. Това не е ли престъпление?
Между другото как ще коментираш вашич собственик ,който в прав текст си казва , ЦСКА-София е преименуван Литекс, може да попиташ колегата пели... откъде е информацията и дали е достоверна.

Не съм юрист,ама щом смяташ че не трябва да си плащате данъците ,не ми чети морал!Сигурен съм,че ако кажа на НАП "обещавам да платя някога и имам такова намерение,макар че отказвам да си продам активи за 6 милиона и ходих на почивка в Дубай" няма да ми отговорят "ами добре ще изчакаме още няколко години въпреки че постоянно лъжеш ,че ще платиш4!

Някой да е твърди ,че данъците няма да се платят? Трябва ли да ти напомням,че върху тези активи вече има поставен запор и при евентуална продажба НАП ще си вземе своето.Аз лично ,ако бях служител на НАП не бих приел ,че актива Кордоба и актива Краев струват 6млн лв., но не претендирам, че знам всичко. Примерно не ти ли минава,че може и да има някой ,който е гарантирал получаване на вземанията от Левски. Да ти напомням ли ,че бях първия ,който написа, кой е платил лагера в Дубай. За същия не е никакъв проблем да плати и задълженията на Левски към НАП - доста под 1% от състоянието му са.
Между другото ЦСКА плати ли си задълженията към НАП? и с колко ги измамихте?

Ми да ги плати тоя милионер или милирдер защо чака?Аз за разлика от вас няма да напиша как сте ощетявали държавния бюджет,че няма пари за пенсиите,ще кажа че сте поставени в превилигеровано състояние спрямо всички други!
Също не вялвам,че тоя кордоба струва 2 милона евро или несретник краев 1 милион,но така обяви вашия директор!
И срете вече с това договаряне с НАП,това не е фирма с която да си предоговаряш вземанията ,има си закони!На нашата фирма също има клиент който ни дължи огромна за нас сума ,която ни пречи на работата и постоянн чувам от тях" ще платим не се притеснявай",еми притеснявам се!
Тук се правите,че откривате топлата вода с тия проблеми!При нас тези процеси продължиха 8 години -от 2008 до 2016 и минахме през всичките тъпотии които пишете тук!Истината е ,че или вякой вади 30-40 милиона и да плати задълженията или фалит!
Старото дружество мина през несъстоятелност и платихме толкова,колкото отсъди съда и имахме активи!От сега ти казвам,че ако минете по този път,няма да платите 8 милиона!

Testa_di_Legno
Контакти:

Мнениеот Testa_di_Legno » 27 фев 2023 11:31

soulfly1948 написа:В Нормална държава ,в Нормално първенство-постъпката на Матей би била укорима и недопустима....Обаче в Тази държава ,Това първенство ,където има едно единствено правило-НЯМА НИКАКВИ ПРАВИЛА......аИДЕ НЕМА НУЖДА....А укорите точно от Нападжиите и резаните карабини са нонсенс....

Ами разбира се, прекрасен аргумент. 8) Изглежда прав е бил Сенека, като е писал, че безнравствеността за свободния човек е престъпление, но за роба е необходимост. :)
Само "Левски"!

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 27 фев 2023 11:33

Aronaks написа:
BRF написа:
W84me написа:
ivo55 написа:
W84me написа:
ivo55 написа:Егати и глупавата лъжа. Ти това ли измисли вместо добро утро?

Кое е лъжа бе? Че срещу Тирето се играе ганкиното ли? Славия, Берое, Ботев Пд, Ботев Враца, Черно море, Арда, половината отбори в първенството са ви сателит.

Като гледам си изредил цялата А група. Излиза, че ако ЦСКА бие, срещу него са играли ганкиното.
После не се чуди, че мнението ти е без никаква стойност и си станал синоним за заслепена пристрастност.
Не заслужаваш повече внимание от тези 2-3 реда.

То се вижда, срещу Левски, Лудогорец и Локо Сф примерно не можете да хванете ръка. Случайно ли е?

Болен мозАк виж статистика ни срещу жалкото ти отборче!

Ей примитивен неандерталец, имате късмет, че Левски е унищожаван вече години наред, а при вас се изливат милиони и се купуват безброй футболисти. Благодарение на това натрупахте някакви победи, докато не пукнахте. След това не ми говори за статистики, защото играем с Литекс, а наливането на милиони продължава с пълна сила.

КАжи за Чорни бе :) За милионите :) Кажи де . :) Или не си бил роден тогава?

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 27 фев 2023 11:57

LoveAndPeace написа:Имате голям проблем с истината , а тя е - Септември не са бавили.

Веднага се съгласявам с теб, ако ми отговориш на един елементарен въпрос:
Коя (според теб) беше обективната причина играчът на Септември умишлено да извади топката в тъч?
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Върни се в “Левски”