honda написа:peliforewer написа:Red_Neck написа:gacobacov написа:Подуенските ревли намериха ли вече аналогичен случай в световния футбол да се вади топката от игра при паднал играч извън терена, сигурно са им подпухнали очите от търсене завалиите
Хюндайката е поставил задача на Мосад, .... чакаме резултат.
Как не сте видели, вчера имаше показан подобен случай от СП през 1934г., очакваме видео на ситуацията, ако липсват кадри Хондата ще представи рисунки от хора присъствали на събитието.
Ако наистина си на годините ,на които твърдиш ( вече се съмнявам , понеже грешиш неща които човек на "твоята " възраст няма как да сгреши) . Въпросния случай е описан в книгата " Световния футбол Мексико 86". В онези години ние нямахме много досег със световния футбол и за любителите на футбола подобни книги ги купувахме и четяхме с голям интерес.
Между другото задал съм ти доста въпроси ,които все още чакат отговори? - или не пиши глупости ,като не можеш да защитиш тезата си.
И ние сме чели това онова, явно рано си започнал със скъпия коняк, извади ли пример от СП 1934г., извади.Колегата пита дали има показан аналог във форума, другият колега написа, че са задействани от Мосад, аз им поясних, че си дал пресен пример от СП 1934г. и едва ли ще се занимават израелските тайни служби със случая, накрая пак аз виновен.Като говорим за феърплей, какъв картон беше показан на футболистът на Левски които счупи две-три ребра на Хубчев и му нарани белия дроб.Тази контузия вади футболистът на Пирин за 6(шест) месеца от игра.Не можеш да нямаш пример как в другите държави при подобни случаи се самосезират футболните власти и се налагат сурови наказания.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...