Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
k20dan4o
Контакти:

Re: /анкета/Без цензура!

Мнениеот k20dan4o » 26 фев 2023 21:03

delqnski47 написа:
k20dan4o написа:
delqnski47 написа:Мен ми е интересно хипотетично ако не бяха раздавали пачки на куцо и сакато на нашите противници Караманджуките, вие колко титли щяхте да имате... :)) Упс ....даа. Там всичко е "морално" нали? Няма проблем

Ако ще си говорим с хипотези а не с факти, то мога и аз да кажа че повечето от вашите 31 титли са подобно спечелени. Ама не мога да го докажа!!!.
Факти са примерно, че 8 отбора са с треньори армейски кадри (слагам и Загорчич, все пак е бил от Лч), и нали се сещаш...не е без значение.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 26 фев 2023 21:04

honda написа:
delqnski47 написа:
Sstefanov написа:
delqnski47 написа:
Sstefanov написа:
delqnski47 написа:От всичко само не разбрах защо клетниците от Септември решиха да спират мача(чрез изкарване в тъч) като техния беше ИЗВЪН пределите на терена.... :)))
Абсолютно техен гаф ->
Кво сега да чакаме кво се случва извън терена. Оня да го оправят пък съдията да даде знак да влезе...така ли ? :D

Не, малоумнико. Да им върнете топката, както правят всички. Защото тя, НЕ БЕШЕ ВЪВ ВАШЕ ВЛАДЕНИЕ. Или сте всичките малоумни или просто сте недъгави. Нарича се честност! Никой нямаше да ви кълне, ако бяхте нормални и бяхте просто върнали топката на момчета, пък после ако искате ги бийте с 50 гола.

Да, да я върнат, но ако това беше наш играч паднал и те да дадат топката доброволно . Тогава окей, нямаше да е изобщо редно от наша страна. Но някъв техен чака да го обслужат извън терена и онея решават да прекратят мача. Що ? Я се замисли малко с тая телешка глава. :)) Ако можеш ..

Наистина си малоумен, какво да очаквам от чалгар, чорбар. Мислех те за добър човек, но се оказа абсолютен смешник. Какво прекратяване на мача, какво бавене на време .... ти играл ли си футбол някога? Може нищо да му няма на момчето, но съдията е длъжен да ВИДИ, защото той е отговорен. Значи само ако ваш играч е с опция за контузия или ударен, тогава да се вади топката. Не може съотборник да извади топката, така ли ? ТОПКАТА НЕ Е ВАШЕ притежание, ако искал да бави момчето, щеше той да падне и да се хване за глезена или да почне да се гърчи. Пак ти казвам, това ако ви го бяха направили на вас, щяхте да умрете от злоба и квичите на умряло. От тук нататък, вие показахте, ако вие извадите топката, взимат и я вкарват в игра, няма да ги е.е за вашите футболисти. Цигани си бяхте, цигани ще умрете!

Да не беше наше притежание докато онея решиха да ни го подарят, бавейки играта за човек извън терена. Кое ти е толкова сложно да разбереш бре :))

Забравяш ,че Септември бяха домакини, ако искаха да бавят топката играча им щеше да я изрита силно далеч от терена ,докато се върне ...., а момчето даде знак ,че ще я изрита извън терена за да се окаже медицинска помощ и ритна топката леко по земя.

Ами да е жив и здрав тоя глупак. Мачът можеше да продължи бре мен. Не знаех че задължително трябва да играеш с 11 човека на терена. Мач не се спира в тая ситуация.. Кво се правите на ударени ;)
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 26 фев 2023 21:05

Мач се спира ако някой е легнал и пречи на терена и играч изкара топката или съдия спре мача...
Айде лягайте си ;)
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 26 фев 2023 21:08

Помня как в редица ситуации играч извън терена чака съдията да го види за да влезе а през тва време другите атакуват !!
Те "морални" ли са тук ? Като си извън терена вече не си част от играта! Това е положението. Тва че някой реши да бави играта си е негов проблем.
Sofia.

Потребителски аватар
obi4am_pirin
Контакти:

Мнениеот obi4am_pirin » 26 фев 2023 21:12

Криско Добрев говорил за селски отбори...Най-накрая се захванал с нещо което разбира
damyanov1963:

Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 26 фев 2023 21:13

delqnski47 написа:Мач се спира ако някой е легнал и пречи на терена и играч изкара топката или съдия спре мача...
Айде лягайте си ;)

Днес ще си легнем, ама накрая, ако станете шампион с 1/2 точки разлика знаеш ли още колко пъти ще се върнем на този мач? :D

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 26 фев 2023 21:14

1914.1902 написа:
delqnski47 написа:Мач се спира ако някой е легнал и пречи на терена и играч изкара топката или съдия спре мача...
Айде лягайте си ;)

Днес ще си легнем, ама накрая, ако станете шампион с 1/2 точки разлика знаеш ли още колко пъти ще се върнем на този мач? :D

Дано. Амин!
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 26 фев 2023 21:15

Филип Филипов ми е интересно, как е решил той да не се връща топката на Септември
https://dsport.bg/filip-filipov-ne-se-g ... 10609.html

Ако седи и той на резервната скамейка е друг въпрос.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 26 фев 2023 21:15

"Има хора над мен, които решават някои неща, отново казвам, че не ми хареса как се разви мача. Никога не ми се е случвало в кариерата такова нещо, а съм и играл доста. Не ми е удобно да говоря сега за подобна ситуация.

Не се гордеем от начина, по който спечелихме мача. Не че сме направили нещо нередно, но можехме наистина да върнем топката на Септември.

Сега на средностатистическия припок или на треньора и директора е по-меродавно мнението за ситуацията ??

Потребителски аватар
kolokolo
Контакти:

Мнениеот kolokolo » 26 фев 2023 21:18

Dust написа:Филип Филипов ми е интересно, как е решил той да не се връща топката на Септември.

Ми той е ръководител , работата му е да решава .
realno написа:
ЦСКА се шегуват на една наша нормална загуба...

Евроидиот Подуене - Хамрун Спартанс(Малта) 2:6
Нормално .

Върни се в “Левски”