Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Re: /анкета/Без цензура!

Мнениеот Red_Neck » 26 фев 2023 19:18

Sstefanov написа:.......

Понеже с много лека ръка често "пожелаваш" наляво и надясно разни неща, аз от моя страна искрено ти желая да ти се връща х2!
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 26 фев 2023 19:19

W84me написа:
Ozzimozzi написа:
W84me написа:Само се чудя защо мача ни с Тирето е чак на 2 Април. Няма по-трагичен отбор, срещу който да си прекъснем негативната серия.

Това го четем от теб от началото на шампионата, но разликата в точките между двата отбора говори друго.

Това го четете от мен от началото на 22 година и резултатите от мачовете го показват.

Виждам.. на колко 20 точки сте след нас? М/у другото дано успеете да ударите агите и да спрете срамната серия!
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

На линия
Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 26 фев 2023 19:20

Ozzimozzi написа:
W84me написа:
Ozzimozzi написа:
W84me написа:Само се чудя защо мача ни с Тирето е чак на 2 Април. Няма по-трагичен отбор, срещу който да си прекъснем негативната серия.

Това го четем от теб от началото на шампионата, но разликата в точките между двата отбора говори друго.

Това го четете от мен от началото на 22 година и резултатите от мачовете го показват.

Виждам.. на колко 20 точки сте след нас? М/у другото дано успеете да ударите агите и да спрете срамната серия!

Забрави, падаме драматично и бием вас. Както впрочем правите вие във всяка подобна ситуация, когато става въпрос за Левски.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 26 фев 2023 19:21

Ozzimozzi написа:
W84me написа:
Ozzimozzi написа:

Ама тая година честна ли е ? Или е рано да се каже :))) ей не е лесна вашата

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 26 фев 2023 19:31

W84me написа:
Ozzimozzi написа:
W84me написа:
Ozzimozzi написа:

Забрави, падаме драматично и бием вас. Както впрочем правите вие във всяка подобна ситуация, когато става въпрос за Левски.

Дано отново да те разочароват клетниците от Подуене! :)
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Потребителски аватар
Sstefanov
Контакти:

Мнениеот Sstefanov » 26 фев 2023 19:31

Red_Neck написа:

Понеже с много лека ръка често "пожелаваш" наляво и надясно разни неща, аз от моя страна искрено ти желая да ти се връща х2!

Всеки си носи кръста и си носи последвстията, жалко припоче. Истинсия мъж, не си служи с лъжи и измами за да постигне целта си, истинския мъж, не ползва приоми за спечели нечестно. Никога не съм оправадавал жалки постъпки, като вашата днес. Показахте за пореден път, че няма нищо разумно и нищо мъжко у вас, да оправдаваш гнусни постъпки е жалко и смешно. На матей и на оня черния, ще му се върне тъпкано. Следващият път, когато някой като Моци направи нинджа удар срещу вашите, няма да бъде незаслужено. Ще ви се върне не х2 ами по 100, защото това заслужавате, да ви гърчат и унижават. Ти и твоя жалък отбор (и управляващите Левски и Лудогорец) сте силмвол на лъжата, измамата и гнусотията, която е обхванала цялата държава.

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 26 фев 2023 19:32

LoveAndPeace написа:
Ozzimozzi написа:
W84me написа:
Ozzimozzi написа:

Ама тая година честна ли е ? Или е рано да се каже :))) ей не е лесна вашата

За тази година съм си казал мнението! :)

Красимир Иванов

Потребителски аватар
ugly bug
Контакти:

Мнениеот ugly bug » 26 фев 2023 19:32

Моля, подуенци да говорят за морал след като видим фактурата от НАП !
Мерси !
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?

На линия
Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 26 фев 2023 19:34

Sstefanov написа:
Red_Neck написа:

Всеки си носи кръста и си носи последвстията, жалко припоче. Истинсия мъж, не си служи с лъжи и измами за да постигне целта си, истинския мъж, не ползва приоми за спечели нечестно. Никога не съм оправадавал жалки постъпки, като вашата днес. Показахте за пореден път, че няма нищо разумно и нищо мъжко у вас, да оправдаваш гнусни постъпки е жалко и смешно. На матей и на оня черния, ще му се върне тъпкано. Следващият път, когато някой като Моци направи нинджа удар срещу вашите, няма да бъде незаслужено. Ще ви се върне не х2 ами по 100, защото това заслужавате, да ви гърчат и унижават. Ти и твоя жалък отбор (и управляващите Левски и Лудогорец) сте силмвол на лъжата, измамата и гнусотията, която е обхванала цялата държава.

Предлагам да върнем Кали Тиам за мача на 2 април :)))
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
kolokolo
Контакти:

Мнениеот kolokolo » 26 фев 2023 19:34

honda написа:Ситуацията май е абсолютно същата.
Какво реши ФА за въпросния мач?

Май не е същата , в Лондон играча е на терена и трябва да се спре играта . В Нашия случай селяка е 4 метра извън терена и няма нужда се спира играта .
Чистенето беше да се бави играта , ако някой изрита в тъч без нужда , няма как да му се връща топката .
realno написа:
ЦСКА се шегуват на една наша нормална загуба...

Евроидиот Подуене - Хамрун Спартанс(Малта) 2:6
Нормално .

Върни се в “Левски”