Всички знаем, че Ганчев е бил винаги от ЦСКА, като войник е бил в школата Чавдар, бил е състезател на ЦСКА.Но Хондата щом казва, че е станал от ЦСКА на 55 години как да не му вярваш.Собственикът на футболния отбор "ЦСКА-София" Гриша Ганчев заяви пред Нова телевизия, че е изпълнил целта си отборът да се завърне начисто в елита на българския футбол и не се притеснява дали ще вземе лиценз и колко души ще го осъдят. "През миналия сезон ЦСКА играеше в "В" група заради натрупани дългове и отнет лиценз. След сложни юридически маневри отборът се завърна в елитната "А" група с ново име – "ЦСКА-София" и нов собственик. За да се случи това, по пътя имаше уникално много препятствия", каза Ганчев.
По думите му едно от препятствията е бил депутатът от ДПС Делян Пеевски, за когото се твърди, че спонсорира неофициално другия голям български отбор – "Левски"."Пеевски си има лостове човекът и си влияе.Това си е негово право. Той си влияе, ние си продължаваме по нашата си и така нататък", коментира собственикът на корпорацията "Литекс".
Той потвърди мнението си от април, че депутатът е искал да се стигне до заличаването на червените от футболната карта. "Един самозабравил се и много "кадърен" млад бизнесмен, умело покрит зад политическата фасада. Името му е г-н Делян Пеевски", каза тогава Ганчев, попитан кой или кои са поставили "железен прът в мощната машина с марка ЦСКА".
Бизнесменът от Ловеч включи в списъка "много, много корумпираният президент на БФС г-н Борислав Михайлов". "Казал съм, че е корумпиран. Ако иска, да ме съди", добави Ганчев.
Той допълни, че не е виждал Борислав Михайлов и не си е говорил с него от миналия август, "когато го заболя стомахът, а и нямам желание да си говорим, честно казано". "Той е големец. ФИФА, ФАФА, обикаля, оправя европейския, световния футбол. Аз какъв съм? Някакъв дребен спонсор", добави бизнесменът, срещу когото тече дело за укриване на данъци.
По повод намерението на бизнесмена Васил Божков да поеме футболния отбор ЦСКА, Ганчев каза, че не води битки с абсолютно никого.
"Аз не съм чувал г-н Божков да каже една дума по темата ЦСКА. Някакъв директор се извява там, Васо Пожарната, Дучето, Юли Москов и разни такива глашатаи. Те казват – Божков това ще направи. ЦСКА е отворен проект. Всеки може да заповяда, да заповяда и г-н Божков. Толкова много работа има в ЦСКА, че си нямате представа. Трябва да се прави стадионът, трябва да се прави базата, трябват пари за добри играчи, трябва да се прави общежитие за детско-юношеската школа. Това предстои да се върши в ЦСКА", изреди бизнесменът.
Без цензура!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
-
peliforewer
- Контакти:
Re: /анкета/Без цензура!
Специално за Хондата.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
Той стана от Литекс София на 55
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
ЦСКА играе, ликувайте хора. Които не са хора, да се тровят, удавени в собствената си жлъч и простотия.

CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!
peliforewer написа:Специално за Хондата.
Всички знаем, че Ганчев е бил винаги от ЦСКА, като войник е бил в школата Чавдар, бил е състезател на ЦСКА.Но Хондата щом казва, че е станал от ЦСКА на 55 години как да не му вярваш.
Като си постнал един материал , защо си го редактирал - препуснал си частта в която казва, че ЦСКА-София е Литекс.
Също си пропуснал частта в ,която казва, че лично ББ ви е вкарал в най-високото ниво на футбола.
Между другото благодаря за материала- след като самия ви собственик признава, че сте Литекс май няма какво да говорим- вкара си страшен автогол :).
Защо трябва да вярваме на ГГ- той твърдеше ,че няма да мести Литекс в София, но го направи. Той твърдеше че няма претенции към парцела на Армията, ще купи парцел и ще строи на него , но се случва нещо съвсем друго.
След като са такива "врагове" с ДП как точно ЦВ И ДП му бяха кредитори ?- Все пак до пролетта на 2014г ЦВ и ДП бяха съдружници и тяхната банка беше основен кредитор на ГГ.
След като са такива "врагове" с ДП къде беше ГГ на 27.06.2014? Аз лично не се крия при "враговете" си.
След като са такива "врагове" с ДП , как точно контролираните от ДП - НАП,КФН, ДАНС , Прокуратура оставиха фирми на ГГ да натрупат стотици милиони лв. задължения към държавата? - Ако имаш повече от 2 гънки мозък в главата си ти е ясно, че напълно законно не само можеха, горе изброените институции са ДЛЪЖНИ силово да вземат задълженията към държавата ,което значи неминуем фалит на всички компании на ГГ. Това до момента ,не се е случило по каква причина?
Приятно или не ГГ е човек на ДПС - това не е никаква тайна
Наистина ли е бил състезател на ЦСКА, аз пък си мислех ,че беше на Академик(СФ) :)
Нещо много бягаш от въпросите за невърнатите задължения на фирмите на ГГ?
Също за връзката с АД?
Ще си позволя един съвет - не ти ли стана ясно, че ни си ми равностоен опонент. Във всеки наш спор те правя на бъз и коприва :). Ако ти е приятно да бъдеш унижаван и правен смях - продължавай. Ако не , просто го давай по-скромно . Подкрепяй си отбора и не се опитвай да се правиш на много информиран и да пробутваш някакви софизми. Защото виждаш какъв е резултата.
Хонда, давиш ли се от злоба момче, пълни ли са очите с кръв, а устата с жлъч?
Ще умреш ли озлобен, Хонда? Че такъв вид даваш.
ЦСКА играе бе, ей, хора!
Както и да завърши мача, това си е празник за сърцето.

ЦСКА играе бе, ей, хора!

CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!
-
peliforewer
- Контакти:
https://inews.bg/%D0%9A%D0%BE%D0%BC%D0% ... 18901.html Ето материала, искам да знам какво съм редактирал.Гони те параноя мой човек и мания за величие.
W84me ( Блатер) ..
ivo55 написа:Хонда, давиш ли се от злоба момче, пълни ли са очите с кръв, а устата с жлъч?
ЦСКА играе бе, ей, хора!
Благодаря за момчето - много бих се радвал да съм момче ,но уви не съм.
Вече внуците ми тичат след гаджета.
Не ЦСКА , а Литекс според собственика ви:)
Ти си този ,който се пържи от злоба.
Бе нещо много малко присъстват на този празник. Ти присъстваш на празника?:)
- damyanov1963
peliforewer написа:Специално за Хондата.Всички знаем, че Ганчев е бил винаги от ЦСКА, като войник е бил в школата Чавдар, бил е състезател на ЦСКА.Но Хондата щом казва, че е станал от ЦСКА на 55 години как да не му вярваш.Собственикът на футболния отбор "ЦСКА-София" Гриша Ганчев заяви пред Нова телевизия, че е изпълнил целта си отборът да се завърне начисто в елита на българския футбол и не се притеснява дали ще вземе лиценз и колко души ще го осъдят. "През миналия сезон ЦСКА играеше в "В" група заради натрупани дългове и отнет лиценз. След сложни юридически маневри отборът се завърна в елитната "А" група с ново име – "ЦСКА-София" и нов собственик. За да се случи това, по пътя имаше уникално много препятствия", каза Ганчев.
По думите му едно от препятствията е бил депутатът от ДПС Делян Пеевски, за когото се твърди, че спонсорира неофициално другия голям български отбор – "Левски"."Пеевски си има лостове човекът и си влияе.Това си е негово право. Той си влияе, ние си продължаваме по нашата си и така нататък", коментира собственикът на корпорацията "Литекс".
Той потвърди мнението си от април, че депутатът е искал да се стигне до заличаването на червените от футболната карта. "Един самозабравил се и много "кадърен" млад бизнесмен, умело покрит зад политическата фасада. Името му е г-н Делян Пеевски", каза тогава Ганчев, попитан кой или кои са поставили "железен прът в мощната машина с марка ЦСКА".
Бизнесменът от Ловеч включи в списъка "много, много корумпираният президент на БФС г-н Борислав Михайлов". "Казал съм, че е корумпиран. Ако иска, да ме съди", добави Ганчев.
Той допълни, че не е виждал Борислав Михайлов и не си е говорил с него от миналия август, "когато го заболя стомахът, а и нямам желание да си говорим, честно казано". "Той е големец. ФИФА, ФАФА, обикаля, оправя европейския, световния футбол. Аз какъв съм? Някакъв дребен спонсор", добави бизнесменът, срещу когото тече дело за укриване на данъци.
По повод намерението на бизнесмена Васил Божков да поеме футболния отбор ЦСКА, Ганчев каза, че не води битки с абсолютно никого.
"Аз не съм чувал г-н Божков да каже една дума по темата ЦСКА. Някакъв директор се извява там, Васо Пожарната, Дучето, Юли Москов и разни такива глашатаи. Те казват – Божков това ще направи. ЦСКА е отворен проект. Всеки може да заповяда, да заповяда и г-н Божков. Толкова много работа има в ЦСКА, че си нямате представа. Трябва да се прави стадионът, трябва да се прави базата, трябват пари за добри играчи, трябва да се прави общежитие за детско-юношеската школа. Това предстои да се върши в ЦСКА", изреди бизнесменът.
А на вас и на ГГ как да се вярва, след като когато господина беше в Литекс ви би с 8:0 и с гордост заявяваше, че сърцето му е оранжево, а душата люлякова, или обратното ли беше, а вие пишехте с патос клетвени декларации, че никога няма да го припознаете, него или който и да било друг. А ти си поръчай още по-голям шрифт да ти направят специално за тебе, та да може и от дрон с просто око да се четат глупостите ти.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч