honda написа:Aronaks написа:koisa написа:Как искаме да вървим напред и да се измъкнем, като хората в ръководството са разделени на групички и не си вярват?!!!
Единственото спасение е клуба да бъде собственост на достатъчно мощен (финансово) инвеститор/консорцуим/Бащица (както искате го наричайте), който да притежава цялата власт и да бъде абсолютно независим от фенски организации, Висши ръководства и т.н. На първо място трябва да взел Левски по собствено желание, да иска да го развие и да го направи силен европейски отбор, който да печели титли и купи, и да участва в ШЛ и другите турнири на УЕФА, което съотвено ще доведе до значителна печалба и за собственика. Да построи модерен стадион, който в комбинация със силен отбор ще доведе още повече привърженици, които ще купуват карти, билети, артикули. Стадиона ще позволи организиране на много други събития, които ще генерират приходи за собственика, респективно за Левски. Всичко това ще вдигне популярността на отбора още повече и ще привлече нови фенове особено сред малките, което е задължително за бъдещето на Левски. Няма смисъл да споменавам, че трябва да развива и школата. Обще взето това са неща, които всеки от нас знае, но докато не се случат и не се появи такъв човек, ще я кретаме все така, докато не ни закрият. Трябва ни човек, който ще направи с Левски, това което Роман Абрамович направи с Челси.
Ясно ли ти ,че в България почти няма "мощен бизнесмен" , който да не е политически зависим.
Ако някой си печели парите по "чист" начин дали ще ги даде за български футбол с практически нулева възвръщаемост?
Преди повече от 10 години писах, че ако някой дойде в Левски с идеята да търси дивиденти в области нямащи нищо общо с футбола , рано или късно ще се окажем в ролята на " прелъстен и изоставен" .
Ясно ли ти ,че в България има много малко бизнесмени ,които на година да печелят чисто над 100 млн лв. и да има такива са много малко. И общо взето бизнеса им е почти изцяло зависим от властимащите. Аз лично ако трябва да избирам между фалит на Левски или да бъде взет от бизнесмен тип ГГ( поставено лице на АД с огромни неплатени задължения към държавата) предпочитам фалит на любимия ми клуб. Все пак пред да стана левскар съм станал българин.
Защо този човек трябва да е българин? Наясно съм, че изглежда утопия чужд бизнесмен да дойде в България и да харчи парите си за Левски, но почти толко утопично изглежда Левски да се издържа от феновете+спонсори. Но това е мое мнение. Всички искаме доброто на клуба, но всеки е на различно мнение.