Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
damyanov1963

Re: /анкета/Без цензура!

Мнениеот damyanov1963 » 24 фев 2023 13:25

Red_Neck написа:
Martinez1948 написа:
damyanov1963 написа:.........

....
Умен , млад човек си , така че ми разбра тезата.
П.С абе щом си гледал Гунди на живо не си от най-младите :)

:))))))))))))))))
Дамянката е отворена книга - колкото е млад, толкоз е и умен ;))
Иначе днес му е още рано да "разбира" каквото и да е. Обикновено му просветва късно вечер след третата чашка. Лошото е, че му просветва за много кратко и после рязко губи сигнал :)))

Опаа, обединението на тирето с числото се подготвя. Или другояче казано - на ход е новото Припознаване.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 24 фев 2023 13:33

Минете по нашия път и ще ви признаем за оригиналния клуб. Но не забравяйте да си платите поне спортните дългове и част от задълженията към НАП.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 24 фев 2023 13:35

honda написа:
peliforewer написа:Само да уточним, дядото дето е бил убит същия ли е който е приятел на ген. Вл.Стойчев, че се обърках.Написал съм откъде ми е информацията, няма нужда да се хабиш да ми пишеш кои са убили хората на АС23, много пъти си го писал.Не ми отговори, ял ли си бял хляб от тайните служби и има ли друг футболен отбор в България да си ползва базите със статута на Левски.

За дядо ми- да, същия. С Вл.Стойчев са служили заедно.
Според теб дали съм ял "бял хляб от службите" ? - с единия дядо- царски офицер участвал в гонения на шумкарите , другия дядо - "враг на народната власт" прекарал много години по лагери и затвори, с баба произхождаща от "фашистко" семейство.
Много добре знам какво значи в едни времена в личното ми досие да бъде написано " произхожда от семейство на врагове на Народната власт" - научил съм го в първо лице единствено число. Според теб ,ако бях човек на службите дали щях като войник да служа по Южната гранциа, а не примерно в Иванене или в София :) . Или примерно да не мога през един период повече от 2 години да видя децата си. Но в сравнение с това през което са били принудени да преминат моите предшественици, аз съм живял в направо хубави времена.
Съжалявам ,че трябва да занимавам колегите във форума с мои лични преживявания.

Как мислиш Симеон Сакскобургготски зависим ли е от руските тайни служби.Не ми отговори за базите, ако може и кратък коментар на пресконференцията на Иво Ивков.Ако си бил граничар не са те имали за враг на народа.Ти си служил 300-400 км на юг от родния си град, аз на 300-400км на запад, така се гавреха с нас по това време.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 24 фев 2023 13:39

Martinez1948 написа:
LoveAndPeace написа:Припоци , готвите ли новите благодарствени слова към ББ ?

Абе и Вие не сте много по-далеч от тях в това отношение, надявам се го осъзнаваш.

Споменах вече , че клякането пред едните ще означава и клякане пред другите.
Беззаконието води до беззаконие.

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 24 фев 2023 13:41

honda написа:
шивача написа:
honda написа:
шивача написа:
honda написа:
шивача написа:e то всички, които дават пари във футбола , са престъпници. Вашите собственици кви са, че даже двама ги изгониха от България.

Общо взето е вярно, че всички ,които дават пари за футбол в България са престъпници .
Кои са тези собственици на Левски които са осъждани или са били обвиняеми?
Докато и тримата по-горе са или вече осъждани или в момента вървят дела срещу тях.

чорни и черепа

Би ли споделил с нас ,кога точно тези двамцата са влизали в съдебна зала в качеството си на обвиняеми?
На мен лично не ми е известно това да се е случвало.

единия е ИЗГОНЕНот България, засташавайки националната сигурност, другия избяга със съдействието на държавата. Какви глупости пишеш? Ето обвинения, каквито търсиш

и срещу батков имаше дело някъде....

Явно не знаеш ,че обвиненията се отправят в съда , а не по медиите.
До момента нито Черепа , нито Чорни ( или оторизирано от тях лице да ги представлява) са влизали в съдебна зала в качеството на обвиняем.
Между другото през юли 2020г Черепа нямаше вече нищо общо с Левски.
НСС ( сега ДАНС) въобще няма правомощия да повдига обвинения , като ми да решава дали някой е виновен или не.
Между другото срещу ГГ има предприети същите от САЩ мерки каквито срещу М.Чорни от България.

По твоята логика всички издирвани ПРЕСТЪПНИЦИ, щом не са влезли в съда, са невинни, независимо дали са убийци, крадци, или измамници:))) Евала! ето ти за мустака, дето също е съден
https://www.mediapool.bg/advokat-todor- ... 47570.html
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
ugly bug
Контакти:

Мнениеот ugly bug » 24 фев 2023 14:02

Айде, Ивков се изнизва като пръдня от гащи!
Влог, Диманов, Анорекс и останалите платежоспособни да наливат парЪта при бат' Наско.
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 24 фев 2023 14:02

шивача написа:
honda написа:
шивача написа:
honda написа:
шивача написа:
honda написа:Общо взето е вярно, че всички ,които дават пари за футбол в България са престъпници .
Кои са тези собственици на Левски които са осъждани или са били обвиняеми?
Докато и тримата по-горе са или вече осъждани или в момента вървят дела срещу тях.

чорни и черепа

Би ли споделил с нас ,кога точно тези двамцата са влизали в съдебна зала в качеството си на обвиняеми?
На мен лично не ми е известно това да се е случвало.

единия е ИЗГОНЕНот България, засташавайки националната сигурност, другия избяга със съдействието на държавата. Какви глупости пишеш? Ето обвинения, каквито търсиш

и срещу батков имаше дело някъде....

Явно не знаеш ,че обвиненията се отправят в съда , а не по медиите.
До момента нито Черепа , нито Чорни ( или оторизирано от тях лице да ги представлява) са влизали в съдебна зала в качеството на обвиняем.
Между другото през юли 2020г Черепа нямаше вече нищо общо с Левски.
НСС ( сега ДАНС) въобще няма правомощия да повдига обвинения , като ми да решава дали някой е виновен или не.
Между другото срещу ГГ има предприети същите от САЩ мерки каквито срещу М.Чорни от България.

По твоята логика всички издирвани ПРЕСТЪПНИЦИ, щом не са влезли в съда, са невинни, независимо дали са убийци, крадци, или измамници:))) Евала! ето ти за мустака, дето също е съден
https://www.mediapool.bg/advokat-todor- ... 47570.html

Вече на няколко пъти ти писах,че тези въпроси не се решават по медиите ,а в съда.
Какво аз казвам едва ли е толкова важно , така е по закон.
Като си извадиш свиделство за съдимост какво е написано на него?
Дали на някои от от защитаваните от теб лица в свиделството им за съдимост пише " Неосъждан" или пише " Осъждан по чл. .." :)
Надявам се правиш разлика между гражданско и наказателно право:)

Martinez1948
Контакти:

Мнениеот Martinez1948 » 24 фев 2023 14:07

LoveAndPeace написа:
Martinez1948 написа:

Абе и Вие не сте много по-далеч от тях в това отношение, надявам се го осъзнаваш.

Преди малко гледах изказване на бивш член на управителният съвет на ЦСКА по времето на Томов.
Той зададе един въпрос, който е основополагащ и с отнася за състоянието на “Левски” в момента. А именно.
Защо НАП са допуснали дълговете на клуба към държавата да нарастнат с милиони ?
Защо няма правила, норми и механизми да стопират лавинообразното натрупване на дългове ?
1, 2 млн дълг не е проблем , а като станат 10млн ? Кой ще плаща сметката !
Който бан подклажда другиму, сам изяжда него
“Bunch of slack-jawed faggots around here. This stuff’ll make you a goddamn sexual tyrannosaurus, just like me….”

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 24 фев 2023 14:09

LoveAndPeace написа:
Martinez1948 написа:

Да се опитваш 5-6 години да си направиш стадион без да искаш пари от Държавата и да те мотаят безкрайно ако е клякане пред ЦСКА.Добре, че Руди Василев и Весела Лечева задвижиха нещата, но кой знае какви спънки ще има още.Не знам за Левски дали са клякали, но когато се появи Диксън, Борисов по молба на Сираков постави Левски в списъка за концесия на първа позиция.След това концесията беше забравена, дойде Шолак и Наско отиде при Лечева пак за концесия и то сега и веднага.Сега пак концесията не е актуална.А доколко е законно поредното разсрочване на задълженията на ПФК Левски АД към НАП да кажат хората разбиращи от материята.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 24 фев 2023 14:20

Кметът на Община Искър Трайчо Трайков се е срещнал на Армията с ръководството на ЦСКА и след това е сънувал друг сън.https://dsport.bg/ot-cska-se-srestnaha- ... 10370.html
W84me ( Блатер) ..

Върни се в “Левски”