Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

honda
Контакти:

Re: /анкета/Без цензура!

Мнениеот honda » 24 фев 2023 11:00

Martinez1948 написа:
damyanov1963 написа:Следователно стадиона не е ваш, би ли пояснил как се сдобихте с него?

Приемственост с Ас23.
Независимо дали Ви харесва или не.

Няма такава.
Протокола ,който толкова обичате да размахвате е подписан от Вл.Стойчев - човек нямащ никаква оторизация да представлява АС-23. До момента аз лично не съм виждал никакъв документ даващ право на Вл.Стойчев( между другото семеен приятел и много близък на дядо ми ) да представлява АС-23.
И накрая решете на кого сте наследници на АС-23 или на ЦСКА.
Защото шефовете на ЦСКА ликвидират( в буквалния смисъл на думата) шефовете на АС-23.
Между другото дядо ми е бил офицер , функционер на АС-23 - официалната версия е ,че се самоубил малко след 9.9.1944. Сигурно е единствения човек в света ,които се е самоубил с 3 изстрела в трупа. Освен него в стаята са били един от вашите шефове и няколко шумкари.

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 24 фев 2023 11:03

peliforewer написа:
damyanov1963 написа:
peliforewer написа:Много интересни работи разказват пред руските медии бившите футболисти на Левски Головской и Радимов.Палава съблекалня, алкохолни запои и заплати от по 12 хиляди долара, като Радиново в клуб като Динамо Москва получавал 5 хиляди долара.Разбрах и защо НАП е разсрочил задълженията на ПФК Левски, ами защото имали стадион, аз не съм сигурен, че стадиона е тяхна собственост, ама както и да е.От един колега който е много навътре с тайните служби разбрах, че Гриша Ганчев е престъпник номер 1 в България, а всички софиянци без християните са против новия стадион на ЦСКА.Спонсорчето от няколко дни сън не го хваща заради един Фонд , дано жена му не разбере, че е станал дарител на Сираков.Много хубава декларация са пуснали през 2015г. от НКП Левски в защита на бедните българи.Впечатли ме фразата на един коментиращ, Левски се бори ОЖЕСТОЧЕНО да си плати задълженията.Днес с нетърпение очакваме пресконференцията на Иво Ивков.В България може да не се играе кой знае какъв футбол, но извън терена винаги е интересно.

Аз пък прочетох от един ваш фен, че стадиона наричащ се гордо Българска Армия(преди беше Народна Армия, но за вас припощината е нещо нормално), бил на 90 години. Да, но тогава вас не вие имало не само като Литекс, но и като ЦСКА, че даже и като ЦДНА, да не изброявам всичките ви трансформации.
Следователно стадиона не е ваш, би ли пояснил как се сдобихте с него?

Не знам дали си струва, но все пак, по времето на Титан излезе решение на съда, че ЦСКА е правоприемник на АС23 (информацията е от медиите) , дали е правилно или не няма да коментирам.ЦСКА не се е възползвал от това и не имал претенции към стадиона, а през годините е платил милиони лева за наем.Платили сме го многократно, а вече и официално притежаваме 50% от базите, интересно Левски как ползва стадиона си безсрочно и безвъзмездно и има ли друг футболен клуб в България който да ползва такъв статут.

Би ли посочил въпросното решение?
Досега не съм срещал човек ,който да е виждал с очите си въпросното решение.

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 24 фев 2023 12:03

Само да уточним, дядото дето е бил убит същия ли е който е приятел на ген. Вл.Стойчев, че се обърках.Написал съм откъде ми е информацията, няма нужда да се хабиш да ми пишеш кои са убили хората на АС23, много пъти си го писал.Не ми отговори, ял ли си бял хляб от тайните служби и има ли друг футболен отбор в България да си ползва базите със статута на Левски.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Martinez1948
Контакти:

Мнениеот Martinez1948 » 24 фев 2023 12:49

honda написа:
Martinez1948 написа:Няма такава.
Протокола ,който толкова обичате да размахвате е подписан от Вл.Стойчев - човек нямащ никаква оторизация да представлява АС-23. До момента аз лично не съм виждал никакъв документ даващ право на Вл.Стойчев( между другото семеен приятел и много близък на дядо ми ) да представлява АС-23.
И накрая решете на кого сте наследници на АС-23 или на ЦСКА.
Защото шефовете на ЦСКА ликвидират( в буквалния смисъл на думата) шефовете на АС-23.
Между другото дядо ми е бил офицер , функционер на АС-23 - официалната версия е ,че се самоубил малко след 9.9.1944. Сигурно е единствения човек в света ,които се е самоубил с 3 изстрела в трупа. Освен него в стаята са били един от вашите шефове и няколко шумкари.

Разказвал си историята за дядо си няколко пъти.
Тези въпроси може да ги зададеш към институция, тук е форум.
Аз лично бихте подкрепил , нали истината е най-важна.
Който бан подклажда другиму, сам изяжда него
“Bunch of slack-jawed faggots around here. This stuff’ll make you a goddamn sexual tyrannosaurus, just like me….”

Martinez1948
Контакти:

Мнениеот Martinez1948 » 24 фев 2023 13:02

damyanov1963 написа:
Martinez1948 написа:
damyanov1963 написа:Следователно стадиона не е ваш, би ли пояснил как се сдобихте с него?

Приемственост с Ас23.
Независимо дали Ви харесва или не.

Е, щом да унищожиш физически един отбор, за да заемеш мястото му, за вас е приемственост...
Вие сега на кой стадион играете и защо?

Ние , Вие , Те …..
-София играят на Армията. И дано подобрят инфраструктурата. Има нужда.
Защо играят там, въпрос към съда и някое министерство. Отиваш , питаш , отговарят ти / може би/.
Нрб унищожи царска България , РБ унищожи някои позитиви на /до колкото ги е имало / Нрб.
Западна и Източна Германия са унищожили моделът на Райха …..
та толкова за унищожените, унищожителите и правоприемниците.
Умен , млад човек си , така че ми разбра тезата.
П.С абе щом си гледал Гунди на живо не си от най-младите :)
Който бан подклажда другиму, сам изяжда него
“Bunch of slack-jawed faggots around here. This stuff’ll make you a goddamn sexual tyrannosaurus, just like me….”

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 24 фев 2023 13:10

peliforewer написа:Само да уточним, дядото дето е бил убит същия ли е който е приятел на ген. Вл.Стойчев, че се обърках.Написал съм откъде ми е информацията, няма нужда да се хабиш да ми пишеш кои са убили хората на АС23, много пъти си го писал.Не ми отговори, ял ли си бял хляб от тайните служби и има ли друг футболен отбор в България да си ползва базите със статута на Левски.

За дядо ми- да, същия. С Вл.Стойчев са служили заедно.
Според теб дали съм ял "бял хляб от службите" ? - с единия дядо- царски офицер участвал в гонения на шумкарите , другия дядо - "враг на народната власт" прекарал много години по лагери и затвори, с баба произхождаща от "фашистко" семейство.
Много добре знам какво значи в едни времена в личното ми досие да бъде написано " произхожда от семейство на врагове на Народната власт" - научил съм го в първо лице единствено число. Според теб ,ако бях човек на службите дали щях като войник да служа по Южната гранциа, а не примерно в Иванене или в София :) . Или примерно да не мога през един период повече от 2 години да видя децата си. Но в сравнение с това през което са били принудени да преминат моите предшественици, аз съм живял в направо хубави времена.
Съжалявам ,че трябва да занимавам колегите във форума с мои лични преживявания.

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 24 фев 2023 13:14

Martinez1948 написа:
damyanov1963 написа:.........

....
Умен , млад човек си , така че ми разбра тезата.
П.С абе щом си гледал Гунди на живо не си от най-младите :)

:))))))))))))))))
Дамянката е отворена книга - колкото е млад, толкоз е и умен ;))
Иначе днес му е още рано да "разбира" каквото и да е. Обикновено му просветва късно вечер след третата чашка. Лошото е, че му просветва за много кратко и после рязко губи сигнал :)))
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

На линия
Потребителски аватар
kolokolo
Контакти:

Мнениеот kolokolo » 24 фев 2023 13:16

Подуенци сте пачаврите на всяка власт . Преди 44-та фашисти , след 44-та комунисти и доносници целуващи бюста на Сталин , сега евроатлантици антикомунисти .
realno написа:
ЦСКА се шегуват на една наша нормална загуба...

Евроидиот Подуене - Хамрун Спартанс(Малта) 2:6
Нормално .

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 24 фев 2023 13:18

Aronaks написа:
Mitata написа:
damyanov1963 написа:Припоците са настръхнали от интерес, както всеки ден, дали ще фалира Левски.
Такива смешници нито в цирка има, нито Чарли Чаплин може да измисли.

Всяко едно отлагане на плащането на дълга към НАП, е по-лошо от припознаване. Да получавате постоянно прошка и от БФС и от НАП не е добър пример за подражание за останалите клубове.

Поне осъзнаваш, че сте припознали чужд отбор.

Припознал съм друго дружество с различен ЕИК. Колко пъти се сменяха дружества, но клубовете оставаха? Било общо за всички ... Е, ние сменихме отделно още едно. Голям праз. ЦСКА е създаден преди повече от 70 години и е в сърцата и душите на своите привърженици. Това е ЦСКА, не някакво ЕИК.
На всичкото отгоре спортните дългове на старото дружество бяха погасени от новото, включително немалка част от тези към НАП. Да не говорим, че ЦСКА сам плаща данъците си, не се налага МВР или друга държавна структура да върши това. Плюс че ЦСКА плати наем няколко милиона, за разлика от вас дет една стика наем не сте платили на държавата. Колко български ФК са платили наем, какъвто плати ЦСКА на държавата? Според мен нито един. ЦСКА е единствен в това отношение.
Последна промяна от Mitata на 24 фев 2023 13:19, променено общо 1 път.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 24 фев 2023 13:18

Дуци Симеонович:

Част от дълговете, но минимални, са от последните години на Батков.Защото е голяма тайна как Иво Тонев, адвокат Ангелов и Николай Иванов станаха собственици на Левски???Или е тайна защо Щрабаг построиха кабрио трибуна в замяна на възможността да печелят много повече в големи инфраструктурни проекти и кой направи това възможно???Има ли човек, който да вярва, че Спас Русев е бил собственик на Виваком и Левски???А всички знаеха и без Магнитски, че Черепа е бил "принуден" да стане собственик на Левски и от кого, и че финансирането на Левски е част от "таксата спокойствие"...А сега всички се правят на луди и болни от Алцхаймер...И всички други са им виновни, веднъж Сираков, друг път Тити Папазов, сега Шолак и Магнитски, но не искат да си признаят истината.А истината винаги е тежка и болезнена!Един и същи човек беше собственик и на държавата и на Левски...Сираков е виновен за проблемите на Левски,колкото и Кирил Петков и Асен Василев са виновни за проблемите в държавата...
Само че напоследък Борисов е забравил Левски и не го споменава.
Може и от деменция да е, човек напоследък много неща забравя.Вече си забрави личния министър Горанов,не си спомня и къщата си в Барселона.За Турски поток дори не е чувал.Дори не помни коя беше Мата Хари.Забравил си и чекмеджето "с лични неща" в чекмеджето на Гешев...Но най-много би искал Магнитски него да го забрави!

Върни се в “Левски”