Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот metodito » 22 фев 2023 20:01

vlong написа:
metodito написа:
vlong написа:Никой от желаещите оставката на Мъри не отговори на въпроса на опонентите им -Кой ще дойде на негово място?

Този въпрос се задаваше по времето на Роси, по времето на Йока, по времето на чичо Гошо, по времето на ББ...

А твоят отговор на въпроса?

Ако трябва да транспонирам въпроса ти към положението на страната, то бих казал, че не е до име, а и толкова неща изглеждат тотално сбъркани в момента в "Левски", че не е истина. Този клуб/страна все още е превзет/а и докато не се освободи, все тая май. А идването на Сираков и онова с акциите, прилича все още на оня майданчик от 2020 и осъществената подмяна. Но щом хората се кефят, аз какво да кажа?!

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 22 фев 2023 20:01

metodito написа:
vlong написа:Никой от желаещите оставката на Мъри не отговори на въпроса на опонентите им -Кой ще дойде на негово място?

Този въпрос се задаваше по времето на Роси, по времето на Йока, по времето на чичо Гошо, по времето на ББ...

Най-вече по времето на ББ. Бълггаринът много обича да задава този въпрос като някакъв вид оправдание за позицията му, или за липсата на такава.
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 22 фев 2023 20:07

Като се цитират разни случки от миналото нека се спомене и каква беше разликата във финансите между двата отбора.Да се спомене и бройката мъже футболисти,и сумата за трансфери на чужденците,също и заплатите.
Все пак това са все фактори
САМО ЛЕВСКИ!

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 22 фев 2023 20:26

Покрай ЮГ все се чудех чия собственост са акциите,и сега набързо проверих.
Оттук нататък, за да се изясни собствеността на клуба, трябва да се извървят няколко стъпки. На първо място в книгата на акционерите трябва да се впише съществуването на джирото, а след това промяната на собствеността. Като за нов собственик може да бъде написан само този, който е получател по джирото – т. е. Бойко Борисов.

Това вписване е задължение на съвета на директорите на дружеството и може да бъде направено както по искане на двама души - или на стария акционер Георги Попов или на новия Бойко Борисов.

Не ми е известно Георги Попов да е поискал такова нещо
САМО ЛЕВСКИ!

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 22 фев 2023 21:00

Мисля Сърбите са доказали че имат добри треньори. Имат по различен поглед върху играта и като цяло маи е по правилен от нашите.

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 22 фев 2023 21:05

Ами те и испанците са така,италианците също,англичани ,немци тоже,французи ,Нидерландия,може би някой белгиец.
САМО ЛЕВСКИ!

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 22 фев 2023 21:09

Прощавай Моуриньо.Забравих Португалия
САМО ЛЕВСКИ!

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 22 фев 2023 21:40

vlong написа:Ами те и испанците са така,италианците също,англичани ,немци тоже,французи ,Нидерландия,може би някой белгиец.

Нали говориш за финансии и заплати по-горе. Не смятам че иронията ти е удачна при положение, че сърбите са ни по джоба, докато цитираните от теб - не.
И понеже искаш да се цитират заплати и бюджети когато се сравняват два отбора дай информация какъв е бил бюджета и заплатите на цска когато ни водиха с 16 точки и какъв е бил нашия бюджет. Аз нямам такива данни, но мисля, че едва ли е имало голяма разлика.
А може да направим и сравнение с бюджетите и заплатите на Левски със Славия или Черно море ако искаш. И двата отбора ни биха , и двата отбора са преди нас в класирането, и двата отбора имат по-малки бюджети и заплати. И разчитат единствено на свободни агенти, за разлика от нашия отбор, който напоследък само пазарува.
С примера за последните два отбора искам да ти покажа, че сравненията с бюджети и заплати е неудачно и безпредметно и за това има други хиляди примери.

Потребителски аватар
Shumen1929
Контакти:

Мнениеот Shumen1929 » 22 фев 2023 21:55

Искам само да споделя , че проблема в България не са заплатите.Имаше един французин в Славия,който твърдеше,че тук взима много повече пари "чисто".

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 22 фев 2023 22:01

vvessel написа:
vlong написа:Ами те и испанците са така,италианците също,англичани ,немци тоже,французи ,Нидерландия,може би някой белгиец.

Нали говориш за финансии и заплати по-горе. Не смятам че иронията ти е удачна при положение, че сърбите са ни по джоба, докато цитираните от теб - не.
И понеже искаш да се цитират заплати и бюджети когато се сравняват два отбора дай информация какъв е бил бюджета и заплатите на цска когато ни водиха с 16 точки и какъв е бил нашия бюджет. Аз нямам такива данни, но мисля, че едва ли е имало голяма разлика.
А може да направим и сравнение с бюджетите и заплатите на Левски със Славия или Черно море ако искаш. И двата отбора ни биха , и двата отбора са преди нас в класирането, и двата отбора имат по-малки бюджети и заплати. И разчитат единствено на свободни агенти, за разлика от нашия отбор, който напоследък само пазарува.
С примера за последните два отбора искам да ти покажа, че сравненията с бюджети и заплати е неудачно и безпредметно и за това има други хиляди примери.

Тези не ме интересуват,ако имаш данни казвай ги.
Последният проблем ми е да ровя на венцю под кръста
САМО ЛЕВСКИ!

Върни се в “Левски”