Магията ЦСКА! (Всекидневна)
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)
От къде се пръкна тая фондация?
Папазки влиза с 40%, като се говори, че и други ще дават пари на фондацията. Предвид взаимоотноешнията между папазки и №8, може да се предположи основателно, че Камата е договорил цялата работа (финансирането за стадиона и Панчарево), за което респект, и че реално с неговите 20% Папазки, през дъщерната инбет и създадената специално за целта фондация, поема ЦСКА. Респект на Ганчеви, за което, ако съм прав.
100 000 000 лева е невероятна сума за България и то да я дариш дефакто.
Това е сума, за която на Насо Комара ще му трябва поне 1 година да я проиграе по казината, което прави нещата още по-невероятни. Той в момента си чеше крастата, като пощипва от касата на клуба под 50 бинки месечно, ако се съди по колко пощипва Мърльо Стоилов.
Чак е трудно да се повярва, но нещата започнааха да се случват. Да видим дали левскарите в Столична община + Борис Бонев ще се опитат да попречат нещата да се случат докрай. Бих призовал клуба да направи срещи и да оповести резултати от тях още преди кметските избори, за да могат хората да си преценят кой кой е.
100 000 000 лева е невероятна сума за България и то да я дариш дефакто.
Това е сума, за която на Насо Комара ще му трябва поне 1 година да я проиграе по казината, което прави нещата още по-невероятни. Той в момента си чеше крастата, като пощипва от касата на клуба под 50 бинки месечно, ако се съди по колко пощипва Мърльо Стоилов.
Чак е трудно да се повярва, но нещата започнааха да се случват. Да видим дали левскарите в Столична община + Борис Бонев ще се опитат да попречат нещата да се случат докрай. Бих призовал клуба да направи срещи и да оповести резултати от тях още преди кметските избори, за да могат хората да си преценят кой кой е.
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!
Този Инвестиционен фонд ще ни изстреля в друга орбита :) 100 млн.лева за стадиона и за първият отбор ще е ударно начало. Чакам г-н Хонда с анализите
От Дряновоonegavon написа:От къде се пръкна тая фондация?
Най-вероятно ще се яви сериозна съпротива срещу обновяването на стадиона. Врагът никога не спи.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!
gihuelo написа:Новия изпълнителен директор .
Може да се каже че Стойкас едва ли вече ще доведе футболист в ЦСКА.
https://topsport.bg/cska/stoyan-ormandz ... tsska.html
Това е най важното, ако го изолираме гърмения от селекционните процеси, нещата ще потръгнат.
Greevas написа:gihuelo написа:Новия изпълнителен директор .
Може да се каже че Стойкас едва ли вече ще доведе футболист в ЦСКА.
https://topsport.bg/cska/stoyan-ormandz ... tsska.html
Това е най важното, ако го изолираме гърмения от селекционните процеси, нещата ще потръгнат.
Ако тази селекция спечели титлата
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
Само за един ден са му свили перките :)
Кметът на столичния район "Средец" Трайчо Трайков съобщи, че е провел разговори с представители на ЦСКА относно проекта за строежа на нов стадион на клуба.
Ето какво написа Трайков в социалните мрежи:
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
"Вчера проведох консултации с представители на политическите партии за предстоящите избори за Народно събрание. Нямаше драми.
Може би по-интересната ми среща беше с представители на собствениците на ЦСКА. Разговорът беше по моя покана, а темата - предстоящата реконструкция на стадион Българска армия.
Няма спор, че съоръжението отдавна не е в добро състояние, а и привържениците на клуба са в правото си да очакват повече. Затова преди две седмици държавата и ЦСКА учредиха смесено дружество 50/50, в което държавата апортира имоти в Борисовата градина и в Панчарево, а собствениците на клуба ще внесат капитал от близо 28.5 млн лв., като към момента вече са внесени над 7 млн. лв. Говорихме за архитектурния проект и за начина на финансиране на реконструкцията, както и за нужното внимание към опазване на парка. Получих отговори на много от въпросите си, въпреки че общината не се явява акционер и към момента нямат такъв законов ангажимент, за което им благодаря. Разбрах, че скоро ще има публично представяне на детайли по проекта, засега виждам желание да се работи професионално и прозрачно. Което съм твърдо убеден, че е необходимо за успеха на всяко градско начинание, особено когато предизвиква много емоции.
Споделям тази информация, защото въпреки изключително ограничената юрисдикция на район Средец в Борисовата градина, хората с право очакват от мен да знам какво се случва в парка, а то не е малко".
Кметът на столичния район "Средец" Трайчо Трайков съобщи, че е провел разговори с представители на ЦСКА относно проекта за строежа на нов стадион на клуба.
Ето какво написа Трайков в социалните мрежи:
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
"Вчера проведох консултации с представители на политическите партии за предстоящите избори за Народно събрание. Нямаше драми.
Може би по-интересната ми среща беше с представители на собствениците на ЦСКА. Разговорът беше по моя покана, а темата - предстоящата реконструкция на стадион Българска армия.
Няма спор, че съоръжението отдавна не е в добро състояние, а и привържениците на клуба са в правото си да очакват повече. Затова преди две седмици държавата и ЦСКА учредиха смесено дружество 50/50, в което държавата апортира имоти в Борисовата градина и в Панчарево, а собствениците на клуба ще внесат капитал от близо 28.5 млн лв., като към момента вече са внесени над 7 млн. лв. Говорихме за архитектурния проект и за начина на финансиране на реконструкцията, както и за нужното внимание към опазване на парка. Получих отговори на много от въпросите си, въпреки че общината не се явява акционер и към момента нямат такъв законов ангажимент, за което им благодаря. Разбрах, че скоро ще има публично представяне на детайли по проекта, засега виждам желание да се работи професионално и прозрачно. Което съм твърдо убеден, че е необходимо за успеха на всяко градско начинание, особено когато предизвиква много емоции.
Споделям тази информация, защото въпреки изключително ограничената юрисдикция на район Средец в Борисовата градина, хората с право очакват от мен да знам какво се случва в парка, а то не е малко".
gihuelo Това свиване на перки ,може да им е излезе солено, дано да са по-малко такива "интересуващи се" от проекта. Щото като разбраха ,че финансирането е осигурено ще почнат да сънуват какво ли не.
- Drunken_Master
- Контакти:
Постъпката на Юрген Матай, според мен прекалено много се преекспонира. Играчите на Септември имаха предостатъчно време за да се окопитят... А и на фона на бисерите на отбора от Делиормана, това си е направо като детска закачка.

THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".