Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот tiamat » 22 фев 2023 00:00

Serafim написа:
tiamat написа:И аз това си мислех, също и за Галчев. Мисля че Галчев е прекрасен за халф-бек (и за крило също), но като чист краен защитник ми липсва нещо.

Галчев започва кариерата си като крило, ако не се лъжа. Въпреки, че не е извинение. Вероятно това, което ти липсва е играта му в защита... Все пак е доста по-добър от един Ивайло Найденов например :)

Да, аз затова писах и крило. Мдд, никой друг в отбора няма неговия далечен удар.

Потребителски аватар
teerr
Контакти:

Мнениеот teerr » 22 фев 2023 01:19

LoveAndPeace написа:
teerr написа:
LoveAndPeace написа:
teerr написа:
LoveAndPeace написа:
teerr написа:
Ko да прая,плаша гаргите....................Кат та гледам теб си битер мен,и с цитат ала Чехльо и Базикилинкс...........И байо, с този след-освобожденски фалшификат, виждам шарани дето кълват на гола кука...

П.С.Вчера мярнах Цона ли беше, Ива Митева ли беше, у тивито да казва, че заветът на Ботев и Левски е бил да се ориентираме към евроатлантизъмъ. Това е най-прясното.Даже Паисий го е казак за евроскептиците- О, нераZумний юроде!...

Цитираш ми , и с това се опитваш да придадеш някаква тежест , политик който за година от малко почти милион избиратели отиде на под 100 000. Браво.

Бе то и ти цитираш Чехльо и Бъзикилинкс ама ................Не ти ли хареха цитата на булято Цона ли беше,Ива ли беше?!Абе знам може да са хванали я хрема и главоболие след ръсенето вчера. А друг пише, че не ѝ дошло. .....
Мен пък рязко ме засърбя левия тупордак и си го преместих у десно "у цъфналата ръж", мама им и комунисти,ватнеци!

Както ти казах , зациклил си!
Никой не му пука за ватници , матници и тем подобни идиотии.

Преведено от дипломатически език "съгласувахме" означава "взехме разрешение от..."
Значи е ясно кой е хазяина там...

Кои са тези те , къде е това там ?!? Знаеш ли въобще на кой свят си ?

Пиша за цирка,който не си прибра клоуна...
Г.Ганчев:Душата ми е люлякова,сърцето оранжево.......- Никога няма да напусна Литекс......

https://www.youtube.com/watch?v=BLd0kDXPuHI

Потребителски аватар
teerr
Контакти:

Мнениеот teerr » 22 фев 2023 01:21

Нали кочин парк е техен,ко правят тука.....
Г.Ганчев:Душата ми е люлякова,сърцето оранжево.......- Никога няма да напусна Литекс......

https://www.youtube.com/watch?v=BLd0kDXPuHI

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 22 фев 2023 08:05

Сините пуснаха на търг фланелките на титулярите от мача с Пирин Благоевград (1:1) в понеделник вечер, което породи огромен интерес от страна на феновете. Наддаването за екипите, посветени на 150-годишнината от гибелта на Васил Левски, се провежда в официалната страница на клуба във Фейсбук. Уточнението бе, че този на Пламен Андреев е съставен от фланелка, гащета и капитанската лента, а екипът на влезлия като резерва Илиян Стефанов ще бъде поставен в клубния музей.

Краят на търга ще бъде днес в 19:14 часа. Най-голям интерес създаде фланелката на Ивелин Попов, като довчера цената достигна 1700 лева, а тази на Марин Петков бе оценена на 1600 от българската валута. В рамките на по-малко от 24 часа всеки един от екипите достигна цената от или над 1000 лева и днес от клуба ще обявят имената на победителите в търга.

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 22 фев 2023 08:09

Левски реди мач с тим от Ла Лига

Левски е в процес на преговори за провеждане на приятелски мач по случай 80-годишнината от рождението на Гунди. Легендарният Георги Аспарухов е роден на 4 май 1943 година. Съвсем скоро от леярната трябва да излезе паметникът на Гунди, а идеята е на Levski Family. На IBAN: BG84IABG80981002323900 в Интернешъл Асет Банк АД Национален клуб на привържениците на Левски се надява на дарения за довършване на инициативата.

Контролата трябва да се проведе през май, а контактите са с отбори от Ла Лига. Преговорите се водят от компанията спонсор на Левски Palms Bet. Родният букмейкър е първият официален партньор на LaLiga в рамките на Европейския съюз. Регионалният делегат на LaLiga Хесус Писаро и легендата на испанския футбол Луис Гарсия – посланик на Примера дивисион, бяха в София, като бившият играч на Ливърпул бе на “Герена”, където получи фланелка на Левски.

За този приятелски мач се работи от около три седмици. Тогава обаче от Левски се надяваха клубът да завърши преговорите със “Спорт Рипъблик” и на практика обезпечаването на приятелския мач с испански отбор нямаше да е проблем. След изявлението на Драган Шолак за неуспешен край на преговорите, на “Герена” броят всяка стотинка и не е ясно как точно ще бъдат платени път и престой на испанския съперник. Предполага се, че ако всичко с намиране на съперник бъде наред, от Palms Bet ще се погрижат за този разход. В момента спонсорът и собственикът на клуба Наско Сираков правят непрекъснати срещи и сондажи, за да уредят ново разсрочване на дълговете на сините към НАП, а наближава и дата за месечни заплати.

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 22 фев 2023 09:56

"За Наско Сираков - Левски е кауза и мисия. За Мърито - Левски е 48,000 лева месечен доход, селски интриги и комисионни. Тъжно!", написа във Facebook профила си Тодор Батков-Младши.

Aronaks
Контакти:

Мнениеот Aronaks » 22 фев 2023 10:56

1914.1902 написа:"За Наско Сираков - Левски е кауза и мисия. За Мърито - Левски е 48,000 лева месечен доход, селски интриги и комисионни. Тъжно!", написа във Facebook профила си Тодор Батков-Младши.

Абе как не им писна на бивши ръководители, журналисти, бивши треньори, футболисти и т.н. ЛЕВСКАРИ, да плюят срещу клуба и да всяват разединение. Баси майката честно, нашите са по-опасни от ония припозналите. Как пък не може всички да се обединят за каузата ЛЕВСКИ и най-сетне да се излезе от това блато.
Последна промяна от Aronaks на 22 фев 2023 11:11, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 22 фев 2023 11:09

Aronaks написа:
Абе как не им писна на бивши ръководители, журналисти, бивши треньори, футболисти и т.н. ЛЕВСКАРИ, да плюят срещу клуба и да всяват разединение. Баси майката честно, нашите са по-опасни от ония припозналите. Как пък не може всички да се убединят за каузата ЛЕВСКИ и най-сетне да се излезе от това блато.

Тодор Батков младши е фенче на Ботев и няма нищо общо с Левски. Това, че баща му е биш собственик на клуба, не го прави левскар.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 22 фев 2023 11:21

koisa написа:
Aronaks написа:
Абе как не им писна на бивши ръководители, журналисти, бивши треньори, футболисти и т.н. ЛЕВСКАРИ, да плюят срещу клуба и да всяват разединение. Баси майката честно, нашите са по-опасни от ония припозналите. Как пък не може всички да се убединят за каузата ЛЕВСКИ и най-сетне да се излезе от това блато.

Тодор Батков младши е фенче на Ботев и няма нищо общо с Левски. Това, че баща му е биш собственик на клуба, не го прави левскар.

Изказва се от накърнена селска чест , Мъри има крайно мнение за баща му.

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 22 фев 2023 11:29

50 000 лева на месец и да не може да победи в 10 мача, пълен смях.

Върни се в “Левски”