Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот Kotooshu » 21 фев 2023 17:03

Припошка инвазия :DDD
Стават и лягат с вековния Левски футболен клуб!
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 21 фев 2023 17:11

teerr написа:
LoveAndPeace написа:
teerr написа:
LoveAndPeace написа:
teerr написа:
LoveAndPeace написа:Зациклил си , никой не го еве за трудностите на руската мечка.
”Тоз който ни освободи той ще да ни и пороби”.

Ko да прая,плаша гаргите....................Кат та гледам теб си битер мен,и с цитат ала Чехльо и Базикилинкс...........И байо, с този след-освобожденски фалшификат, виждам шарани дето кълват на гола кука...

П.С.Вчера мярнах Цона ли беше, Ива Митева ли беше, у тивито да казва, че заветът на Ботев и Левски е бил да се ориентираме към евроатлантизъмъ. Това е най-прясното.Даже Паисий го е казак за евроскептиците- О, нераZумний юроде!...

Цитираш ми , и с това се опитваш да придадеш някаква тежест , политик който за година от малко почти милион избиратели отиде на под 100 000. Браво.

Бе то и ти цитираш Чехльо и Бъзикилинкс ама ................Не ти ли хареха цитата на булято Цона ли беше,Ива ли беше?!Абе знам може да са хванали я хрема и главоболие след ръсенето вчера. А друг пише, че не ѝ дошло. .....
Мен пък рязко ме засърбя левия тупордак и си го преместих у десно "у цъфналата ръж", мама им и комунисти,ватнеци!

Както ти казах , зациклил си!
Никой не му пука за ватници , матници и тем подобни идиотии.

Преведено от дипломатически език "съгласувахме" означава "взехме разрешение от..."
Значи е ясно кой е хазяина там...

Кои са тези те , къде е това там ?!? Знаеш ли въобще на кой свят си ?

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 21 фев 2023 17:18

Der Schmarotzer написа:Според мен от това, което виждам на терена, основната вина за състоянието на отбора носи Стоилов. Не защото е слаб треньор, а защото е слаб мотиватор. Това, което го имаше миналата пролет и го няма сега е искрицата - да играеш на върха на възможностите си, нещо което тогава правеха, а сега не правят. Отстъпват от борбата за първа топка, винаги закъсняват с една идея и т.н. Стоилов не може да промени това вече месеци наред, а не се вижда и да опитва. Освен това прави лупинги с играчите - има четирима не лоши защитника, при това не са наказани, а той слага крило на фланга. Например последния мач - защо Димитров и де Каап не бяха на местатата на Петков и Галчев? С Петков в атака щеше да има по-голяма опция за преса. Друго, което ми направи впечатление е изключително слабата средна линия - Кръстев е застинал някъде между Филиповци и Красна поляна в развитието си. Чандъров е дупка, при това голяма. Попов е вече даже не в края на кариерата си, а след това. Не тича, не гони, чака на гюме. Всички чакат на Попов, а той на тях и те така.... Общо тримата въобще не се връщат и не помагат на защитата. Атаките им са еднотипни, без смяна на местата, без заучени положения.

Поначало дърпа Филипао много назад. От това се губи неговата експлозивност и фантазия. Натоварен е с дефанзивни и организаторски роли, а това не е силата му. От друга страна обаче, именно тези месеци в "Левски" ще му помогнат в бъдеще да бъде комплексен и завършен футболист. Но в момента за тази роля трябва опитен играч. В предишния "Левски" на Мъри тази роля я изпълняваше Боримечков, а след това Миланов. Фичо е доста далеч от тях обаче в дефанзивен план.

От моята камбанария обобщено нещата изглеждат така: Мъри прави грешката на Роси и Топчо - има визия за това как да играе отбора, но нито изпълнителите има, нито способностите да ги накара да играят така, както го вижда той.

skitnik32
Контакти:

Мнениеот skitnik32 » 21 фев 2023 17:43

Аз виждам проблема на Мъри така:

Липсата на Г. Миланов.

каквото и да говорим цигането е посредствен футболист с огромно самочувствие без покритие. В средата на терена нямаме играч около който да се изгради отбора. Не знам как но за мен това е греха на ръководството: трябваше на всяка цена да задържът Миланов. Не знам по какъв начин, но трябваше.

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 21 фев 2023 17:43

peliforewer написа:Хонда, футболистите през 2008г. си тръгнаха защото отбора нямаше лиценз за Европа и не беше сигурно дали щяха да имат лиценз и за българското първенство това автоматично им прекрати договорите.През 2008г. може да е имало и други задължения, но лиценза на ЦСКА беше отнет заради тези към НАП.Левски сега има доколкото знам над 20 млн.лв задължения, но отчитате като най-важните за лиценза тези към НАП.А естествено, че човекът на УЕФА ще подкрепи решенията на Боби Михайлов.Да си спомняш как Батков се оплакваше по медиите, че Томов нарушил финансовия баланс като изкарал на светло
реалните заплати на футболистите.Кой излезе в петък по нощите по Дарик да изпревари лицензионната комисия, кой се оплакваше, че не издържа финансово и на кой му трябваха парите от ШЛ.Кой на аерогарата след отпадането на Левски от Бате Борисов ядосано каза, че е взел лиценза на ЦСКА, помогна му Трактора.До вчера Инджов беше ДПС , вече е само Ганчев, ами и двамата не са членове на ДПС, може като бизнесмени да се въртят около тях за обекти все пак са отговорни за хиляди семейства които работят в техните фирми.А в Левски от години броди един призрак, къде чрез адвоката си, къде чрез подставените си лица, веднъж се появи и лично когато ножът беше опрял до кокала.Той е истинското ДПС, другите са дребни риби.

Глупости на таркалета. Ти поне вярваш ли си на глупостите дето си ги написал.
Не ви беше издаден лиценз за ЕКТ , но в в А група си играхте. Договорите се прекратяват автоматично при отнемане/неиздаване на лиценз за професионалния футбол. При вас няма нищо такова. Футболистите ви разтрогнаха договорите си с вас " по вина на клуба" поради неплатени заплати( минимум 2) .
Пак пишеш глупости - през 2008г лиценза за ЕКТ се издаваше в началото на април на вас ви дадоха повече от 2 месеца допълнително за да изчистите задълженията. Вие нищо не направихте.
Какво е говорил Т.Батков пред медиите и какво е ставало в действителност са две коренно различни неща. Между защо всички пропускате думите на същия този Т.Батков в началото на април ,че ЦСКА не покрива критериите за лиценз или тогава го окарикатурявахте .
Между другото Т.Батков въобще не се натискаше да участва в ШЛ, там Левски нямаше да бъде поставен и почти всички потенциални противници бяха абсолютно непреодолими за които и да е български отбор. Според теб какви шансове имаше Левски срещу отбори като Барселона, Ювентус, Ливърпул, Арсенал, Фиорентина, Атлетико(М)? Докато за УЕФА Левки щеше да бъде поставен във всички квалификационни кръгове.
Не се опитвай да овърташ и да пробутваш свои глупости. Предполагам Осман Октай е доста по-добре запознат от теб с ДПС и кои са фирмите и бизнесмените на ДПС. Май пропускаш факта,че Осман Октай бе организационен секретар( човека ,който реално ръководи , АД от много време реално не са занимава с политическа дейност ) на ДПС. Осман Октай беше пределно ясен - Д. Пеевски, Б.Ковачки , Р.Гайтански-Вълка( между другото наскоро не го ли молихте в присъствието на АД да ви става (съ)собственик), Г.Ганчев като всеки един от тях е получил от ДПС стотици милиони лв. Интересно как многобройните ви медийни слуги, които по принцип са много гласовити, пропуснаха това изказване на Осман Октай или много активния ви адвокат защо не заведе дело . Май защото е истина и много добре го знаят:). И не е ли малко смешно да спориш с Осман Октай на тема ДПС?

Кои са тези хиляди семейства ,които работят във фирмите на ГГ? Кои са тези много успешни фирми?
Д.Пеевски е най-вероятния собственик в сянка на "Петрол" ,холдинг който ви е дал няколко десетки милиони лева на любимия ти клуб.
Би ли посочил кои са тези фирми на ДП,които наливат пари в Левски? И къде са ? Ако имаше такива фирми дали Левски щеше да бъде в настоящото си състояние?
Приятно или не това е истината- Ахмед Доган е реалния собственик на любимия ти клуб.
Когато ви казвах едни неща вие не ги приемахте, но когато бившия човек, който реално е ръководил структурите на ДПС го казва трябва да го приемете.

Odessit
Контакти:

Мнениеот Odessit » 21 фев 2023 17:45

Поредната свежа идея от Кокала - трябват поне три психотерапевтки като на Лаута и отборът рязко ще живне.
Интересно защо не пет или седем, а най-добре ще е играчите да получават достъп до психоанализа само след писмена бележка от Мъри, че са играли добре в мача.

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 21 фев 2023 18:19

За съжаление това с психо терапевта не важи в България. Трябва ни голаджия плюс Бари зад него. Този новият не знам да колко е такъв.

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 21 фев 2023 19:42

Der Schmarotzer написа:Според мен от това, което виждам на терена, основната вина за състоянието на отбора носи Стоилов. Не защото е слаб треньор, а защото е слаб мотиватор. Това, което го имаше миналата пролет и го няма сега е искрицата - да играеш на върха на възможностите си, нещо което тогава правеха, а сега не правят. Отстъпват от борбата за първа топка, винаги закъсняват с една идея и т.н. Стоилов не може да промени това вече месеци наред, а не се вижда и да опитва. Освен това прави лупинги с играчите - има четирима не лоши защитника, при това не са наказани, а той слага крило на фланга. Например последния мач - защо Димитров и де Каап не бяха на местатата на Петков и Галчев? С Петков в атака щеше да има по-голяма опция за преса. Друго, което ми направи впечатление е изключително слабата средна линия - Кръстев е застинал някъде между Филиповци и Красна поляна в развитието си. Чандъров е дупка, при това голяма. Попов е вече даже не в края на кариерата си, а след това. Не тича, не гони, чака на гюме. Всички чакат на Попов, а той на тях и те така.... Общо тримата въобще не се връщат и не помагат на защитата. Атаките им са еднотипни, без смяна на местата, без заучени положения.

Аз като видях Марин как го разминават и винаги хващат така, че топката отива зад него, а противниковото крило вече е стартирало, се запитах защо Левски не играе с 3-ма в защита с ван дер Каап, Марин пак да е халфбек, но ще има още един защитник да го покрива. Напред не се променя нищо особено.

Blue_Blood84

Мнениеот Blue_Blood84 » 21 фев 2023 20:02

Ако завършим 7-ми, най-вероятно ще играем срещу числото, тия ще ни изтряскат яко в Бистрица в един мач, но то и да се класираме по някакъв начин за евротурнирите, с тая игра няма смисъл.

На линия
Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Мнениеот tiamat » 21 фев 2023 20:15

Serafim написа:

Аз като видях Марин как го разминават и винаги хващат така, че топката отива зад него, а противниковото крило вече е стартирало, се запитах защо Левски не играе с 3-ма в защита с ван дер Каап, Марин пак да е халфбек, но ще има още един защитник да го покрива. Напред не се променя нищо особено.

И аз това си мислех, също и за Галчев. Мисля че Галчев е прекрасен за халф-бек (и за крило също), но като чист краен защитник ми липсва нещо.

Върни се в “Левски”