Висша лига (сезон 2022/2023)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Висша лига (сезон 2022/2023)
Юнайтед във ВЛ винаги са имали добра свирка срещу тях. В обратната посока тов е ЧК и без ВАР!
Дузпички, картони, това-онова ... Не могат да се оплачат :D
Леевски, оле
- Udoji90
- Контакти:
Според мен не го гледаха положението, щото реферът вече беше свирил фаул на Вегхорст срещу Дюсбъри-Хол секунда преди това. Един вид, влизането на Забицер вече не е игрова ситуация или и аз не знам какво...
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
Тоест, при спряла игра ако набия 2 шамара на някой от другия отбор, не е проблем, така ли? Или на спряла игра няма как да му счупят крака ... Обяснението е един път ...
Леевски, оле
boabbb написа:Тоест, при спряла игра ако набия 2 шамара на някой от другия отбор, не е проблем, така ли? Или на спряла игра няма как да му счупят крака ... Обяснението е един път ...
Нищо чудно, Хауърд Уеб все пак знаем къде е.
Виж, ако бяха разменени отборите в ситуацията...
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

- Udoji90
- Контакти:
boabbb написа:Тоест, при спряла игра ако набия 2 шамара на някой от другия отбор, не е проблем, така ли? Или на спряла игра няма как да му счупят крака ... Обяснението е един път ...
Не казвам, че не е проблем. Просто това беше единственото, което ми хрумна като възможно оправдание да не го гледат. :D Нито го защитавам рефера, нито нищо. ;)
- slash1912
- Контакти:
Те им признаха гол от 2 метра засада с/у Сити,вие тук за някакъв чк ревете...
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]
Нормална свирка, тя си е така от ерата на Фърги!
Това е нарисуван ЧК.
Това е нарисуван ЧК.
- Udoji90
- Контакти:
Втори пореден мач защитник на Уест Хем играе като вратар в наказателното и дузпа няма. :D Никой не може да ме убеди, че Керер тук не посегна умишлено.
Правителството на Великобритания подготвя исторически реформи и правила за Висшата лига и английския футбол. Планът е залегнал в така наречената "Бяла книга" за английския футбол – доклад на бившия министър на спорта Трейси Крауч, в който редица фенове са изказали мнения и препоръки.
Ключовите точки в подготвяните реформи са:
- Създаването на независим регулатор, който има за цел да следи за лицензирането на клубовете и финансовото им състояние;
- Да се блокират всякакви бъдещи стъпки за присъединяване към Суперлигата и други подобни.
- Да се затегнат съществуващите правила за собственици и директори, за да се гарантира, че отборите са защитени от недобросъвестни собственици.
- Да се даде по-голяма възможност на феновете да участват в управлението на техните клубове.
Сред мерките ще бъде и система за лицензиране от Висшата лига до Националната лига, която ще изисква клубовете да бъдат одобрени по редица въпроси, преди да стартират сезона.
Дано това да се прави с цел връщане към нормалността.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.