ИТАЛИАНСКИ СОБСТВЕНИЦИ И ТРЕНЬОР В БОТЕВ...

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Jeff Ament
Контакти:

Re: Салерно щял да даде 50% от акциите на феновете

Мнениеот Jeff Ament » 18 фев 2010 20:30

rump_shaker написа:Jeff Ament, моляте поразсъждавай малко бе. Кво значи не ти се гледа Ботев в А група. В мометна съгласен ли си с това което представлява БОТЕВ. Питам те. Бъди сигурен че положението ще става все по зле ако позволим на слеския да си разиграва цирка!!

Аз съм ЗА вариант който е най-добър за Ботев!Ако наистина има джиросване на акциите и селският няма нищо общо с Ботев,плащане на задълженията от Салерно и тн...ще го подкрепя!Ще има отлив на фенове на Ботев ако отидем в селските групи.Но ако италианецът започне да шикалкави и да маже със селяка,да се махат...
12 март 1912 г.

Изображение

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 18 фев 2010 20:36

Jeff Ament написа:
rump_shaker написа:Jeff Ament, моляте поразсъждавай малко бе. Кво значи не ти се гледа Ботев в А група. В мометна съгласен ли си с това което представлява БОТЕВ. Питам те. Бъди сигурен че положението ще става все по зле ако позволим на слеския да си разиграва цирка!!

Аз съм ЗА вариант който е най-добър за Ботев!Ако наистина има джиросване на акциите и селският няма нищо общо с Ботев,плащане на задълженията от Салерно и тн...ще го подкрепя!Ще има отлив на фенове на Ботев ако отидем в селските групи.Но ако италианецът започне да шикалкави и да маже със селяка,да се махат...

А бе колега,как му вярваш на този дебел коч?В коя нормална държава,ще се случи това което правят с любимия ти клуб?Помисли.
Само Черно море.

Потребителски аватар
antonzzzz

Мнениеот antonzzzz » 18 фев 2010 20:37

Jeff Ament написа:

То вече се почна с шикалкавенето! Първо Пичони бил пиангур и т.н.,сега Пичони-треньор!
Прочетоха христоловите слухари за някой идеи на фенове за споделяне на акции и хоп,ето на ви 50 % акции ( но и дългове.)

Салерно и Христолов са комбина,проумейте го най-после!

xWarden
Контакти:

Мнениеот xWarden » 18 фев 2010 20:42

Абе чудя се как може тоя дебел коч салерно и другите италианци да се "влюбят" в най-затъналия отбор в България в момента ??? Селския продължава да върти циркове, но надали ще заблуди феновете с тоя ход, че дебелия уж ще им "дава" половината акции. Не знам тоя нечовек как успя да си намери спасители от чужбина...

Потребителски аватар
кан72
Контакти:

Мнениеот кан72 » 18 фев 2010 20:43

Всичко е пунта мара,режесирано от селския и дебелата му приятелка-салерно свинята.НЕ ИМ СЕ ВРЪЗВАЙТЕ.Пътя е начертан,да го следваме,и в най скоро време да си имаме БОТЕВ без селския и италианската сган!!!

NORICH
Контакти:

Мнениеот NORICH » 18 фев 2010 20:51

ИЗХОДА Е САМО ЕДИН,СЪБЛИЧАМЕ САЛЕРНО ГОЛ,И ТРЪГВАМЕ СЛЕД НЕГО С ПРЪЧКИ!

Потребителски аватар
BPFC1912
Контакти:

Мнениеот BPFC1912 » 18 фев 2010 21:00

NORICH написа:ИЗХОДА Е САМО ЕДИН,СЪБЛИЧАМЕ САЛЕРНО ГОЛ,И ТРЪГВАМЕ СЛЕД НЕГО С ПРЪЧКИ!

:) Не знаеш само колко си прав ! Тези "хора" май от друго не разбират.

Потребителски аватар
vhpvhp
Контакти:

Re: Нов Ботев, никакъв Салерно

Мнениеот vhpvhp » 18 фев 2010 21:01

emo_75 написа:
angelloit написа:
emo_75 написа:предложението на златан е наи-добро.преди малко също предложих да даде блокираща квота на фондацията,така няма да си разява баиряка.ако направи тези неща които казва златан,добре.иначе ще е тежко от "В"група и 100г юбилей ж "Б"ГРУПА.ако има шанс да спасим отбора в "А"ГРУПА и салерно се сагласи да работи с фондацията на БАКАЛОВ няма лошо.

А защо трябва да ходим във В група, при положение че уж няма нищо общо със селскот АД, както казва нищо чудно да сложи и фондацията за блокираща квота и да има сътруднечество без да ходим във В, но преди да дойде в понеделник, неможе да се говори нищо на 100%, нека да дойде и да каже какво иска, и тогава кой крив и кой прав ще стане ясно, според мен няма смисъл като днешните пребързани декларации!!!

аз казвам,че трябва да започнем от "В"ГРУПА,ако направим нов отбор и не приемем сделката САЛЕРНО-ХРИСТОЛОВ,но ако даде блокиращата квота на фондацията и предстви гаранции че няма нищо общо с христолов,можем да избегнем губенето на 2г за да се ванем в "А"ГРУПА.каквото и да става мисля,че трябва да се говори със САЛЕРНО още в понеделник защото няма време.трябва да знаем какво мисли да прави и ние да си предприемаме нашите деиствия след това.

Абе ,човек ! Ти четеш ли се какво пишеш ?? :shock: Какви гаранции очакваш от Салерно ,че "няма нищо общо с Христолов" ? :evil: Та това е нелепо ! Все едно да се иска реабилитация на Гьоринг , ако докаже ,че няма нищо общо с Хитлер... Същата глупост.

vranchevi
Контакти:

Мнениеот vranchevi » 18 фев 2010 21:03

Ако Салерно даде 50% от акциите на феновете, те ще трябва да погасят 50% от дълговете на Ботев

Потребителски аватар
STENLI
Контакти:

Мнениеот STENLI » 18 фев 2010 21:06

50 процента от клуба? Ами цената е добра
;)

Върни се в “Ботев”