emo_75 написа:angelloit написа:emo_75 написа:предложението на златан е наи-добро.преди малко също предложих да даде блокираща квота на фондацията,така няма да си разява баиряка.ако направи тези неща които казва златан,добре.иначе ще е тежко от "В"група и 100г юбилей ж "Б"ГРУПА.ако има шанс да спасим отбора в "А"ГРУПА и салерно се сагласи да работи с фондацията на БАКАЛОВ няма лошо.
А защо трябва да ходим във В група, при положение че уж няма нищо общо със селскот АД, както казва нищо чудно да сложи и фондацията за блокираща квота и да има сътруднечество без да ходим във В, но преди да дойде в понеделник, неможе да се говори нищо на 100%, нека да дойде и да каже какво иска, и тогава кой крив и кой прав ще стане ясно, според мен няма смисъл като днешните пребързани декларации!!!
аз казвам,че трябва да започнем от "В"ГРУПА,ако направим нов отбор и не приемем сделката САЛЕРНО-ХРИСТОЛОВ,но ако даде блокиращата квота на фондацията и предстви гаранции че няма нищо общо с христолов,можем да избегнем губенето на 2г за да се ванем в "А"ГРУПА.каквото и да става мисля,че трябва да се говори със САЛЕРНО още в понеделник защото няма време.трябва да знаем какво мисли да прави и ние да си предприемаме нашите деиствия след това.
Абе ,човек ! Ти четеш ли се какво пишеш ??

Какви гаранции очакваш от Салерно ,че "няма нищо общо с Христолов" ?

Та това е нелепо ! Все едно да се иска реабилитация на Гьоринг , ако докаже ,че няма нищо общо с Хитлер... Същата глупост.