Стадионите в София са в плачевно състояние

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Гуу
Контакти:

Re: Стадионите в София са в плачевно състояние

Мнениеот Гуу » 18 фев 2010 20:20

verginasun
Тези снимки, които си постнал, ми изглеждат повече в сферата на добрите пожелания, ама както и да е... :lol: :lol: :lol:
Между другото, аз също мога да покажа подобни снимки - на стадион "Варна", на стадиона в Мездра (там също имаше подобен проект и т.н и т.н.)
Докато не видя подобно съоражение построено в Македония, не вярвам. ;)

Потребителски аватар
Адмирал Акбар
Контакти:

Мнениеот Адмирал Акбар » 18 фев 2010 20:27

verginasun
забелязвам,че за малко разнообразие сте кръстили стадиона не Александър, а Филип, което си е напредък! Можеше да го кръстите и Буцефал, защото все пак Филип е бил сляп с едното око и не тичал със сигурност толкова бърже като митичното конче. Хареса ми иначе и стадионът и името. Предлагам на пловдивчани да приемат идеата ти насериозно, все пак Пловдив е основан от Филип Македонски ;)

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 18 фев 2010 20:31

Човека е прав за стадиона на Белите Орли. Там стадиончето е в английски стил и е много кокетно, жалко, че клуба фалира...
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
verginasun

Мнениеот verginasun » 18 фев 2010 20:59

Адмирал Акбар написа:verginasun
забелязвам,че за малко разнообразие сте кръстили стадиона не Александър, а Филип, което си е напредък! Можеше да го кръстите и Буцефал, защото все пак Филип е бил сляп с едното око и не тичал със сигурност толкова бърже като митичното конче. Хареса ми иначе и стадионът и името. Предлагам на пловдивчани да приемат идеата ти насериозно, все пак Пловдив е основан от Филип Македонски ;)

разбирам иронията ти ;) по тая логика с коня ти предлагам националния ви стадион да се казва "конска опашка" в чест на лудите генг бенг коняри които идват от азия през 681ва година :lol: ....
но съвсем сериозно ще ти кажа ,че така се гради репутация... трябва да се гордееш с историята в земята на която се намираш... незнам защо например в българия нема нито един паметник на тракиеца спартак , които е роден в пирин.. или на орфеи ..както и на други известни траки... а се строят некви абсолютни тъпотии непознати не европеиците и хората от останалия свят.... но това е друга тема!!

Гуу ... тези снимки не са в сверата на фантазията... а от мача Македония - Испания миналата година! ;)
THE GREATEST LEGEND OF ALL WAS REAL - ALEXANDER THE GREAT!!

Потребителски аватар
Адмирал Акбар
Контакти:

Мнениеот Адмирал Акбар » 18 фев 2010 21:11

verginasun написа:
Адмирал Акбар написа:verginasun

разбирам иронията ти ;) по тая логика с коня ти предлагам националния ви стадион да се казва "конска опашка" в чест на лудите генг бенг коняри които идват от азия през 681ва година :lol: ....
но съвсем сериозно ще ти кажа ,че така се гради репутация... трябва да се гордееш с историята в земята на която се намираш... незнам защо например в българия нема нито един паметник на тракиеца спартак , които е роден в пирин.. или на орфеи ..както и на други известни траки... а се строят некви абсолютни тъпотии непознати не европеиците и хората от останалия свят.... но това е друга тема!!

Гуу ... тези снимки не са в сверата на фантазията... а от мача Македония - Испания миналата година! ;)

приятелю,
ние сме решили да кръстим бъдещия стадион -Св.Св. Кирил и Методи- ;) иначе мерси за предложенията, Орфей ми харесва като име на летище повече - Орфей интернешънъл ;) А какво да ти кажа Спартак, едно време специално заради това се правеха спартакиади (ако си малък не помниш)

Потребителски аватар
verginasun

Мнениеот verginasun » 18 фев 2010 21:17

бе хубаво сте решили ... ама като погледна в бъдещето стадион невиждам :lol: а за спартакиади наистина не помня нищо,,, 8-)

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 18 фев 2010 21:41

На мен стадиона в Скопие ми харесва......ама няма как да е национален стадион....щото е градски такъв.
Националния се намира в София......
Разбира се.....не е лоша идея, България да играе някои от мачовете си в провинцията.....примерно на Хаджи Димитър в Сливен, на Лазур в Бургас, на "Филип Македонски" в Скопие......все пак, за това се води и национален отбор......трябва всички българи да имат възможност да го гледат на живо и по родните си места !
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
verginasun

Мнениеот verginasun » 18 фев 2010 22:09

е не е градски стадиона в скопие тъи , като на фасадата му пише национална арена филип македонски ;) а на васил левски пише NO LICENSE :) :)

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 18 фев 2010 22:24

verginasun написа:на васил левски пише NO LICENSE

Нещо ти е грешна информацията......все пак на Националния Васил Левски, се играха мачове от Лига Европа......... :lol:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
verginasun

Мнениеот verginasun » 18 фев 2010 22:28

добре де.. пише NO LICENSE - COMMING SOON!! ;)

Върни се в “Футбол - България”