Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

vlong
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот vlong » 18 фев 2023 09:23

honda написа:
vlong написа:Много колеги го желаеха в Левски,аз също .
Мъри къде гледа?

Ние го искахме точно преди 1 година , заедно с Ил.Стефанов. но от Берое не го пуснаха без пари и поискаха доста пари за него. Но това разбира се си е тяхно право.

И после след три месеца договорът му изтече,уж го искаха отвън и накрая намаза Арда.Тотално проспиване
САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 18 фев 2023 09:29

wilge написа:
vlong написа:Гледам Боруков в Арда,Ами много повече ми е централен нападател ,отколкото Рикардиньо
Тунгара и той много добър,поне от повторенията

Преслав Боруков, Деян Лозев, Радослав Цонев, Алекс Петков, Илия Юруков, Станислав Иванов...Познати имена. Как пък един не можа да покаже качества и да хване корени на Герена?! Но... Друго си е да имаш Рикардиньо, Роналдо, Велтон, Чандъров!
Никой не пита как ще стигнат Марин Петков по голове?

Ради и Стаси защо ги включваш в списъка с корените ?
Юруков и Найденов са юнушите на които са дадени най-много шансове в Левски и с нищо не показаха , че трябва да останат.
Алекс Петков си беше абсолютно посредствен , а като се сетя Лозев какво го правиха , особено неговия приятел Галин Иванов .....свят да ти се завие.
Боруков си е загадка за момента. Показа снощи футбол , но да видим как ще продължи. Че като нищо може да се е назобил с идеята "Дай да им покажа аз на тия локомотивци колко струвам , а те така защо не ме харесаха"

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 18 фев 2023 10:41

LoveAndPeace написа:
wilge написа:
vlong написа:Гледам Боруков в Арда,Ами много повече ми е централен нападател ,отколкото Рикардиньо
Тунгара и той много добър,поне от повторенията

Преслав Боруков, Деян Лозев, Радослав Цонев, Алекс Петков, Илия Юруков, Станислав Иванов...Познати имена. Как пък един не можа да покаже качества и да хване корени на Герена?! Но... Друго си е да имаш Рикардиньо, Роналдо, Велтон, Чандъров!
Никой не пита как ще стигнат Марин Петков по голове?

Ради и Стаси защо ги включваш в списъка с корените ?
Юруков и Найденов са юнушите на които са дадени най-много шансове в Левски и с нищо не показаха , че трябва да останат.
Алекс Петков си беше абсолютно посредствен , а като се сетя Лозев какво го правиха , особено неговия приятел Галин Иванов .....свят да ти се завие.
Боруков си е загадка за момента. Показа снощи футбол , но да видим как ще продължи. Че като нищо може да се е назобил с идеята "Дай да им покажа аз на тия локомотивци колко струвам , а те така защо не ме харесаха"

Имах предвид на колко хора е оказвана честта да носят синята фланелка, но те по една или друга причина не са се възползвали. След като не са в Левски, значи не трябва да бъдат. Но и бразилчетата не оправдават очакванията към тях. Нямам обяснение какво прави Асенчо на Герена. В Септември играеше, защото клуба му беше бащиния.

icemanbg33
Контакти:

Мнениеот icemanbg33 » 18 фев 2023 13:28

Дано не е вярна информацията на ДСпорт, че ще даваме 200,000 евро за новия.

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 18 фев 2023 13:37

icemanbg33 написа:Дано не е вярна информацията на ДСпорт, че ще даваме 200,000 евро за новия.

Щом са написали цифра значи има такова нещо. Няма да е обаче в понеделник подписва , в петък им пращаме парите.
Ще е нещо от рода - При продажба , получават определен процент плюс тази фиксирана сума.
Или просто тази сума е задължителна за плащане , дали го продадем или не.

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 18 фев 2023 14:26

Blue_Blood84 написа:Да върнат Ивайло Найденов вместо Цунами, Здравко Димитров вместо Уелтон, Илия Димитров вместо Билал Бари, Георги Александров вместо Кордоба, Алекс Петков вместо Сонко и да гледаме ония комичните голове дето Арда и Царско село ни вкарваха на Герена
когато приличахме на отбор от трета лига хахаха.

Да ги оставим тия примери. Аз най - много се дразня на безсмисленото налагане на Роналдо и пускането му абсолютно всеки мач. И то като бек последния. А имаме Галчев на тази позиция. Не е зле да остане някой път резерва. Писал си за Здравко Димитров. Той беше може би най-добрият играч на Спартак Варна когато играхме срещу тях. Зле ли е ако го имаме като алтернатива на Уелтън и го пускаме когато бразилеца зацикли. А той е зациклил от много време насам.
За това става дума. За алтернативни и използването им. Вместо това Мъри си има един състав и една тактика и всеки мач едно и също. Така че недей да преиначаваш думите ми, а се опитай да разбереш какво имам предвид.

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 18 фев 2023 14:37

icemanbg33 написа:Дано не е вярна информацията на ДСпорт, че ще даваме 200,000 евро за новия.

Значи никой да не защитава неуспехите на Мъри с теза ''нямаме пари''.

Blue_Blood84

Мнениеот Blue_Blood84 » 18 фев 2023 14:42

1914.1902 написа:

Значи никой да не защитава неуспехите на Мъри с теза ''нямаме пари''.

Те в дспорт са цитирали какво пишат в Кипър, а дали са верни техните информации вече е друго:)

Blue_Blood84

Мнениеот Blue_Blood84 » 18 фев 2023 14:44

vvessel написа:
Blue_Blood84 написа:Да върнат Ивайло Найденов вместо Цунами, Здравко Димитров вместо Уелтон, Илия Димитров вместо Билал Бари, Георги Александров вместо Кордоба, Алекс Петков вместо Сонко и да гледаме ония комичните голове дето Арда и Царско село ни вкарваха на Герена
когато приличахме на отбор от трета лига хахаха.

Да ги оставим тия примери. Аз най - много се дразня на безсмисленото налагане на Роналдо и пускането му абсолютно всеки мач. И то като бек последния. А имаме Галчев на тази позиция. Не е зле да остане някой път резерва. Писал си за Здравко Димитров. Той беше може би най-добрият играч на Спартак Варна когато играхме срещу тях. Зле ли е ако го имаме като алтернатива на Уелтън и го пускаме когато бразилеца зацикли. А той е зациклил от много време насам.
За това става дума. За алтернативни и използването им. Вместо това Мъри си има един състав и една тактика и всеки мач едно и също. Така че недей да преиначаваш думите ми, а се опитай да разбереш какво имам предвид.

Ясно, да, така е, но Здравко не беше изгонен, заради слаби футболни качества, а заради други неща, и все пак в по-слаб отбор е по-лесно да изпъкнеш като имаш някакви качества, тука вкара един гол за 2 години.

Blue_Blood84

Мнениеот Blue_Blood84 » 18 фев 2023 15:20

Екипа, с който утре ще играем дали ще се пуска в магазина? Някой нещо знае ли?

Върни се в “Левски”