Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Blue_Blood84

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот Blue_Blood84 » 15 фев 2023 16:28

Kotooshu написа:Нямах очаквания за Драган или Петкан за това и не режа вени, каквото такова... хубаво щеше да е , ама това е положението.
Но, направо съм бесен на идиотите в клуба...
Толкова направихме за този клуб, онези не са си опекли работата с НАП!!!

И аз също съм разочарован, големи длъжници са ни, 3 години сме им главния спонсор и НАП от 3 4 милиона вече е 11 милиона.

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 15 фев 2023 17:01

Момци, айде стига глупости - щял сираков да каже, че нямало да плащат лихви - буахаха. Няма такъв вариант с НАП. А задълженията се плащат винаги в реда - главница, лихва, разноски. Единственото, което можеш да си избереш, като плащаш на НАП, е, ако имаш повече от 1 задължение, по кое конкретно задължение (главницата му) да отидат парите ти. Ясно е, че нашите некадърници не направиха нищо до края на 2022 (когато ги пазеше грипната епидемия и мораториума), че и нови задължения са натрупали (щото ний сме Левски, бааа), но това, което правят в момента се нарича престъпно бездействие. И докато за Насо е ясно - той е бездарен некадърник, свиканл само да лапа, за Ивков е повече от удивително. Но нищо чудно и той да се окаже същият посредствен некадърник. Единственият светъл лъч е Мъри и това се осъзнава от всеки левскар, но сам не може да огрее навсякъде, а и не му е работата.

Пак щр го кажа - Насо да дава акциите на Мъри и да се разкарва на мига, друг изход от ситуацията няма. Задължителна пълна прозрачност, продаване на Кордоба, кашкавала и Краев и пускане на кампания за събиране на остатъка за НАП. Апропо, има си и сметка за НАП - запорираната в ПИБ, откъде само НАП могат да пипат, няма Насо, няма Ивков, само НАП и само за главницата. Мога да я потърся коя точно беше
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 15 фев 2023 17:27

Преди от някоя от фралциите бяха пуснали някаква сметка,ама Манолов потърси ,ако обичаш и ако наистина е така аз искам да преведа някой лев.Явно трябва сами да се организираме.А сетих се,някой в Приложението я беше пуснал и за веднага се пробвах ,но нещо не се получи,изписа ми някакъвв проблем,нещо невалидно ли беше?
После май някой каза ,че не можело така да превеждаме направо към НАП.
Не знам каква е истината,трябва някой ,който ги чатка нещата да се задейства.
САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 15 фев 2023 18:02

tmanolov написа:Момци, айде стига глупости - щял сираков да каже, че нямало да плащат лихви - буахаха. Няма такъв вариант с НАП. А задълженията се плащат винаги в реда - главница, лихва, разноски. Единственото, което можеш да си избереш, като плащаш на НАП, е, ако имаш повече от 1 задължение, по кое конкретно задължение (главницата му) да отидат парите ти. Ясно е, че нашите некадърници не направиха нищо до края на 2022 (когато ги пазеше грипната епидемия и мораториума), че и нови задължения са натрупали (щото ний сме Левски, бааа), но това, което правят в момента се нарича престъпно бездействие. И докато за Насо е ясно - той е бездарен некадърник, свиканл само да лапа, за Ивков е повече от удивително. Но нищо чудно и той да се окаже същият посредствен некадърник. Единственият светъл лъч е Мъри и това се осъзнава от всеки левскар, но сам не може да огрее навсякъде, а и не му е работата.

Пак щр го кажа - Насо да дава акциите на Мъри и да се разкарва на мига, друг изход от ситуацията няма. Задължителна пълна прозрачност, продаване на Кордоба, кашкавала и Краев и пускане на кампания за събиране на остатъка за НАП. Апропо, има си и сметка за НАП - запорираната в ПИБ, откъде само НАП могат да пипат, няма Насо, няма Ивков, само НАП и само за главницата. Мога да я потърся коя точно беше

http://www.vks.bg/talkuvatelni-dela-osg ... shenie.pdf
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 15 фев 2023 18:31

icemanbg33 написа:Генерално съм съгласен с теб, но нали осъзнаваш, че договорите са именно просто договори. Всеки един договор може да се обсъди допълнително между двете страни. НАП са в пълното си право да искат всичко и да ни фалират още утре. И така ще постигнат страхотен резултат като вземат 0 лева защото Левски няма активи.

Всичко в капиталистическия свят е до договорка. Затова и едни ги погребаха 2016, а ние си продължаваме на командно дишане.

Тук говорим за НАП.. Те още са в ерата на другаря Живков. Държавната бюрокрация е бавна и тромава машина. Чиновниците масово просто искат да минават между капките и да им тече стажчето. Никой не иска да поема отговорност и да се шуми покрай него. Това ако беше друг отбор отдавна щяха да са ни шкартирали. Поради същата причина държавата с години мълчи и няма отношение по измамата Литекс тире София. Аз съм песимист за договорки с тия. Да не говорим, че предоговарянията и разсрочванията масово са един голям ур.
110 години любов!

Blue_Blood84

Мнениеот Blue_Blood84 » 15 фев 2023 19:42

Една година мина, 9 милиона лева делено на 12 месеца, средно по 750 000 лева са влизали в клуба от членски карти, билети, абонаментни карти, дарения и виртуални билети. Палмите май даваха по 330 хиляди.

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 15 фев 2023 19:43

vlong написа:Преди от някоя от фралциите бяха пуснали някаква сметка,ама Манолов потърси ,ако обичаш и ако наистина е така аз искам да преведа някой лев.Явно трябва сами да се организираме.А сетих се,някой в Приложението я беше пуснал и за веднага се пробвах ,но нещо не се получи,изписа ми някакъвв проблем,нещо невалидно ли беше?
После май някой каза ,че не можело така да превеждаме направо към НАП.
Не знам каква е истината,трябва някой ,който ги чатка нещата да се задейства.

За всички, които искат да даряват директно към НАП, могат да превеждат суми в запорираната сметка на клуба:
ПФК ЛЕВСКИ АД
Сметка BG81FINV91501017360470
Първа инвестиционна банка АД
BIC / SWIFT: FINVBGSF
ПОГАСЯВАНЕ НА ЗАДЪЛЖЕНИЯ КЪМ НАП

Всички постъпления в нея се прихващат от НАП за погасяване на задълженията ни.
Дела трябват!
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 15 фев 2023 20:07

Знаех си ,Манолов!

Изписва ми невалиден IBAN
BG81FINV91501017360470
САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 15 фев 2023 20:17

От Левски излязоха с отчет година след старта на кампанията „Левски е вечен“. Събраните средства в кампанията са достигнали близо 9 000 000 лева, съобщават от клуба. Подновените и нови членски карти пък са 5 801.

„Дързост и постоянство!

Година след старта на кампанията „Левски е вечен“ „сините“ привърженици продължават да пишат история. През изминалите 12 месеца левскарите демонстрираха не просто безрезервната си подкрепа към любимия клуб, но и доказаха многократно, че са неговия най-голям капитал.

Единни в делата, с „Левски“ в сърцата…

Кота 9 е вече в историята, като събраните средства в кампанията „Левски е вечен“ достигнаха близо 9 000 000 лева!

Подновените и нови членски карти са вече 5801! Колко бързо можем да достигнем до 8000?

Ето и подробна разбивка на паричния поток по отделните пера, като пълния отчет ще намерите на сайта https://vechen.levski.bg:

Общо събрани средства 8 988 019,76 лв.

Билети от мачове 2 512 481,04 лв.

Виртуални билети 233 380 лв.

Магазин 3 924 480,73 лв.

Дарения 538 221,97 лв.

Членски карти 415 472,59 лв.

Абонаментни карти 1 363 983,43 лв.“, отчетоха се от „Герена“.

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 15 фев 2023 20:21

Еее,стреснаха се ,като опря ножът в кокала.След дъжд качулка.
Тези не са задрямали ,а направо заспаха
САМО ЛЕВСКИ!

Върни се в “Левски”