LoveAndPeace написа:helic написа:tmanolov написа:Аз не разбирам за какво се спори:
1. Може ли да се оповести инфото кой, кога и как ни е загробил - може. няма никакъв проблем и няма да има наикакви последствия за клуба (юридически), ако изнесеното е истина
2. Може ли да се каже повече за сделката с ЮГ - може, извън разписаното за конфиденциалност. Но като ги гледам какви аматьори са от ЮГ и даже името на клуба не знаят (както и ние какви сме аматьори, включително Ивков, от когото съм безкрайно разочарован), няма да се Очудя изобщо да не е имало подписан NDA
3. Мое ли да се разпише ясен план с дълговете и тяхното погасяване (реалистично) - може, стига да има експертиза (такава май няма)
4. Ще се направи ли всичко горепосочено - не, няма, защото ще лъснат две неща - връзките с БХ и неграмотността на Г.З. Но пък ше има поредната сълзливо-сополива декларация и г-жа Раева ще се вихри у фейса с клишета
Докато Насо е президент, бъдеще за нас няма. Това е реалността, другото е бла-бла
с точка три съм най съгласен. Требе си план. Ама не план Диксън или план ЮГ. Наистина истински бизнес план.
Ако простичко на привържениците се каже - висят и на главата като меч ей тия и тия задължения в тоя и тоя срок, давайте да събираме - може да има по-голям ефект за обединяването на левскарската общност отколкото шикалкавения по темата и алибалистики тип отказахме еди си каква оферта за Кордоба. Иначе се въртим в едно колело като хамстери и така до припадък (фалит)
Такъв план си има - купуваме евтино или вземаме безплатни , играят , печелят нещо (КБ) , класираме се за европа , продаваме.
Просто момента в който можехме да затворим обиколка N;1 , в клуба очевидно са имали все още надежди относно тази сделка.
Сега трябва да я докараме до лятото , да направим всичко възможно да се класираме за Европа и да ПРОДАВАМЕ.
с две думи, с извинение за клишираното гербаджийско лозунгче, ама ни предстои - РАБОТА, РАБОТА, РАБОТА