I_Tuk_Froid_Pobedi написа:Как точно си представяте клубът да излезе и да каже кой точно и кога е натрупал задълженията? Нещо от сорта на:
"През 2013 г. Иво Тонев натрупа 4 милиона лева задължения"
"През 2018 г. Спас Русев натрупа 7 милиона лева задължения"
Вие въобще чувате ли се какво говорите? Та нали в следващия момент ще ни погнат горепосочените с дела казвайки "Аз да не съм си ги изтеглил за мен тия пари, те са били за клуба"
Забравете за бръщолевенията на Томислав Русев и Вальо Грънчаров, те може да са страхотни журналисти, но си нямат и грам понятие от финанси и право и кое как може и как не.
Същото е и с Юнайтед Груп, клаузите за конфиденциалност най-вероятно не позволяват да се разкриват никакви детайли от преговорния процес, както е и нормалната практика.
ПФК "Левски" АД е публично дружество, годишните финансови отчети са публична информация. Всеки който иска може да провери дълговете как са се движили през годините и да ги обвърже със съответния собственик и събития. Всичко останало са приказки за наивници
моите уважения към мнението. В него има разни верни неща, обаче ПФК "ЛЕвски" АД НЕ Е ПУБЛИЧНО ДРУЖЕСТВО!