groti написа:Оф.. Като ви чета конспирациите и ми се драйфа. Целият свят и байдън са против Левски. Като ви дразни положението ей го къде е април. Отивате и гласувате...
А, баш... :) :) :)
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
groti написа:Оф.. Като ви чета конспирациите и ми се драйфа. Целият свят и байдън са против Левски. Като ви дразни положението ей го къде е април. Отивате и гласувате...
Michael_Buble написа:metodito написа:Няма да се уморя да повтарям решението на сложния ребус - трябва да се обърнем към корените си с дълбоко уважение. На първо място трябва да приемем като общонационална кауза намирането на истинския гроб на Апостола и останките му. Там имаме голям грях и недовършено дело.
Michael_Buble написа:Blue_Blood84 написа:Наско и Ивков трябва да дадат пресконференция и да отговорят на всички за това, което се случваше последните 5 6 месеца. Едно, че ние даваме главно пари за клуба и ни го дължат, поради тая причина, друго, че сами ни казваха прозрачност и честност. Знам, че Шолак преди време помоли за мълчание, докато не обяват самите те решението, ето има го решението, сега трябва да ни се дават подробни отговори.
Мили приятелю, разбирам те, но отговор няма да получиш. Защото отговора е твърде нависоко. Описал съм го малко по-горе, ако ти се чете сериозен и болезнен анализ. Сделката с Шолак, щеше отдавна да е на бунището, но но не бяхме на дневен ред за нашия гео-политически господар. Дето се вика, имаше много по-сериозни дертове за решаване. Освен това стария генерал губернатор си тръгваше(Херо Мустафа), а новия още не беше се включил. Винаги има вакуум в такъв период. Но довяха и ветровете на англосаксонските интереси и до нашия затънтен край и започнаха да се решават нещата с дневния ред. Вторият пакет по Магнитски и нататък по реда си. Ако мислите, че нещата не са свързани....
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?
ugly bug написа:Нещо липсва еуфорията при подуенци този път.
Що така ...!?
Преди смело се качваха снимки на чорапогащници за тъщата, слипове за тъста, четки за чистене на буриите на кюмбето и т.н всичките с логото на Подуене...
Къде изчезна тази страст?
Бая народ бяха заклеймени че са родоотстъпници ако резко не си купят клечки за зъби от фен магазина .
Айде бе, Наско чака !
koisa написа:То хубаво април е близо, но кой ще е този дето ще ни оправи както се казва...
Герб и ДПС са ясни - тотална разруха... От криптофараоните и схемаджиите ПП и ДБ няма как да се очаква нещо добро. Остават "бившите" комуняги от БСП. БГ Хитлер а.к.а Копейката и третото руско проектче БВ.
Това е малко като да избираш между ла*но, повръщано или сополи за вечеря.
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 14 госта