Състав през пролетния полусезон
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Състав през пролетния полусезон
Не ми се вярва Гранден да го държи резерва,все пак мисля че титулярите във всеки мач ще бъдат:Панку,И.Стоянов,Митревски,Гранден за другите в зависимост от противника и схемата на игра.
Доста е раншко за тая тема 

Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА
Темата е добра, ние феновете се вълнуваме за отбора и искаме да играят най-добрите. Аз смятам, че сътава ще е следния: На Армията-1.Чавдаров,2.Виданов,29.Митревски,15.Иванов,4.Стоянов,5.Янчев,17.Петре,73.Стоянов,23.Панку,22.Платини,77.Делев
- deepblue1963
"Урожаят от играчи в ЦСКА продължава да трови обстановката в "червения" лагер, научи Sportline.bg. Новият наставник на "армейците" Йон Андоне е искал шефовете на клуба да постъпят с френското си протеже Елиот Гранден както и с купеният от Локо (Пд) Митко Илиев - да го отпратят. От "Титан" обаче играли контра на наставника с обяснението, че като държат в състава играч на Олимпик (Марсилия), ще събудят интереса на евентуални купувачи.
Андоне е категоричен, че Гранден не му трябва, защото било очевидно, че е насила в ЦСКА. Французинът непрекъснато се държал ту за глезена, ту за коляното, въпреки че лекарят на "армейците" не намирал основателни причини да му дава "болнични". В момента Гранден е в по-лоша форма дори от преводачът на Андоне - Милен Радуканов, и се очертава като поредната скъпа резерва, домъкната от боклукчиите на "Армията"."
от Ясен Яворов | 16:48 | София
Андоне е категоричен, че Гранден не му трябва, защото било очевидно, че е насила в ЦСКА. Французинът непрекъснато се държал ту за глезена, ту за коляното, въпреки че лекарят на "армейците" не намирал основателни причини да му дава "болнични". В момента Гранден е в по-лоша форма дори от преводачът на Андоне - Милен Радуканов, и се очертава като поредната скъпа резерва, домъкната от боклукчиите на "Армията"."
от Ясен Яворов | 16:48 | София
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!
- sven_goran
- Контакти:
Караджов
Виданов Иванов К. Стоянов Митрески
Петре Янчев Ив. Стоянов Гранден
Панку Платини
Виданов Иванов К. Стоянов Митрески
Петре Янчев Ив. Стоянов Гранден
Панку Платини
Чавдаров
Минев.......... А.Попов.............. Митревски............ К.Стоянов
.............................Маркиньос............................
Петре..................................И.Стоянов
....................Панку ...................
Гранден ............ Платини
Схемата е по атакуваща с 1 дефанзивен халф,но все пак ние сме ЦСКА и трябва да играем атакуващ футбол стига с тея схеми с по един нападател и 3 дефанзивни халфа както ги правеше Любо.Знам,че няма да е така,но поне на мен ми се иска да е така.
Минев.......... А.Попов.............. Митревски............ К.Стоянов
.............................Маркиньос............................
Петре..................................И.Стоянов
....................Панку ...................
Гранден ............ Платини
Схемата е по атакуваща с 1 дефанзивен халф,но все пак ние сме ЦСКА и трябва да играем атакуващ футбол стига с тея схеми с по един нападател и 3 дефанзивни халфа както ги правеше Любо.Знам,че няма да е така,но поне на мен ми се иска да е така.