Повярвай ми това напрежение е във ваша полза, защото дори и да загубите играта в тази ситуация, ще знаете срещу какво ще се изправите след това.
Арсенал има адски много титли в Англия.Идеята е не самата титла, а да приемеш и да се адаптираш към ситуацията в която ти ще се намериш след твърде малко време .
Ако загубите титлата тази година, това ще е провал... Този начин на мислене ще ви води към целите в следващия сезон.
Висша лига (сезон 2022/2023)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Furious_Monk
Re: Висша лига (сезон 2022/2023)
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.
Анчелоти.
- Udoji90
- Контакти:
Ще видим, за мен този сезон просто е част от т.нар. процес, в който все повече започвам да вярвам. Миналия сезон явно ни е било твърде рано за топ 4 и ние не успяхме да се преборим. Този сезон изглежда по-реално да успеем, но понеже дълго време сме първи, хората почват да говорят дори за титла, за която също смятам, че ни е твърде рано. Артета намекна, че твърде рано спрямо планираното сме достигнали сегашното си ниво. Ако целта е в следващите сезони да се опитаме да се борим за върха, така да бъде.
Аз лично след днешните победи на манчестърските отбори някак странно се успокоих и в момента не ми пука особено как ще завършим в сряда. В крайна сметка Нюкасъл, Тотнъм, Брайтън не успяха да скъсят разликата, което е задоволително за мен.
Аз лично след днешните победи на манчестърските отбори някак странно се успокоих и в момента не ми пука особено как ще завършим в сряда. В крайна сметка Нюкасъл, Тотнъм, Брайтън не успяха да скъсят разликата, което е задоволително за мен.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
- Furious_Monk
Процес е когато си под номер 1, то е задължение.
Има много болка, много интрига, много съмнение, много труд, отдаденост и страст, но това е да си шампион и в момента все още сте номер 1, но няма начин да сте по-напред от тази позиция.
Добре дошъл в света на Реал Мадрид.
Има много болка, много интрига, много съмнение, много труд, отдаденост и страст, но това е да си шампион и в момента все още сте номер 1, но няма начин да сте по-напред от тази позиция.
Добре дошъл в света на Реал Мадрид.
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.
Анчелоти.
Разсъждаваш като някакъв фаталист.
Ах, как бих искал да сме на ваше място, и няма да ми пука как ще завършим със Сити ли!?
Ти знаеш ли, че ако направите хипотетично 5 поредни победи - би било истински идиотизъм, ако впоследствие загубите титлата...
Манчестър Юнайтед е на добри позиции за вклиняване в борбата, но първо трябва да влезем в серия и второ, в същото време тези над нас, главно вие в случая, трябва да загубите поне 2-3 пъти точки в следващите за 4-5 мача.
Това равенство 2-2 с Лийдс доста обърка порива, защото вероятността да направим 1Х с Ливърпул е по-голяма отколкото чиста 2-ка.
Лестър, Саутхемптън, Брайтън... няма да е лесно, но с късмет могат да се вземат 9/9 точки + ще имаме и отложено домакинство на Брентфорд.
Буквално сега е моментът, за да влезем официално в борбата за титлата, но е нужно да се изпълнят няколко условия.
5 точки разлика и 2 мача по-малко за лидера - не граничи в пълна степен за моите представи що е то директна борба за титлата.
Равен брой мачове и максимум 4 точки дистанция към 30-ти кръг - би било много добър сценарий.
Нарочно казвам 4 максимум, защото головата ни разлика е много по-слаба и няма изглед да се подобри в сравнение с тази при Сити или Арсенал.
Технически в най-лошия случай искам от Тех Хаг 10/12 точки в следващите ни 4 мача.
- Udoji90
- Контакти:
Баш пък не ми пука. Убеден съм, че в сряда ще играем по-силно от последните 2 мача (не казвам, че ще постигнем по-добър резултат), защото Сити вероятно няма да играят по начина на Евертън и Брентфорд, които физически ни сгазиха и печелеха всяка първа, втора и N-та топка (гледай гола на Брентфорд и колко поредни топки отиграха във въздуха, мани засадата). И дори да вземем и 3 точки срещу Сити (което едва ли ще стане), после пак срещу някой добре стоящ физически отбор ще сгрешим. Още нямаме чак такава класа, че с нашия начин на игра да бием всякакъв тип отбори наред като Сити. Хубаво беше временно да сме първи, хубаво беше да печелим почти всеки мач, но беше въпрос на време да слезем от челната позиция и колкото по-рано стане, толкова по-безболезнено ще бъде най-вече за най-заблудените фенове. Направихме великолепна първа половина на сезона, направихме двуцифрена преднина пред отборите извън 4-ката - сега трябва да използваме инерцията и наесен с песен в ШЛ (дори това ще е огромен импулс). В такива мачове като срещу Сити няма какво да губиш, един вид. Ако запишеш 0, няма нищо изненадващо, пък ако вземеш нещо, е бонус. Знам какво казват хората - Арсенал скоро няма да има шанс за титла, бла-бла-бла... То и миналия сезон си мислехме, че скоро няма да имаме подобен шанс за топ 4, ама се видя още този сезон, че го имаме въпросния шанс. Спортно-техническото ръководство явно си действа по конкретен план (преди не им вярвах, сега успяват да ме спечелят постепенно) - стъпка по стъпка може и да се получат нещата и следващите сезони действително да се сборим за титлата, кой знае.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
"Имаме само 18, 19 играчи. Нашата дълбочина в състава е толкова малка, може би най-малката в цялата Висша лига", каза Гуардиола пред "Скай Спортс".
Абе, арабелите може ли така да се подиграват с труда на момчетата - дайте малко пари за трансфери, бе ! Само 2 милиарда паунда са дадени за играчи в последните 15 години - бива ли такова нещо ...
Леевски, оле
boabbb написа:"Имаме само 18, 19 играчи. Нашата дълбочина в състава е толкова малка, може би най-малката в цялата Висша лига", каза Гуардиола пред "Скай Спортс".
Абе, арабелите може ли така да се подиграват с труда на момчетата - дайте малко пари за трансфери, бе ! Само 2 милиарда паунда са дадени за играчи в последните 15 години - бива ли такова нещо ...
Това точно той да го каже предвид, че Ливърпул трудно събира мъжки отбор без юноши в момента :D
Всъщност Сити наистина имат доста къв състав спрямо предните им сезони. Нищо общо с 2020/2021. Не знам как допуснаха да се стигне до тук, но имат 19-20 играча,а преди имаха 24-25. Миналата седмица погледнах скамейката им и то нямаше нито 1 атакуващ играч, който може да влезе освен Алварез :О :О
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.
-
Capitano_Puyol
Гуардиола е гений щом с отбор от 15-16 човека става шампион всяка година !
Барса и Лудогорец, але, алеее...