efbet Лига: Левски (София) - Черно море (Варна), Събота от 12:30

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Sstefanov
Контакти:

Re: efbet Лига: Левски (София) - Черно море (Варна), Събота от 12:30

Мнениеот Sstefanov » 11 фев 2023 15:21

ivan56 написа:
icemanbg33 написа:
ogrizko написа:между другото почти бях сигурен, че ще бием 0-2 и така го прогнозирах мача, защото твърде много ревахте преди мача ...говоря за г-н Стоилов най-вече :) още преди мача имаше готово оправдание, търсене на странични фактори и какво ли не ....сякаш терена и условията не са еднакви за двата отбора :) вместо да се говори и играе мъжката, мрън мрън мрън, претенции, претенции, оправдания..... не знам как с тая психологическа нагласа и реване преди мача се очакваше да ни биете?! ми те условията са толкова страшни за вас и вашите бразилци :Р ако някой се хлъзне или изкълчи глезенче света ще свърши....
и вратаря допринесе, но тоя мач го бяхте загубили предварително с мрънкането според мен и затова бях уверен в победата ;)

Заради такива мнения нито футбола, нито държавата ни ще се оправи. Защото вместо всички да мрънкат, всички скачат срещу хората които мрънкат.

Па да бяхте си играли на Герена, там има топло на терена. Ама то не става хем душата в рая, хем ......
А и какво му имаше на терена при положителни темепратури и слънчево време през целият мач.
Мъри синоптика може да обясни на тия където не разбираме как може нещо да е замръзнало при положителни температури.

Ей балък, ти пък къде се месиш. Такива убити мнения като твоето, заслужавт да те срещне някой от наркоманите и да ти скача на глава, после да се чудиш как да оцелееш. Гледай си гнусният отбор от ловеч и Бургас и не се занимавай с Левски и Мъри.
Как да знаеш, че водата оше при 3 градуса започва да замръзва.

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 11 фев 2023 15:22

Чухме тирадата на Мъри. Време е за тази на Томето.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
olimpi
Контакти:

Мнениеот olimpi » 11 фев 2023 15:24

Без вратар и на този терен срещу един от най-гнусните и дърварски отбори толкова. без изненади. докато не се оправи времето извън Герена ни очакват точно такива мачове.
Олимпий Панов -Опълченец в 1-ва рота на 1-ва Опълченска дружина, член и секретар на БРЦК. Участник в боевете при Ст. Загора, Шипка и Сливница. Майор Панов е родоначалник на българската артилерия. Продължител на делото на Левски и борците за свобода.

Testa_di_Legno
Контакти:

Мнениеот Testa_di_Legno » 11 фев 2023 15:31

Не бях влизал отдавна в този форум и една от причините да го направя днес беше, за да си докажа, че когато играят "Левски" и "Черно море", е абсолютно невъзможно варненци да не се оплакват от съдийството, без оглед на развоя на мача или резултата. Е, не съм разочарован. 8)
Само "Левски"!

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 11 фев 2023 15:43

Въпреки всичко Левски игра гордо. Опита се да играе но не се получи. Варненци бях много добре разположени и малкото положения не влязоха за жалост. Михайлов такъв карък не е истина но какво правеше нашият които пазеше голмаистора им. На 2 метра от него.

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 11 фев 2023 15:50

Разбирам личната неприязъм на феновете на другите отбори към Мъри , но тази на левскарите е някаква необяснима.
Мрънкал ......какво , че терена ще е зле - Беше ли добре ?
Че футбол не може да се играе - Футбол ли беше това ? Не могат да си стоят на краката , на скорост смяна на посоката граничи с абсурд.
Когато изтъкваш очеизваждащи факти , това колеги не е МРЪНКАНЕ.
Защо с тоя състав , защо Н.Михайлов на вратата , защо смени в добавеното време .....това са си все логични въпроси и камъни в градината на Мъри. Другото е личностно заяждане.

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 11 фев 2023 16:02

Сега гледам репортаж от мача и за гола вината носи играча с номер 16-ти мисля че е.
Толкова да си разсеят, че играча на Черно море да тръгне образно казано от "центъра" и да вкара отбита топка.
Изображение
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 11 фев 2023 16:16

Dust написа:Сега гледам репортаж от мача и за гола вината носи играча с номер 16-ти мисля че е.
Толкова да си разсеят, че играча на Черно море да тръгне образно казано от "центъра" и да вкара отбита топка.

Защитно мислене от нападател е трудна работа. Но той и Сонко като видя топката и спря да играе и пусна Атанас Илиев :))) общо взето всички очакваха играча на вратата за когото преди години Ливърпул брои не лоша сума , а после стана и шампион в шампионат от стария континент , да направи две крачка назад и да я боксира в ъглов.
Не би.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 11 фев 2023 16:20

vvessel написа:До някъде е прав човека за мрънкането. Мъри вече трябва да го кръстим Мрънли. Той да си подготви състава и да бие - това му е работата, не да се прави на политик. Когато Черно Море са ти вкарали 3 гола, нищо че два са отменени, нямаш право да търсиш оправдания. До тук от Сираков и Стоилов слушам само гръмки обещания и кухи фрази без покритие, а на терена провал след провал. Това в България го гледам от над 30 години и ми писна от политиканстване. Под политиканстване имам предвид лъжи и оправдания с други и друго. Колкото и да шикалкавят работата им се вижда на терена. Това няма как да го извъртят.
Да си гледат работата и да спрат да мрънкат. Ако не могат, да хвърлят кърпата и да дойде някои друг. Само не казвайте - няма кой. Има отбори с по-малки бюджети и с по-малко фенове които си ни бият редовно. И са преди нас в класирането.

Много удачно сравнение (с държавата ни).

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 11 фев 2023 16:22

Гледам Спартак Вн - Лудогорец, ами те и Спартак играят по-добре от нас... На тях времето и терените не им ли пречат? Или това важи само за нашите принцеси, които на под +20 не могат.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Върни се в “Левски”