ivan56 написа:icemanbg33 написа:ogrizko написа:между другото почти бях сигурен, че ще бием 0-2 и така го прогнозирах мача, защото твърде много ревахте преди мача ...говоря за г-н Стоилов най-вече :) още преди мача имаше готово оправдание, търсене на странични фактори и какво ли не ....сякаш терена и условията не са еднакви за двата отбора :) вместо да се говори и играе мъжката, мрън мрън мрън, претенции, претенции, оправдания..... не знам как с тая психологическа нагласа и реване преди мача се очакваше да ни биете?! ми те условията са толкова страшни за вас и вашите бразилци :Р ако някой се хлъзне или изкълчи глезенче света ще свърши....
и вратаря допринесе, но тоя мач го бяхте загубили предварително с мрънкането според мен и затова бях уверен в победата ;)
Заради такива мнения нито футбола, нито държавата ни ще се оправи. Защото вместо всички да мрънкат, всички скачат срещу хората които мрънкат.
Па да бяхте си играли на Герена, там има топло на терена. Ама то не става хем душата в рая, хем ......
А и какво му имаше на терена при положителни темепратури и слънчево време през целият мач.
Мъри синоптика може да обясни на тия където не разбираме как може нещо да е замръзнало при положителни температури.
Ей балък, ти пък къде се месиш. Такива убити мнения като твоето, заслужавт да те срещне някой от наркоманите и да ти скача на глава, после да се чудиш как да оцелееш. Гледай си гнусният отбор от ловеч и Бургас и не се занимавай с Левски и Мъри.
Как да знаеш, че водата оше при 3 градуса започва да замръзва.