19 кръг /Левски - Черно море/ 11.02 събота 12.30

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
mursusaid
Контакти:

Re: 19 кръг /Левски - Черно море/ 11.02 събота 12.30

Мнениеот mursusaid » 09 фев 2023 21:30

Eastern написа:
Veso1913 написа:Аз като един по стар фен ще си спомня,как от Левски пищяха като изнасилени девици,по времето когато шеф на съдиите бе Димо Момиров и реваха до момента,когато го смениха с по удобен такъв,нищо че според оня разбирач-левскар.съдиите били плебеи.Да,плебеи са и защо тогава реяхте срещу него?Няма да дочакам адекватен отговор,защото няма как да го измисли и в сапуна с който се маже за да са по хлъзгави отговорите му,ще има бая пясък.

https://youtu.be/n26De7A9NBM
След този мач го махнаха Момиров, голям рев от синьопТичките беше. Няма да забравя голът на Танка от 30 метра!
Иначе 12.30ч е по добър час за всички ни. Въпросът е че когато ревльовците писнат, винаги им уважават претенциите, за разлика от на доста други отбори.
За мачът имам добро предчувствие, Търново не е много далеч, нека който не му е студено да подкрепи момчетата. Айде МОРЯЦИТЕ!

Така е,тук не коментираме времето,часът или нещо друго ,а именно начина и принципа ,по който се случват нещата.
Защото ако ние бяхме поискали нещо подобно дали биха се съобразили с нас....
За вас моряци ний живеем...

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 09 фев 2023 21:58

Междудругото - от онзи мач, в който ги размазахме с 4:1 и опищяха орталъка срещу Димо Момиров (също си спомням мача все едно беше вчера) - основна претенция на подуенци беше червения картон на Рабех. Мисля, че всеки може да види влизането на тоя убиец, но аз лично по-грубо влизане, брадварско, брутално, никога не съм виждал на живо на който и да е стадион. Герасим Заков беше откаран с линейка си спомням, а бедрения му мускул беше скъсан. Нарушение не за 1, а 101 червени картона накуп. Другата им претенция за отменения гол - който беше спорен и след масова блъсканица в полето, което всякак може да се даде.....но рИваха, рИваха, декларации, рев....както сега хаха, те не са свикнали да НЕ ги бутат. Забележете брадвата/опита за убийство на Рабех и като вижда ЧК как подскачат около него Милиев - учуден даже....в мелето после помня, че се сбиха няколко човека, и като се успокои гледам Минев с едно кибарясало око хаха, не разбрах кой му святна едно кроше на "побойника" хаха
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 09 фев 2023 22:27

ShooterMan написа:Междудругото - от онзи мач, в който ги размазахме с 4:1 и опищяха орталъка срещу Димо Момиров (също си спомням мача все едно беше вчера) - основна претенция на подуенци беше червения картон на Рабех. Мисля, че всеки може да види влизането на тоя убиец, но аз лично по-грубо влизане, брадварско, брутално, никога не съм виждал на живо на който и да е стадион. Герасим Заков беше откаран с линейка си спомням, а бедрения му мускул беше скъсан. Нарушение не за 1, а 101 червени картона накуп. Другата им претенция за отменения гол - който беше спорен и след масова блъсканица в полето, което всякак може да се даде.....но рИваха, рИваха, декларации, рев....както сега хаха, те не са свикнали да НЕ ги бутат. Забележете брадвата/опита за убийство на Рабех и като вижда ЧК как подскачат около него Милиев - учуден даже....в мелето после помня, че се сбиха няколко човека, и като се успокои гледам Минев с едно кибарясало око хаха, не разбрах кой му святна едно кроше на "побойника" хаха

Този мач ще влезе в историята най вече с това, че Левски за пръв път се осмелиха да излязат срещу Черно море без съдиите си и напълно резонно ги размазахме с кеф. Напълно логично и по същата причина стават за смях и в Европа, защото там няма как да се изтърсят на терена с един файтон съдии от София. След този мач писаха декларации и реваха на умряло под прозорците на Михайлов за смяна шефа на съдиите. И естествено от БФСто им клекнаха и сложиха едно левскарче за шеф на съдииската комисия.

Blue_Blood84

Мнениеот Blue_Blood84 » 09 фев 2023 23:13

Лелеее, колко подробно разказвате и помните един мач, но като ви е важна част от 110 годишната история и не се знае в следващите 110 години дали ще запишете 2 победи над нас, така е. На мен ми трябваше гуглето и да се ровя в статистиката, за да си спомня само една малка част от мачовете, на които съм присъствал 6-0 един път, 5-0 един път, два пъти 5-1, два пъти 4-0, 5-2, 4-1, но да не издребнявам сега с точност:)))

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 10 фев 2023 07:45

На 1:2 за Купата в Бургас на Финала присъства ли? Там, където се осра*те и не можахте да се избършете (думи на Владо Гаджев) и си заминахте така, нас*Ани за София? Този помниш ли го?
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Blue_Blood84

Мнениеот Blue_Blood84 » 10 фев 2023 08:24

Да, общо на 10 финала съм бил, 7 спечелени и 3 загубени, нормални неща, ще има и други финали спечелени и загубени, на които ще присъствам. Проблема е при теб, че евентуално внуците на твоите внуци може да доживеят класиране на финал:)))

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 10 фев 2023 09:11

Blue_Blood84 написа:Да, общо на 10 финала съм бил, 7 спечелени и 3 загубени, нормални неща, ще има и други финали спечелени и загубени, на които ще присъствам. Проблема е при теб, че евентуално внуците на твоите внуци може да доживеят класиране на финал:)))

мда ...то пък за купата е още по-голямо постижение да идете на финал :) не стига съдийската помощ ами и дирижиран жребий.... играете със селата във В група... ако случайно се падне някой по-силен съперник задължително сте домакини да не стане някоя изненада, стига да не се наложи да играете с Лудогорец или оранжевото знаме... реално имате 2-3 мача до купата :) докато на нас се падне я Берое, я Локо Пд ....след това като стигнем по-напред - ГОСТУВАНЕ ЗАДЪЛЖИТЕЛНО на сини или червени...... а фактор домакинство + съдии помага нека да не се лъжем ;) като статистика може и всяка година да играете финали, но 1 наш финал на 10 години има мн по-голяма стойност като морал и постижение, така че мен лично не ме впечатляват "вашите" (+ още всякакви фактори) постижения :) като почнете да ги печелите честно тия купи тогава ми се хвали.... щото в тая купа дето ви бихме 1-2 още 20 мин. трябваше да сте човек по-малко, но пак ние останахме и да не продължавам..... вие съдиите ако не са с вас го приемате като рязане като свирят нормално, мн зле
ИзображениеИзображениеИзображение

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 10 фев 2023 09:59

Ако и на нас ни нагаждаха само домакинства до Финала и ние щяхме да сме на 10 Финала ;), а също и половината съперници да се съгласяват сами да си отменят домакинствата и да гостуват на нашия стадион. Също и Агата да ни "кляка" на 1/2 финалите редовно....

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 10 фев 2023 09:59

Това припощината е заразителна явно :)))
Да обобщим:
Всяка победа над Левски е понеже те (говедата) не са дошли със съдиите и нормалното се е случило.
Всяка загуба от тях е заради съдиите , защото Черно море е на светлинни години по-добър отбор.
Ясно :)))

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 10 фев 2023 10:19

LoveAndPeace написа:Да обобщим:
Всяка победа над Левски е понеже те (говедата) не са дошли със съдиите и нормалното се е случило.
Всяка загуба от тях е заради съдиите , защото Черно море е на светлинни години по-добър отбор.
Ясно :)))

да обобщим:
един път съдиите сбъркаха в наша полза ....и беше сменена съдийската комисия :)))
ИзображениеИзображениеИзображение

Върни се в “Черно море”